2361. سیستمهای اطلاعرسانی پزشکی
پدیدآورنده: / علی‌حسین قاسمی، فاطمه رفیعی‌نسب.,قاسمی
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و موزه دانشگاه شهید بهشتی (تهران)
موضوع: پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine,پایگاههای اطلاعاتی,Databases,پایگاههای اطلاعاتی,Database searching, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- راهنما‌ها, -- Directories, -- راهنما‌ها, -- Directories, -- خدمات اطلاعرسانی, -- Information services, -- منابع شبکه کامپیوتری, -- Computer network resources, -- جستجو,a01,a01,a05,a05,a02,a02,a03,a03,a04,a04
رده :
۶۱۰
/
۲۸۵
ق
۱۹۹
س
۱۴۰۱
2362. سیستمهای اطلاعرسانی پزشکی
پدیدآورنده: / محمدهیوا عبدخدا,به سفارش دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، اساطیر پارسی ، چاپار ... .,عبدخدا
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی (تهران)
موضوع: پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- خدمات اطلاعرسانی, -- Information services, -- منابع شبکه کامپیوتری, -- Computer network resources,a01,a01,a02,a02,a03,a03
رده :
R
۸۵۹
/
۷
ع
۲
س
۹ ۱۳۹۹
2363. سیستمهای اطلاعرسانی پزشکی
پدیدآورنده: / محمدهیوا عبدخدا,به سفارش دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، اساطیر پارسی ، چاپار ... .,عبدخدا
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و موزه دانشگاه شهید بهشتی (تهران)
موضوع: پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- خدمات اطلاعرسانی, -- Information services, -- منابع شبکه کامپیوتری, -- Computer network resources,a01,a01,a02,a02,a03,a03
رده :
۶۱۰
/
۲۸۵
ع
۳۹۴
س
۱۳۹۹
2364. سیستمهای اطلاعرسانی پزشکی
پدیدآورنده: / علی‌حسین قاسمی، فاطمه رفیعی‌نسب.,قاسمی
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine,پایگاههای اطلاعاتی,Databases,پایگاههای اطلاعاتی,Database searching, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- راهنما‌ها, -- Directories, -- راهنما‌ها, -- Directories, -- خدمات اطلاعرسانی, -- Information services, -- منابع شبکه کامپیوتری, -- Computer network resources, -- جستجو,a01,a01,a05,a05,a02,a02,a03,a03,a04,a04
رده :
R
۸۵۹
/
۷
/
پ
۲
ق
۲ ۱۴۰۱
2365. سیستمهای اطلاعرسانی پزشکی
پدیدآورنده: قاسمی، علی‌حسین ۱۳۴۱ -
کتابخانه: کتابخانه مرکزي و مرکز اسناد دانشگاه سمنان (سمنان)
موضوع: پزشکی -- پایگاههای اطلاعاتی,edicineB -- Databases,پزشکی -- خدمات اطلاعرسانی,edicineB -- services Information,پزشکی -- منابع شبکه کامپیوتری -- راهنما‌ها,edicineB -- resources network Computer -- Directories,پایگاههای اطلاعاتی -- راهنما‌ها,atabasesB -- Directories,پایگاههای اطلاعاتی -- جستجو,earchingB Database
رده :
R
۸۵۹
/
۹
/
ق
۲
س
۹ ۱۴۰۱
2366. سیستمهای اطلاعرسانی پزشکی
پدیدآورنده: / محمدهیوا عبدخدا,عبدخدا
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- خدمات اطلاعرسانی, -- Information services, -- منابع شبکه کامپیوتری, -- Computer network resources,a01,a01,a02,a02,a03,a03
رده :
R
۸۵۹
/
۷
/
پ
۲
ع
۲ ۱۳۹۹
2367. سیستمهای پایگاه داده
پدیدآورنده: /مولف رویا مرشدی.,مرشدی
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی,Databases,-- راهنمای آموزشی,-- Study and teaching
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
م
۴ ۱۴۰۰
2368. شبكه
پدیدآورنده: عنوان دیگر: آرشيو الکترونیکی مقالات.,عنوان روي عطف: نسخه الكترونيكي مجلات.
کتابخانه: كتابخانه آستانه مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) (قم)
موضوع: شبكه (ماهنامه),شبکه‌های کامپیوتری,Computer networks,شبکه‌های اطلاعرسانی,Information networks,پایگاههای اطلاعاتی,Databases,a08,a08,a10,a10,a13,a13
رده :
TK
۵۱۰۵
/
۵
/
ش
۲
2369. طراحی و توسعه پایگاه داده رابطه‌ای با Microsoft SQLserver
پدیدآورنده: / مولف محمدمهدی رحیمی‌مقدم,پشت جلد به انگلیسی: Mohammad Magdi Rahimi Moghadam. Microsoft SQL server desgin and develop.,رحیمی مقدم
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی,Database design,پایگاههای اطلاعاتی رابطه‌ای,Relational databases, -- طراحی,a03,a03,a02,a02
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
ر
۳
ط
۴
2370. طراحی و توسعه پایگاه داده رابطه‌ای با Microsoft SQLserver
پدیدآورنده: / مولف محمدمهدی رحیمی‌مقدم,پشت جلد به انگلیسی: Mohammad Magdi Rahimi Moghadam. Microsoft SQL server desgin and develop.,رحیمی مقدم
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی (تهران)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی,Database design,پایگاههای اطلاعاتی رابطه‌ای,Relational databases, -- طراحی,a03,a03,a02,a02
رده :
QA
۷۶
/
۹
ر
۳
ط
۴ ۱۴۰۲
2371. طراحی و توسعه پایگاه داده رابطه‌ای با Microsoft SQLserver [میکروسافت اس.کیو.ال. سرور]
پدیدآورنده: / مولف محمدمهدی رحیمی مقدم,پشت جلد به انگلیسی: Mohammad Magdi Rahimi Moghadam. Microsoft SQL server desgin and develop.,رحیمی مقدم
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی,Database design,پایگاههای اطلاعاتی رابطه‌ای,Relational databases, -- طراحی,a03,a03,a02,a02
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
ر
۳ ۱۴۰۱
2372. علوم اسلامی و رسانه‌های مجازی
پدیدآورنده: / معاونت آموزش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی
کتابخانه: كتابخانه آستانه مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) (قم)
موضوع: حوزه‌های علمیه,Theological seminaries,حوزه‌های علمیه,Theological seminaries,حوزه‌های علمیه, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases,Theological Seminaries, -- برنامه‌ریزی, -- Planning, -- مدیریت, -- Administration,a09,a09,a11,a11,a13,a13,حوزه‌های علمیه -- اثر نوآوری,علوم اسلامی -- منابع شبکه کامپیوتری
رده :
BP
۷
/
۴
/
ع
۸
2373. عملیات اطلاعاتی مبارزه با مواد مخدر
پدیدآورنده: / مولفان تقی حسینی، حمیدرضا کرمی,حسینی
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: مواد مخدر,Drug traffic,مواد مخدر,Drug traffic,مواد مخدر,Narcotics,-- پایگاههای اطلاعاتی,-- Databases., -- پی‌جویی, -- Investigation, -- قاچاق, -- ایران, -- Iran,-- ایران,-- Iran,a01,a01,a02,a02,a03,a03
رده :
HV
۸۰۷۹
/
م
۸
ح
۵ ۱۳۹۷
2374. فناوری بلاک‌چین در اینترنت اشیا
پدیدآورنده: / مولفین لیهانگ ژوو، ک‌ک گای، منگ لی,عنوان اصلی: Blockchain technology in internet of things, [2019].,جو,Zhu
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه اراک (مرکزی)
موضوع: بلاک‌چین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),اینترنت اشیاء,Internet of things,a01,a01,a02,a02
رده :
۳۳۲
/
۱۷۸۰۲۸
ج
۷۳۱
ف
2375. کاربرد بلاک چین در زنجیره تامین بین المللی )گمرک، تجارت، حمل و نقل، بانک، بیمه(
پدیدآورنده:
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان (کرمان)
موضوع: بلاک چین )پایگاه های اطلاعاتی(,Blockchains )Databases(,انتقال الکترونیکی وجوه,Electronic funds transfers,بازرگانی بین المللی,International trade,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce
رده :
HG
1710
/
ی
9
ک
2
1400
2376. کاربرد بلاک‌چین در زنجیره تامین بین‌المللی (گمرک، تجارت، حمل و نقل، بانک، بیمه)
پدیدآورنده: / عبدالعزیز یوسفی... [و دیگران].,ص.ع به انگلیسی: Abdolaziz Yousefi... [et al]. , Blockchain in international supply Chain (customs, trade, transport, bank, and insurance)., تالیف عبدالعزیز یوسفی، مژده جلیل‌مژدهی، امیر حبیب‌وند، کریم رسولی.
کتابخانه: کتابخانه پژوهشکده بیمه (تهران)
موضوع: بلاک‌چین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),انتقال الکترونیکی وجوه ,Electronic funds transfers,بازرگانی بین‌المللی,International trade,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce, -- نوآوری, -- Technological innovations,a01,a01,a02,a02,a03,a03,a04,a04
رده :
HG
۱۷۱۰
/
ی
۹
ک
۲ ۱۴۰۰
2377. کاربرد بلاک‌چین در کسب و کارها : تجارت ، گمرک ، حمل و نقل...
پدیدآورنده: / عبدالعزیز یوسفی، مژده جلیل‌مژدهی، محمد پاینده.,یوسفی
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: بلاک‌چین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),انتقال الکترونیکی وجوه ,Electronic funds transfers,بازرگانی بین‌المللی,International trade,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce, -- نوآوری, -- Technological innovations,a01,a01,a03,a03,a04,a04,a02,a02
رده :
HG
۱۷۱۰
/
ی
۹
ک
۲ ۱۴۰۱
2378. کاربردهای بلاک چین (برای توسعه‌ی کسب و کارها، قانون، فناوری و بانکداری)
پدیدآورنده: / مولفان جوزف جی. بامبارا، پل آر. آلن,عنوان اصلی:Blockchain : a practical guide to developing business, law, and technology solutions,[2018].,بامبارا,Bambara
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع: بلاک‌چین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce,a01,a01,a02,a02
رده :
HG
۱۷۱۰
/
ب
۲
ک
۲ ۱۳۹۹
2379. کاربردهای بلاک چین در امنیت سایبری
پدیدآورنده: / تالیف و گردآوری محمد ناصر عامری.,ناصرعامری
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع: بلاک‌چین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),پایگاههای اطلاعاتی,Database security,بلاک‌چین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),شبکه‌های کامپیوتری,Computer networks,کامپیوترها,Computer security, -- مقاله‌ها و خطابه‌ها, -- *Addresses, essays, lectures,-- مقاله‌ها و خطابه‌ها,-- *Addresses, essays, lectures, -- مقاله‌ها و خطابه‌ها, -- *Addresses, essays, lectures, -- مقاله‌ها و خطابه‌ها, -- *Addresses, essays, lectures, -- مقاله‌ها و خطابه‌ها, -- *Addresses, essays, lectures, -- امنیت, -- تدابیر ایمنی, -- Security measures, -- تدابیر ایمنی, -- Security measures, -- تدابیر ایمنی, -- Security measures,a05,a05,a06,a06,a07,a07,a08,a08,a09,a09
رده :
HQ
۱۷۱۰
/
ن
۲
ک
۲ ۱۴۰۲
2380. کاربردهای بلاک‌چین (برای توسعه‌ی کسب و کارها، قانون، فناوری و بانکداری)
پدیدآورنده: / مولفان جوزف جی. بامبارا، پل آر. آلن,عنوان اصلی:Blockchain : a practical guide to developing business, law, and technology solutions,[2018].,بامبارا,Bambara
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع: بلاک‌چین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce,a01,a01,a02,a02
رده :
HQ
۱۷۱۰
/
ب
۲
ک
۲
