1. A guided tour of relational databases and beyond /
پدیدآورنده : Mark Levene and George Loizou
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع : Database management,Relational databases,base donnée relationnelle
رده :
QA76
.
9
.
D3
L477
1999
2. <A> guided tour of relational databases and beyond
پدیدآورنده : Mark Levene and George Loizou
موضوع : Relational databases
۲ نسخه از این کتاب در ۱ کتابخانه موجود است.
3. ADVANCES IN SPATIAL AND TEMPORAL DATABASES :
پدیدآورنده :
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع :
4. ASTM standards on the building of materials databases
پدیدآورنده :
موضوع : Materials - Data bases,Data base desing
۲ نسخه از این کتاب در ۲ کتابخانه موجود است.
5. ASTM standards on the building of materials databases
پدیدآورنده :
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع : Materials -- Data bases,Data base design
رده :
TA403
.
6
.
A488
1993
6. ASTRA database service: The available databases
پدیدآورنده :
کتابخانه: كتابخانه پژوهشگاه نیرو (تهران)
موضوع : Handooks, manuals, etc. ، ASTRA )Computer system(
7. Absolute beginner's guide to databases
پدیدآورنده :
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع : Database management ;
8. Absolute beginner's guide to databases
پدیدآورنده : [John V. Petersen].
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع : Database management.
9. Access 2003: your visual blueprint for creating and maintaining real-world databases
پدیدآورنده : Barker, F. Scott
کتابخانه: کتابخانه مرکزی فرهنگستان زبان و ادب فارسی (تهران)
موضوع : ، Microsoft access,، Database management
رده :
QA
76
.
9
.
B3
A3
2004
10. Accounting and auditing research and databases
پدیدآورنده : / Thomas R. Weirich, Natalie T. Churyk, and Thomas C. Pearson
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع : Accounting--Research,Auditing--Research,Accounting--Data processing,Auditing--Data processing
رده :
HF5630
.
W388
2012
11. Advanced database systems : 10th British National Conference on Databases, BNCOD 10, Aberdeen, Scotland, July 6-8, 1992 :proceedings
پدیدآورنده : P.M.D. Gray, R.J. Lucas )eds.(
کتابخانه: کتابخانه پژوهشگاه دانشهای بنیادی (تهران)
موضوع : Congresses ، Database management
رده :
QA
76
.
L28
Vol
.
618
12. Advances in Databases
پدیدآورنده : / Alvaro A. A. Fernandes, Alasdair J. G. Gray, Khalid Belhajjame
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع : COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY
رده :
E-BOOK
13. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده : / Barbara Catania, Mirjana Ivanovi, Bernhard Thalheim
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع : MINERAL PROCESSING&COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
14. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده : / rder, Robert WrembelعTadeusz Morzy, Theo H
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع : MINERAL PROCESSING&COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
15. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده : / یBarbara Catania, Giovanna Guerrini, Jaroslav Pokorn
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع : MINERAL PROCESSING&COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
16. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده : / Morzy Tadeusz, Patrick Valduriez, Ladjel Bellatreche
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع : MINERAL PROCESSING&COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
17. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده : / rder, Robert WrembelعTadeusz Morzy, Theo H
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع : COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|ENGINEERING, CIVIL|ENGINEERING, MULTIDISCIPLINARY|ROBOTICS
رده :
E-BOOK
18. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده : / Johann Eder, Maria Bielikova, A Min Tjoa
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع : MINERAL PROCESSING&COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
19. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده : \ Tadeusz Morzy , Patrick Valduriez, Ladjel Bellatreche (Eds.)
کتابخانه: کتابخانه زبانهای خارجی و منابع اسلامی (قم)
موضوع : Databases -- Congresses.,Database management -- Congresses,Database management.,پایگاههای اطلاعاتی-- کنگره‌ها ,پایگاههای اطلاعاتی -- مدیریت -- کنگره‌ها ,پایگاههای اطلاعاتی -- مدیریت
رده :
QA
76
.
9
.
A3
2015
E-Book
,
20. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده : \ [Edited by] Jaroslav Pokorný...[et.al]
کتابخانه: کتابخانه زبانهای خارجی و منابع اسلامی (قم)
موضوع : Databases -- Congresses.,Database management -- Congresses.,پایگاههای اطلاعاتی-- کنگره‌ها ,پایگاههای اطلاعاتی -- مدیریت -- کنگره‌ها
رده :
E-Book
,
