201. Constraint-based mining and inductive databases : European Workshop on Inductive Databases and
پدیدآورنده: Jean-FranKcois Boulicaut, Luc De Raedt, Heikki Mannila )eds.(
کتابخانه: کتابخانه پژوهشگاه دانشهای بنیادی (تهران)
موضوع: Congresses ، Database management,Congresses ، Database searching,Congresses ، Data mining
رده :
QA
76
.
L28
Vol
.
3848
202. Constraint databases and applications : ESPRIT WG CONTESSA workshop, Friedrichshafen, Germany, September 8-9, 1995 : proceedings
پدیدآورنده: Gabriel Kuper, Mark Wallace, )eds.(
کتابخانه: کتابخانه پژوهشگاه دانشهای بنیادی (تهران)
موضوع: Congresses ، Constraint programming )Computer science(,Congresses ، Database management
رده :
QA
76
.
L28
Vol
.
1034
203. Constraint databases and applications : Second International Workshop on Constraint Databases
پدیدآورنده: V. Gaede...]et al.[ )eds.(
کتابخانه: کتابخانه پژوهشگاه دانشهای بنیادی (تهران)
موضوع: Congresses ، Constraint programming )Computer science(,Congresses ، Database management
رده :
QA
76
.
L28
Vol
.
1191
204. Constraint databases : first International Symposium, CDB 2004, Paris, France, June 12-13, 2004 : proceedings
پدیدآورنده: Bart Kuijpers, Peter Revesz )eds.(
کتابخانه: کتابخانه پژوهشگاه دانشهای بنیادی (تهران)
موضوع: Congresses ، Constraint databases,Congresses ، Database management
رده :
QA
76
.
L28
Vol
.
3074
205. Constraints and databases.
پدیدآورنده:
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع:
رده :
QA76
.
9
.
D35
C667
2012
206. Content evaluation of textual CD-ROM and Web databases
پدیدآورنده: Jacso, Peter
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد (خراسان رضوی)
موضوع: Evaluation ، Databases,Evaluation ، Web databases
رده :
ZA
4450
.
J34
2001
207. Content evaluation of textual CD-ROM and Web databases
پدیدآورنده: Jacso, Peter
کتابخانه: كتابخانه مركزی كشاورزى (تهران)
موضوع: $ADatabases$BEvaluation,$AWeb databases$BEvaluation
رده :
ZA
4450
.
J34
2001
208. Content evaluation of textual CD-ROM and Web databases
پدیدآورنده: / Peter Jacso
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان (اصفهان)
موضوع: Databases- Evaluation,Web databases- Evaluation
رده :
ZA4450
.
J3C6
2001
209. Continuous Media Databases
پدیدآورنده: edited by Aidong Zhang, Avi Silberschatz, Sharad Mehrotra.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Database management.,Multimedia systems.
رده :
QA76
.
9
.
D3
E358
2000
210. Cooperative databases and applications '99
پدیدآورنده: / editors, Yanchun Zhang, Marek Rusinkiewicz, Yahiko Kambayashi
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه علامه طباطبایی (تهران)
موضوع:
رده :
QA76
.
9
،.
D3
,
I566
2000
211. Creating web-accessible databases :
پدیدآورنده: edited by Julie M. Still
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Database design,Web databases
رده :
QA76
.
9
.
W43
C74
2001
212. Current Issues in Databases and Information Systems
پدیدآورنده: \ [Edited by] Július Štuller...[et.al]
کتابخانه: کتابخانه زبانهای خارجی و منابع اسلامی (قم)
موضوع: Database management -- Congresses.,Information technology -- Congresses.,پایگاه‌‌های اطلاعاتی -- مدیریت -- کنگره‌ها,تکنولوژی اطلاعات -- کنگره‌ها
رده :
E-Book
,
213. Current issues in databases and information systems : East-European Conference on Advances in
پدیدآورنده: Julius Stuller...]et al.[
کتابخانه: کتابخانه پژوهشگاه دانشهای بنیادی (تهران)
موضوع: Congresses ، Database management,Congresses ، Information technology
رده :
QA
76
.
L28
Vol
.
1884
214. DBA's guide to databases on Linux
پدیدآورنده: [contributors, David Egan ... [et al.] ; technical editor: Chris Rogers].
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Database management.
215. Data Analysis and Pattern Recognition in Multiple Databases
پدیدآورنده: \ Animesh Adhikari, Jhimli Adhikari, Witold Pedrycz
کتابخانه: کتابخانه زبانهای خارجی و منابع اسلامی (قم)
موضوع: Data mining ,Engineering,داده‌کاوی ,مهندسی,a03,a04,a03,a04
رده :
E-Book
,
216. Data Analysis and Pattern Recognition in Multiple Databases
پدیدآورنده: / Animesh Adhikari, Jhimli Adhikari, Witold Pedrycz
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING& ENGINEERING (uncategorised)|ENGINEERING, CIVIL|ENGINEERING, MULTIDISCIPLINARY|MINING &COMPUTER SCIENCE
رده :
E-BOOK
217. Data Analysis and Pattern Recognition in Multiple Databases
پدیدآورنده: by Animesh Adhikari, Jhimli Adhikari, Witold Pedrycz
کتابخانه: کتابخانه مرکز پژوهش متالورژی رازی (تهران)
موضوع: ، Data mining,، Engineering,، Optical pattern recognition,، COMPUTERS / General
رده :
QA
76
.
9
.
D3
2014
218. Data Analytics : 31st British International Conference on Databases, BICOD 2017, London, UK, July 10 12, 2017, Proceedings
پدیدآورنده: edited by Andrea Cali, Peter Wood, Nigel Martin, Alexandra Poulovassilis
کتابخانه: کتابخانه مرکز پژوهش متالورژی رازی (تهران)
موضوع:
رده :
HC
79
.
E5A493
2017
219. Data Management and Query Processing in Semantic Web Databases
پدیدآورنده: / Sven Groppe
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|ROBOTICS
رده :
E-BOOK
220. Data Management and Query Processing in Semantic Web Databases
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Semantic web. ;
