2061. راهنمای گام به گام و مصور NFT [ان.اف.تی]
پدیدآورنده : / نویسندگان تیانا لورنس، سئویونگ کیم,عنوان اصلی: NFTs For Dummies , c 2021.,لارنس,Laurence
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع : ان‌اف‌تی‌ها,NFTs (Tokens),رمزارز,Cryptocurrencies,بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),a01,a01,a02,a02,a03,a03
رده :
HG
۱۷۱۰
/
ل
۲
ر
۲ ۱۴۰۱
2062. راهنمای نمایه‌نامه‌ها و چکیده‌نامه‌های معتبر بین‌المللی
پدیدآورنده : /اورانوس تاج‌الدینی، علی سادات‌موسوی، علی‌اکبر صبوری.,تاج الدینی
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع : منابع شبکه کامپیوتری,Computer network rosources,پایگاههای اطلاعاتی,Databases, -- راهنماها, -- Directories, -- راهنماها, -- Directories,a01,a01,a02,a02
رده :
LGR
۴۴۵ ۳۹۷۲ ۱۳۹۷
2063. راهنمای نمایه‌نامه‌ها و چکیده‌نامه‌های معتبر بین‌المللی
پدیدآورنده : / اورانوس تاج‌الدینی، علی سادات‌موسوی، علی‌اکبر صبوری
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع : منابع شبکه کامپیوتری -- راهنماها,Directories -- Computer network rosources,پایگاههای اطلاعاتی -- راهنماها,Directories -- Databases
رده :
ZA
۴۲۲۸
/
ت
۲
ر
۲
2064. زنجیره بلوکی
پدیدآورنده : /علی کمندی,کمندی
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع : بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),انتقال الکترونیکی وجوه ,Electronic funds transfers,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce,رمزگذاری داده‌ها,Data encryption (Computer science),بیتکوین,Bitcoin,a01,a01,a02,a02,a03,a03,a04,a04,a05,a05
رده :
HG
۱۷۱۰
/
ک
۸
ز
۸
2065. زنجیره‌ی بلوکی (بلاکچین)
پدیدآورنده : / نوشتهی تیانا لورنس,عنوان اصلی:Blockchain ,[2017].,لارنس,Laurence
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و موزه دانشگاه شهید بهشتی (تهران)
موضوع : بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),انتقال الکترونیکی وجوه ,Electronic funds transfers,بیتکوین,Bitcoin,رمزگذاری داده‌ها,Data encryption (Computer science),بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce,a01,a01,a03,a03,a02,a02,a04,a04,a05,a05
رده :
۳۳۲
/
۱۷۸
ل
۷۳۶
ز
۱۴۰۰
2066. زنجیره‌ی بلوکی (بلاکچین)
پدیدآورنده : / نوشتهی تیانا لورنس، برگردان بهروز خدارحمی، مهری اسدی‌وصفی، ویراستار طاهره صباغیان,عنوان به زبان اصلی: Blockchain ,]2017].
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع : بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),(Blockchains (Databases,انتقال الکترونیکی وجوه,Electronic funds transfers,بیتکوین,Bitcoin,رمزگذاری داده‌ها,(Data encryption (Computer science,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce
رده :
HG
۱۷۱۰
/
ل
۲
ز
۸ ۱۴۰۰
2067. سیستم های پایگاه داده
پدیدآورنده : /مولف رویا مرشدی.,پشت جلد به انگلیسی: Roya Morshedi. Database systems.,مرشدی
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع : پایگاههای اطلاعاتی,Databases,-- راهنمای آموزشی,-- Study and teaching,a01,a01
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
م
۴ ۱۴۰۰
2068. سیستمهای اطلاعرسانی پزشکی
پدیدآورنده : / علی‌حسین قاسمی، فاطمه رفیعی‌نسب.,قاسمی
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و موزه دانشگاه شهید بهشتی (تهران)
موضوع : پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine,پایگاههای اطلاعاتی,Databases,پایگاههای اطلاعاتی,Database searching, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- راهنماها, -- Directories, -- راهنماها, -- Directories, -- خدمات اطلاعرسانی, -- Information services, -- منابع شبکه کامپیوتری, -- Computer network resources, -- جستجو,a01,a01,a05,a05,a02,a02,a03,a03,a04,a04
رده :
۶۱۰
/
۲۸۵
ق
۱۹۹
س
۱۴۰۱
2069. سیستمهای اطلاعرسانی پزشکی
پدیدآورنده : / محمدهیوا عبدخدا,به سفارش دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، اساطیر پارسی ، چاپار ... .,عبدخدا
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی (تهران)
موضوع : پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- خدمات اطلاعرسانی, -- Information services, -- منابع شبکه کامپیوتری, -- Computer network resources,a01,a01,a02,a02,a03,a03
رده :
R
۸۵۹
/
۷
ع
۲
س
۹ ۱۳۹۹
2070. سیستمهای اطلاعرسانی پزشکی
پدیدآورنده : / محمدهیوا عبدخدا,به سفارش دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، اساطیر پارسی ، چاپار ... .,عبدخدا
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و موزه دانشگاه شهید بهشتی (تهران)
موضوع : پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- خدمات اطلاعرسانی, -- Information services, -- منابع شبکه کامپیوتری, -- Computer network resources,a01,a01,a02,a02,a03,a03
رده :
۶۱۰
/
۲۸۵
ع
۳۹۴
س
۱۳۹۹
2071. سیستمهای اطلاعرسانی پزشکی
پدیدآورنده : قاسمی، علی‌حسین ۱۳۴۱ -
کتابخانه: کتابخانه مرکزي و مرکز اسناد دانشگاه سمنان (سمنان)
موضوع : پزشکی -- پایگاههای اطلاعاتی,edicineB -- Databases,پزشکی -- خدمات اطلاعرسانی,edicineB -- services Information,پزشکی -- منابع شبکه کامپیوتری -- راهنماها,edicineB -- resources network Computer -- Directories,پایگاههای اطلاعاتی -- راهنماها,atabasesB -- Directories,پایگاههای اطلاعاتی -- جستجو,earchingB Database
رده :
R
۸۵۹
/
۹
/
ق
۲
س
۹ ۱۴۰۱
2072. شبكه
پدیدآورنده : عنوان دیگر: آرشيو الکترونیکی مقالات.,عنوان روي عطف: نسخه الكترونيكي مجلات.
کتابخانه: كتابخانه آستانه مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) (قم)
موضوع : شبكه (ماهنامه),شبکه‌های کامپیوتری,Computer networks,شبکه‌های اطلاعرسانی,Information networks,پایگاههای اطلاعاتی,Databases,a08,a08,a10,a10,a13,a13
رده :
TK
۵۱۰۵
/
۵
/
ش
۲
2073. طراحی و توسعه پایگاه داده رابطه‌ای با Microsoft SQLserver
پدیدآورنده : / مولف محمدمهدی رحیمی‌مقدم,پشت جلد به انگلیسی: Mohammad Magdi Rahimi Moghadam. Microsoft SQL server desgin and develop.,رحیمی مقدم
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع : پایگاههای اطلاعاتی,Database design,پایگاههای اطلاعاتی رابطه‌ای,Relational databases, -- طراحی,a03,a03,a02,a02
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
ر
۳
ط
۴
2074. طراحی و توسعه پایگاه داده رابطه‌ای با Microsoft SQLserver
پدیدآورنده : / مولف محمدمهدی رحیمی‌مقدم,پشت جلد به انگلیسی: Mohammad Magdi Rahimi Moghadam. Microsoft SQL server desgin and develop.,رحیمی مقدم
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی (تهران)
موضوع : پایگاههای اطلاعاتی,Database design,پایگاههای اطلاعاتی رابطه‌ای,Relational databases, -- طراحی,a03,a03,a02,a02
رده :
QA
۷۶
/
۹
ر
۳
ط
۴ ۱۴۰۲
2075. طراحی و توسعه پایگاه داده رابطه‌ای با Microsoft SQLserver [میکروسافت اس.کیو.ال. سرور]
پدیدآورنده : / مولف محمدمهدی رحیمی مقدم,پشت جلد به انگلیسی: Mohammad Magdi Rahimi Moghadam. Microsoft SQL server desgin and develop.,رحیمی مقدم
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع : پایگاههای اطلاعاتی,Database design,پایگاههای اطلاعاتی رابطه‌ای,Relational databases, -- طراحی,a03,a03,a02,a02
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
ر
۳ ۱۴۰۱
2076. علوم اسلامی و رسانه‌های مجازی
پدیدآورنده : / معاونت آموزش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی
کتابخانه: كتابخانه آستانه مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) (قم)
موضوع : حوزه‌های علمیه,Theological seminaries,حوزه‌های علمیه,Theological seminaries,حوزه‌های علمیه, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases,Theological Seminaries, -- برنامه‌ریزی, -- Planning, -- مدیریت, -- Administration,a09,a09,a11,a11,a13,a13,حوزه‌های علمیه -- اثر نوآوری,علوم اسلامی -- منابع شبکه کامپیوتری
رده :
BP
۷
/
۴
/
ع
۸
2077. فناوری بلاکچین در اینترنت اشیا
پدیدآورنده : / مولفین لیهانگ ژوو، ک‌ک گای، منگ لی,عنوان اصلی: Blockchain technology in internet of things, [2019].,جو,Zhu
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه اراک (مرکزی)
موضوع : بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),اینترنت اشیاء,Internet of things,a01,a01,a02,a02
رده :
۳۳۲
/
۱۷۸۰۲۸
ج
۷۳۱
ف
2078. کاربرد بلاکچین در زنجیره تامین بین‌المللی (گمرک، تجارت، حمل و نقل، بانک، بیمه)
پدیدآورنده : / عبدالعزیز یوسفی... [و دیگران].,ص.ع به انگلیسی: Abdolaziz Yousefi... [et al]. , Blockchain in international supply Chain (customs, trade, transport, bank, and insurance)., تالیف عبدالعزیز یوسفی، مژده جلیل‌مژدهی، امیر حبیب‌وند، کریم رسولی.
کتابخانه: کتابخانه پژوهشکده بیمه (تهران)
موضوع : بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),انتقال الکترونیکی وجوه ,Electronic funds transfers,بازرگانی بین‌المللی,International trade,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce, -- نوآوری, -- Technological innovations,a01,a01,a02,a02,a03,a03,a04,a04
رده :
HG
۱۷۱۰
/
ی
۹
ک
۲ ۱۴۰۰
2079. کاربردهای بلاک چین (برای توسعه‌ی کسب و کارها، قانون، فناوری و بانکداری)
پدیدآورنده : / مولفان جوزف جی. بامبارا، پل آر. آلن,عنوان اصلی:Blockchain : a practical guide to developing business, law, and technology solutions,[2018].,بامبارا,Bambara
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع : بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce,a01,a01,a02,a02
رده :
HG
۱۷۱۰
/
ب
۲
ک
۲ ۱۳۹۹
2080. کاربردهای بلاک چین در امنیت سایبری
پدیدآورنده : / تالیف و گردآوری محمد ناصر عامری.,ناصرعامری
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع : بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),پایگاههای اطلاعاتی,Database security,بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),شبکه‌های کامپیوتری,Computer networks,کامپیوترها,Computer security, -- مقاله‌ها و خطابه‌ها, -- *Addresses, essays, lectures,-- مقاله‌ها و خطابه‌ها,-- *Addresses, essays, lectures, -- مقاله‌ها و خطابه‌ها, -- *Addresses, essays, lectures, -- مقاله‌ها و خطابه‌ها, -- *Addresses, essays, lectures, -- مقاله‌ها و خطابه‌ها, -- *Addresses, essays, lectures, -- امنیت, -- تدابیر ایمنی, -- Security measures, -- تدابیر ایمنی, -- Security measures, -- تدابیر ایمنی, -- Security measures,a05,a05,a06,a06,a07,a07,a08,a08,a09,a09
رده :
HQ
۱۷۱۰
/
ن
۲
ک
۲ ۱۴۰۲
