2321. پایگاههای اطلاعاتی علمی: معرفی، راهنمای جستجو و استفاده
پدیدآورنده: /تالیف رعنا پورزرگر، اکبر عطادخت,پورزرگر
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی,Databases,پایگاههای اطلاعاتی,Database searching, -- جستجو,a01,a01,a02,a02
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۹
پ
۲
2322. پایگاههای اطلاعاتی علمی : معرفی، راهنمای جستجو و استفاده
پدیدآورنده: /تالیف رعنا پورزرگر، اکبر عطادخت,پورزرگر
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی (تهران)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی,Databases,پایگاههای اطلاعاتی,Database searching, -- جستجو,a01,a01,a02,a02
رده :
QA
۷۶
/
۹
پ
۹
پ
۲ ۱۴۰۱
2323. پایگاههای اطلاعاتی علمی: معرفی، راهنمای جستجو و استفاده
پدیدآورنده: / تالیف رعنا پورزرگر، اکبر عطادخت,پشت جلد به انگلیسی: R.Pourzargar, A.Aadokht. Scientific Databases.,پورزرگر
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه اراک (مرکزی)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی,Databases,پایگاههای اطلاعاتی,Database searching, -- جستجو,a01,a01,a02,a02
رده :
۰۰۵
/
۷۴
پ
۶۶۱
پ
2324. پايگاه‌هاي پروانه‌ي ثبت اختراع و فناوري‌سنجي
پدیدآورنده: / مولفان وحيده زارع، زيبا طوسي,زارع گاوگاني
کتابخانه: كتابخانه مركزی آستان قدس رضوی (ع) - تالار قفسه باز بانوان (خراسان رضوی)
موضوع: ثبت اختراعات,Patents, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases
رده :
۰۲۵
/
۰۶۶
ز
۱۳
پ
2325. پايگاه‌هاي پروانه‌ي ثبت اختراع و فناوري‌سنجي
پدیدآورنده: / مولفان وحيده زارع، زيبا طوسي,زارع گاوگاني
کتابخانه: كتابخانه مركزی آستان قدس رضوی (ع) - گردش و امانت آقايان (خراسان رضوی)
موضوع: ثبت اختراعات,Patents, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases
رده :
۰۲۵
/
۰۶۶
ز
۱۳
پ
2326. پايگاه‌هاي پروانه‌ي ثبت اختراع و فناوري‌سنجي
پدیدآورنده: / مولفان وحيده زارع، زيبا طوسي,زارع گاوگاني
کتابخانه: كتابخانه مركزی آستان قدس رضوی (ع) - گردش و امانت بانوان (خراسان رضوی)
موضوع: ثبت اختراعات,Patents, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases
رده :
۰۲۵
/
۰۶۶
ز
۱۳
پ
2327. پایگاههای داده پیشرفته برای داده‌های عظیم (راهکار گذر از سنتی به نوین)
پدیدآورنده: / مولفین محمدرضا احمدی ... [و دیگران]، [برای] پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران),مولفین محمدرضا احمدی، داود ملکی، احسان آریانیان، سیدامیر اصغری.
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی,Databases,پایگاههای اطلاعاتی رابطه‌ای,Relational databases,پایگاههای اطلاعاتی غیررابطه‌ای,Non-relational databases,پایگاههای اطلاعاتی -- طراحی,Database design,محاسبات ابری,Cloud computing
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
پ
۲ ۱۳۹۶
2328. پایگاههای داده پیشرفته برای داده‌های عظیم (راهکار گذر از سنتی به نوین)
پدیدآورنده: / مولفین: محمدرضا احمدی ... [و دیگران] [برای] پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران)
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی,Databases,پایگاههای اطلاعاتی رابطه‌ای,Relational databases,پایگاههای اطلاعاتی غیررابطه‌ای,Non-relational databases,پایگاههای اطلاعاتی -- طراحی,Database design,محاسبات ابری,Cloud computing
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
پ
۲۷ ۱۳۹۶
2329. پایگاههای داده توزیع‌شده
پدیدآورنده: / [نویسنده سعید رحیمی، فرانک اس هاوگ],عنوان اصلی: .Distributed database management systems: a practical approach,c2010,رحیمی,Rahimi
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه اراک (مرکزی)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی نامتمرکز,Distributed databases,پایگاههای اطلاعاتی,Database management, -- مدیریت,a01,a01,a02,a02
رده :
۰۰۵
/
۷۵۸
ر
۴۲۴
پ
2330. پایگاههای علوم پزشکی
پدیدآورنده: / حجت‌اله سلیمانی.,سلیمانی
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: پزشکی,Medicine,پیراپزشکی,Paramedicine, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases,a01,a01,a02,a02
رده :
R
۸۵۹
/
۷
/
پ
۲
س
۸ ۱۳۹۸
2331. پدیده شناسی رمز ارز ها و فناوری زنجیره بلوک )بلاکچین( )گزارش نشست علمی پژوهشکده آمار و فناوری اطلاعات(
پدیدآورنده: تدوین و گردآوری گل آرا پورمجرب؛ سخنران حمید شهریاری? حمیدرضا طهماسبی,پورمجرب? گل آرا
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد شهيد مطهری دانشگاه رازى (کرمانشاه)
موضوع: بلاک چین )پایگاه های اطلاعاتی( Blockchains )Databases( بلاک چین )پایگاه های اطلاعاتی(-- ایران Blockchains )Databases( --Iran رمزگذاری داده ها Data encryption )Computer science(
2332. پول مجازی
پدیدآورنده: / نویسنده حامد حاجی‌ملامیرزايی,حاجی ملامیرزائی
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه اراک (مرکزی)
موضوع: ارز مجازی,Blockchains (Databases),ارز مجازی,Digital currency,بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Digital currency, -- ایران, -- Iran,a04,a01,a07,a07,a01,a04
رده :
۳۳۲
/
۱۷۸
ح
۱۷۵
پ
2333. تامین مالی، زنجیره تامین و تکنولوژی بلاکچین
پدیدآورنده: /نوشته‌ی اریک هافمن، [مگنوس استریو، نیکولا بوسیا],عنوان اصلی: Supply chain finance and blockchain technology The Case of Reverse Securitisation, [2018] © 2018.,هوفمان,Hofmann
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),تدارکات بازرگانی,Business logistics,شرکت‌های اقتصادی,Business enterprises, -- جنبه‌های اقتصادی, -- Economic aspects, -- امور مالی, -- Finance, -- امور مالی, -- Finance,a02,a02,a04,a04,a03,a03
رده :
HG
۱۷۱۰
/
ه
۹
ت
۲ ۱۳۹۹
2334. تجاری‌سازی بلاکچین
پدیدآورنده: / علی عبدالهی، سجاد ذوقی.,عبدالهی
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),انتقال الکترونیکی وجوه ,Electronic funds transfers,بیتکوین,Bitcoin,a01,a01,a02,a02,a03,a03
رده :
HG
۱۷۱۰
/
ع
۲۴
ت
۳ ۱۴۰۰
2335. تحلیل پتنت کاربرد نانومواد در پاکسازی محیط‌زیست
پدیدآورنده: /مولفان سعیده تشرفی... [ و دیگران].
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع: مواد نانو‌ساختار,Nanostructured materials,نانوتکنولوژی,Nanotechnology,آلودگی , Pollution,ثبت اختراعات,Patents,آلاینده‌ها,Pollutants,نفت,Petroleum industry and trade, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- جنبه‌های زیستمحیطی, -- جنبه‌های زیستمحیطی,-- Environmental aspects, -- جنبه‌های زیستمحیطی, -- Environmental aspects, -- جنبه‌های زیستمحیطی, -- Environmental aspects,-- Environmental aspects
رده :
TA
۴۱۸
/
۹
/
م
۷۵
ت
۳۳ ۱۳۹۵
2336. تحلیل و طراحی سیستم‌های شی‌‌ءگرا
پدیدآورنده: /[جان دابلیو. ساتزینگر، رابرت بی. جکسون، استفان دی. برد],کتاب حاضر ترجمه فصول منتخبی از کتاب "Systems analysis and design in a changing world " است.,مترجمین حمیدرضا ایزدبخش، رامین مولاناپور، امیر مستعلی، محمد قلی‌پور.,س‍ت‌زی‍ن‍گ‍ر,Satzinger
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: تجزیه و تحلیل سیستم‌ها,System analysis,پایگاههای اطلاعاتی شئ‌گرا,Object-oriented databases,شی‌گرایی (کامپیوتر),Object-oriented methods (Computer science),طراحی سیستم,System design,a06,a06,a08,a08,a10,a10,a12,a12
رده :
QA
۴۰۲
/
س
۲
ت
۳ ۱۳۹۲
2337. توسعه دهنده دیتابیس
پدیدآورنده: / مولف رضا روح الامینی دشتی خوانی,روح‌الامینی,Rouholamini
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی,Databases,a02,a02
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
ر
۹۳ ۱۴۰۱
2338. توسعه‌دهنده دیتابیس
پدیدآورنده: / مولف سیدرضا روح‌الامینی‌دشتی‌خوانی,روح‌الامینی,Rouholamini
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی,Databases,a02,a02
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
الف
۸
ت
۹
2339. توضیح بلاکچین + توضیح بیتکوین (دو کتاب در یک جلد)
پدیدآورنده: / مارک آتوود,اتوود,Atwood
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),بیتکوین,Bitcoin,a02,a02,a01,a01
رده :
HG
۱۷۱۰
/
الف
۲
ت
۹ ۱۳۹۸
2340. حمایت حقوقی از بانک‌های اطلاعاتی
پدیدآورنده: / استل درکلی,عنوان اصلی: The legal protection of databases : a comparative analysis, [2008].,درکلی,Derclaye
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی,Databases,حق مولف,Copyright,پایگاههای اطلاعاتی,Databases,حق مولف,Copyright, -- قوانین و مقررات, -- Law and legislation, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- قوانین و مقررات, -- Law and legislation, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- ایالات متحده, -- United States, -- ایالات متحده, -- United States, -- کشورهای عضو اتحادیه اروپا, -- European Union Countries, -- کشورهای عضو اتحادیه اروپا, -- European Union countries
رده :
K
۱۴۴۳
/
پ
۲
د
۴ ۱۳۹۲
