1. guided tour of relational databases and beyond
پدیدآورنده: Mark Levene and George Loizou
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان (کرمان)
موضوع: Relational databases
رده :
QA
76
.
9
.
D3
,
L477
1999
2. guided tour of relational databases and beyond
پدیدآورنده: Mark Levene and George Loizou
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان (کرمان)
موضوع: Relational databases
رده :
QA
76
.
9
.
D3
,
L477
1999
3. A guided tour of relational databases and beyond /
پدیدآورنده: Mark Levene and George Loizou
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Database management,Relational databases,base donnée relationnelle
رده :
QA76
.
9
.
D3
L477
1999
4. ADVANCES IN SPATIAL AND TEMPORAL DATABASES :
پدیدآورنده:
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع:
5. ASTM standards on the building of materials databases
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Materials -- Data bases,Data base design
رده :
TA403
.
6
.
A488
1993
6. ASTM standards on the building of materials databases
پدیدآورنده:
کتابخانه: کتابخانه دانشکدگان فنی 1 دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: Materials - Data bases,Data base desing
رده :
TA
403
.
6
.
A488
1993
R
7. ASTRA database service: The available databases
پدیدآورنده: ASTRA working group
کتابخانه: كتابخانه پژوهشگاه نیرو (تهران)
موضوع: Handooks, manuals, etc. ، ASTRA )Computer system(
رده :
QA
76
.
6
.
A7872
8. Absolute beginner's guide to databases
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Database management ;
9. Absolute beginner's guide to databases
پدیدآورنده: [John V. Petersen].
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Database management.
10. Access 2003: your visual blueprint for creating and maintaining real-world databases
پدیدآورنده: Barker, F. Scott
کتابخانه: کتابخانه مرکزی فرهنگستان زبان و ادب فارسی (تهران)
موضوع: ، Microsoft access,، Database management
رده :
QA
76
.
9
.
B3
A3
2004
11. Accounting and auditing research and databases
پدیدآورنده: / Thomas R. Weirich, Natalie T. Churyk, and Thomas C. Pearson
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع: Accounting--Research,Auditing--Research,Accounting--Data processing,Auditing--Data processing
رده :
HF5630
.
W388
2012
12. Advanced database systems : 10th British National Conference on Databases, BNCOD 10, Aberdeen, Scotland, July 6-8, 1992 :proceedings
پدیدآورنده: P.M.D. Gray, R.J. Lucas )eds.(
کتابخانه: کتابخانه پژوهشگاه دانشهای بنیادی (تهران)
موضوع: Congresses ، Database management
رده :
QA
76
.
L28
Vol
.
618
13. Advances in Databases
پدیدآورنده: / Alvaro A. A. Fernandes, Alasdair J. G. Gray, Khalid Belhajjame
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY
رده :
E-BOOK
14. Advances in Databases and Information System
پدیدآورنده: / edited by Janis Grundspenkis, Marite Kirikova, Yannis Manolopoulos, Leonids Novickis
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه شهيد چمران (خوزستان)
موضوع: Computer science.,Database management.,Data mining.,Information storage and retrieval systems.,Information systems.,Computer simulation.,Management information systems.,Computer Science.,Database Management.,Information Storage and Retrieval.,Data Mining and Knowledge Discovery.,Information Systems Applications (incl.Internet).,Simulation and Modeling.,Business Information Systems.
رده :
QA
,
76
.
9
,.
D3
15. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده: / Barbara Catania, Mirjana Ivanovi, Bernhard Thalheim
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING&COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
16. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده: / rder, Robert WrembelعTadeusz Morzy, Theo H
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING&COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
17. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده: / یBarbara Catania, Giovanna Guerrini, Jaroslav Pokorn
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING&COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
18. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده: / Morzy Tadeusz, Patrick Valduriez, Ladjel Bellatreche
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING&COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
19. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده: / rder, Robert WrembelعTadeusz Morzy, Theo H
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|ENGINEERING, CIVIL|ENGINEERING, MULTIDISCIPLINARY|ROBOTICS
رده :
E-BOOK
20. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده: / Johann Eder, Maria Bielikova, A Min Tjoa
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING&COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
