181. Communicating with databases in natural language /
پدیدآورنده: M. Wallace
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Computational linguistics,Interactive computer systems,Prolog (Computer program language)
رده :
QA76
.
9
.
I58
W35
1984
182. Computer-Supported spectroscopic databases
پدیدآورنده: Editor Jure Zupan
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اطلاع رسانی دانشگاه شاهد (تهران)
موضوع: SPECTRUM ANALYSIS--DATA PROCESSING
رده :
QC
،
451
,.
6
،
1986
183. Computer security and databases
پدیدآورنده: Rajesh Verma
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی آیت الله ایمانی دانشگاه سلمان فارسی (فارس)
موضوع:
رده :
QA
76
.
V42C6
2012
184. Computerization and networking of materials databases
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه صنعتی شریف (تهران)
موضوع: ، Materials-- Data bases-- Congresses,، Materials-- Data bases-- Standards-- Congresses
رده :
TA
404
.
25
.
C66
185. Computerization and networking of materials databases
پدیدآورنده: / Editors: J. G. Kaufman and J. S. Glazman
کتابخانه: کتابخانه دانشکدگان فنی 1 دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: Materials - Databases
رده :
TA
404
.
25
.
M37
1991
186. Computerization and networking of materials databases
پدیدآورنده: / Thomas I. Barry and KeithW.Reynard ,editors
کتابخانه: کتابخانه دانشکدگان فنی 1 دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: Materials - Databases -- congresses
رده :
TA
404
.
25
.
S8
1992
187. Computerization and networking of materials databases
پدیدآورنده: / Thomas I. Barry and KeithW.Reynard ,editors
کتابخانه: کتابخانه پرديس 2 دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: Materials - Databases -- congresses
رده :
TA
404
.
25
.
S8
1992
188. Computerized metallurgical databases. proceedings of a symposium
پدیدآورنده: sponsored by the ASM-MSD Alloy Phase Diagram Data Committee, held at the Fall Meeting of the Metallurgical Society in Cincinnati, Ohio, USA, October 21-31, 7891; edited by J.R. Cuthill, N.A. Gokcen, J.E. Morral
کتابخانه: کتابخانه مرکز پژوهش متالورژی رازی (تهران)
موضوع: ، Metallurgy -- Databases -- Congresses
رده :
TN
673
.
C59
1988
189. Computerized metallurgical databases : proceedings of a symposium
پدیدآورنده: sponsored by the ASM-MSD Alloy Phase Diagram Data Committee, held at the Fall Meeting of the Metallurgical Society in Cincinnati, Ohio, USA, October 21-31, 7891 ; edited by J.R. Cuthill, N.A. Gokcen, J.E. Morral
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه شهید باهنر کرمان (کرمان)
موضوع: Data bases - Congresses ، Metallurgy
رده :
TN
673
.
C59
1988
190. Conceptual modeling, databases, and CASE : an integrated view of information systems development
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه صنعتی شریف (تهران)
موضوع: ، Data base design,، Computer-aided software engineering
رده :
QA
76
.
9
.
D26
.
C64
1992
191. Conceptual modeling, databases , and case
پدیدآورنده: / Pericles loucopoulos, Roberto Zicari
کتابخانه: کتابخانه دانشکدگان فنی 1 دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: Data base desing,Computer - aiede software engineering
رده :
QA
76
.
9
.
D26C64
1992
192. Conceptual modeling, databases , and case
پدیدآورنده: / Pericles loucopoulos, Roberto Zicari
کتابخانه: کتابخانه پرديس 2 دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: Data base desing,Computer - aiede software engineering
رده :
QA
76
.
9
.
D26C64
1992
193. Concise Guide to Databases
پدیدآورنده: / Peter Lake, Paul Crowther
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: METHODS&COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|COMPUTER SCIENCE, SOFTWARE ENGINEERING|COMPUTER SCIENCE, THEORY
رده :
E-BOOK
194. Concise guide to databases :
پدیدآورنده: Peter Lake, Paul Crowther ; foreword by Professor Richard Hill
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Databases
رده :
QA76
.
9
.
D32
195. Concise guide to databases :
پدیدآورنده: Peter Lake, Paul Crowther ; foreword by Professor Richard Hill.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Databases.,Databases.
رده :
QA76
.
9
.
D32
196. Concise guide to databases :
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Databases. ;
197. Concise guide to databases : a practical introduction
پدیدآورنده: Lake, Peter
کتابخانه: کتابخانه مرکز پژوهش متالورژی رازی (تهران)
موضوع: ، Databases,، Computer science,، Database management,، Data structures )Computer science(,، Databases ; Data structures ; Algorithms & procedures ; Software engineering
رده :
QA
76
.
9
.
D3L34
2014
198. Configuring and tuning databases on the Solaris platform /
پدیدآورنده: Allan N. Packer.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Database design.
199. Constraint Databases
پدیدآورنده: edited by Gabriel Kuper, Leonid Libkin, Jan Paredaens.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Computer science.,Database management.
رده :
QA76
.
9
.
C67
E358
2000
200. Constraint Databases and Applications :
پدیدآورنده: edited by Volker Gaede, Alexander Brodsky, Oliver Günther, Divesh Srivastava, Victor Vianu, Mark Wallace.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Computer science.,Database management.,Information storage and retrieval systems.
