81. A cell biologist's guide to modeling and bioinformatics
پدیدآورنده: Holmes, Raquell M.
کتابخانه: كتابخانه مركزی كشاورزى (تهران)
موضوع: $ABioinformatics,$AComputational biology
رده :
QH
324
.
2
.
H65
2007
82. <A> Concise Companion to Shakespeare and the Text
پدیدآورنده: / edited by Andrew Murphy
کتابخانه: کتابخانه زبانهای خارجی و منابع اسلامی (قم)
موضوع: Shakespeare, William, 1564-1616 - Criticism, Textual,Shakespeare, William, 1564-1616 - Bibliography,Transmission of texts, History,Drama, Editing, History,شکسپیر، ویلیام ، ۱۶۱۶-۱۵۶۴ - تصحیح انتقادی,شکسپیر، ویلیام ، ۱۶۱۶-۱۵۶۴ - کتابشناسی,انتقال متن - تاریخ,نمایشنامه - ویراستاری - تاریخ
رده :
PR3071
.
C66
2010
83. A Concise companion to Shakespeare and the text
پدیدآورنده: edited by Andrew Murphy
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اسناد فرهنگستان هنر (تهران)
موضوع: ، Shakespeare, William, 4651-6161 -- Criticism, Textual,، Shakespeare, William, 4651-6161,، Transmission of texts -- History,، Drama -- Editing History
رده :
PR
3071
.
C66
2007
84. <A> Course in In-Memory Data Management
پدیدآورنده: \ [edited by] Hasso Plattner.
کتابخانه: کتابخانه زبانهای خارجی و منابع اسلامی (قم)
موضوع: Database management. ,پایگاه‌‌های اطلاعاتی -- مدیریت
رده :
QA76
.
9
.
D3P55
2014
85. <A> Course in In-Memory Data Management
پدیدآورنده: \ Hasso Plattner
کتابخانه: کتابخانه زبانهای خارجی و منابع اسلامی (قم)
موضوع: Database management,Databases,پایگاه‌‌های اطلاعاتی -- مدیریت,پایگاه‌‌های اطلاعاتی
رده :
E-Book
,
86. A Manager's Primer on e-Networking :
پدیدآورنده: by Dragan Nikolik.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Computer Communication Networks.,Computer network architectures.,Computer science.
87. A Manager's Primer on e-Networking :
پدیدآورنده: by Dragan Nikolik.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Computer Communication Networks.,Computer network architectures.,Computer science.
رده :
TK5105
.
5
B937
2003
88. A Meta-Analysis of Risk Factors for Post-Traumatic Stress Disorder (PTSD) in Adults and Children after Earthquakes.
پدیدآورنده: Tang, Bihan; Deng, Qiangyu; Glik, Deborah; Dong, Junqiang
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع:
89. A Neuro-Genetic-Based Universally Transferable Freeway Incident Detection Framework
پدیدآورنده: Abdulhai, Baher
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع:
90. A Programmer's Guide to ADO.NET in C#
پدیدآورنده: by Mahesh Chand.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Computer science.
91. A Psychometric Evaluation of Gender Dysphoria Questionnaires in Adults: A Systematic Review,ارزیابی روان‌سنجی نارسایی جنسیتی پرسشنامه در بزرگسالان: مروری سیستماتیک
پدیدآورنده: Hayder Alghazali,حیدر الغزالی
کتابخانه: کتابخانه و مرکز یادگیری دانشکده پزشکی (تهران)
موضوع: بزرگسالان,Adulthood,روان‌سنجی,Psychometrics,پرسشنامه‌ها,Questionnaires,a04,a04,a12,a12,a14,a14,ارزیابی,Assessment,نارسایی جنسیتی,Gender Dysphoria,هویت جنسیتی,Gender Identity,تراجنس‌گرایی,transsexualism
92. A Review of Spatial Population Database Design and Modeling (96-3)
پدیدآورنده: Deichmann, Uwe
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع:
93. A cell biologist's guide to modeling and bioinformatics
پدیدآورنده: / Raquell M. Holmes
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: Computational biology,Bioinformatics,Computational Biology- methods,Cell Cycle- physiology,Models- Biological
رده :
QH324
.
2
H65
2007
94. A cell biologist's guide to modeling and bioinformatics [electronic resource]
پدیدآورنده: Raquell M. Holmes.
کتابخانه: کتابخانه مرکز تحقیقات بیوشیمی- بیوفیزیک دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: Computational Biology.,Bioinformatics.,Computational Biology--methods.,Cell Cycle--physiology.,Models, Biological.
رده :
QH
324
.
2
H65
2007
95. A comparative study of very large data bases
پدیدآورنده: Hill, Edward, 8391-
کتابخانه: کتابخانه پژوهشگاه دانشهای بنیادی (تهران)
موضوع: ، Database management,، Databases
رده :
QA
76
.
L28
Vol
.
59
96. A concise companion to Shakespeare and the text /
پدیدآورنده: edited by Andrew Murphy.
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: Shakespeare, William,1564-1616-- Criticism, Textual.,Shakespeare, William,1564-1616,Transmission of texts-- History.,Drama-- Editing-- History.
رده :
PR3071
.
C66
2010
97. A concise companion to Shakespeare and the text
پدیدآورنده: edited by Andrew Murphy
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه شهید مدنی آذربایجان (آذربایجان شرقی)
موضوع: Shakespeare, William, 1564-1616, Criticism, Textual,Shakespeare, William, 1564-1616, Bibliography,Transmission of texts, History,Drama, Editing, History
رده :
PR
,
3071
,.
C66
,
2010
98. A concise companion to Shakespeare and the text
پدیدآورنده: / edited by Andrew Murphy
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه محقق اردبیلی ره (اردبیل)
موضوع: Shakespeare, William,--1564-1616--Criticism, Textual,Shakespeare, William,--1564-1616--Bibliography,Transmission of texts--History,Drama--Editing--History
رده :
PR3071
.
C66
2010
99. A concise companion to Shakespeare and the text
پدیدآورنده: edited by Andrew Murphy
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه شهید باهنر کرمان (کرمان)
موضوع: ، Shakespeare, William, 4651-6161 - Criticism, Textual,، Shakespeare, William, 4651-6161,History ، Transmission of texts,History ، Drama - Editing
رده :
PR
3071
.
C66
2007
100. A concise companion to Shakespeare and the text
پدیدآورنده: edited by Andrew Murphy
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان (کرمان)
موضوع: Shakespeare, William,1564-1616,Shakespeare, William,1564-1616,Transmission of texts,Drama
رده :
PR
3071
.
C66
2007
