5401. کاربرد بلاکچین در زنجیره تامین بینالمللی (گمرک، تجارت، حمل و نقل، بانک، بیمه)
پدیدآورنده: / عبدالعزیز یوسفی... [و دیگران].,ص.ع به انگلیسی: Abdolaziz Yousefi... [et al]. , Blockchain in international supply Chain (customs, trade, transport, bank, and insurance)., تالیف عبدالعزیز یوسفی، مژده جلیل‌مژدهی، امیر حبیب‌وند، کریم رسولی.
کتابخانه: کتابخانه پژوهشکده بیمه (تهران)
موضوع: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),انتقال الکترونیکی وجوه ,Electronic funds transfers,بازرگانی بینالمللی,International trade,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce, -- نوآوری, -- Technological innovations,a01,a01,a02,a02,a03,a03,a04,a04
رده :
HG
۱۷۱۰
/
ی
۹
ک
۲ ۱۴۰۰
5402. کاربرد بلاکچین در کسب و کارها : تجارت ، گمرک ، حمل و نقل...
پدیدآورنده: / عبدالعزیز یوسفی، مژده جلیل‌مژدهی، محمد پاینده.,یوسفی
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),انتقال الکترونیکی وجوه ,Electronic funds transfers,بازرگانی بینالمللی,International trade,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce, -- نوآوری, -- Technological innovations,a01,a01,a03,a03,a04,a04,a02,a02
رده :
HG
۱۷۱۰
/
ی
۹
ک
۲ ۱۴۰۱
5403. کاربرد سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در تعیین عدم‌صقطعیت مدل‌صهای رقومی ارتفاعی) مطالعه موردی :حوضه‌صی آبریز گرم‌صچای,GB
پدیدآورنده: /سلیمه عبداله‌صآبادی
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع:
5404. کاربردWebGIS درمدیریت مخاطرات زیرساخت های شهری (مطالعه موردی :شهرخرم آباد)
پدیدآورنده: /مصطفی حسنوند
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع:
5405. کاربردهای بلاک چین (برای توسعه‌ی کسب و کارها، قانون، فناوری و بانکداری)
پدیدآورنده: / مولفان جوزف جی. بامبارا، پل آر. آلن,عنوان اصلی:Blockchain : a practical guide to developing business, law, and technology solutions,[2018].,بامبارا,Bambara
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce,a01,a01,a02,a02
رده :
HG
۱۷۱۰
/
ب
۲
ک
۲ ۱۳۹۹
5406. کاربردهای بلاک چین در امنیت سایبری
پدیدآورنده: / تالیف و گردآوری محمد ناصر عامری.,ناصرعامری
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),پایگاههای اطلاعاتی,Database security,بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),شبکه‌های کامپیوتری,Computer networks,کامپیوترها,Computer security, -- مقاله‌ها و خطابه‌ها, -- *Addresses, essays, lectures,-- مقاله‌ها و خطابه‌ها,-- *Addresses, essays, lectures, -- مقاله‌ها و خطابه‌ها, -- *Addresses, essays, lectures, -- مقاله‌ها و خطابه‌ها, -- *Addresses, essays, lectures, -- مقاله‌ها و خطابه‌ها, -- *Addresses, essays, lectures, -- امنیت, -- تدابیر ایمنی, -- Security measures, -- تدابیر ایمنی, -- Security measures, -- تدابیر ایمنی, -- Security measures,a05,a05,a06,a06,a07,a07,a08,a08,a09,a09
رده :
HQ
۱۷۱۰
/
ن
۲
ک
۲ ۱۴۰۲
5407. کاربردهای بلاکچین (برای توسعه‌ی کسب و کارها، قانون، فناوری و بانکداری)
پدیدآورنده: / مولفان جوزف جی. بامبارا، پل آر. آلن,عنوان اصلی:Blockchain : a practical guide to developing business, law, and technology solutions,[2018].,بامبارا,Bambara
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce,a01,a01,a02,a02
رده :
HQ
۱۷۱۰
/
ب
۲
ک
۲
5408. کاربردهای بلاکچین (برای توسعه‌ی کسب و کارها، قانون، فناوری و بانکداری)
پدیدآورنده: / مولفان: جوزف جی. بامبارا، پل آر. آلن,عنوان اصلی:Blockchain : a practical guide to developing business, law, and technology solutions,[2018].,بامبارا,Bambara
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه شهيد چمران (خوزستان)
موضوع: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce,a01,a01,a02,a02
رده :
HQ
۱۷۱۰
/
ب
۸،
ب
۲
5409. کاهش بعد با استفاده از روش حسگری فشرده
پدیدآورنده: پریا ولی زاده
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه شهيد چمران (خوزستان)
موضوع: پایان نامه کارشناسی ارشد,دانشکده مهندسی,مهندسی برق,سیستم-مخابرات
5410. کلید [اکسس ۲۰۰۷ $ ۲۰۱۰] ACCESS 2007& 2010
پدیدآورنده: / اعظم جمشیدی.,جمشیدی
کتابخانه: كتابخانه آستانه مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) (قم)
موضوع: اکسس مایکروسافت ,پایگاههای اطلاعاتی,Databases Management, -- مدیریت,a07,a07
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
ج
۸ ۱۳۹۰
5411. کنکور کارشناسی ارشد نکته و تست پایگاه داده
پدیدآورنده: / مولف ارسطو خلیلی‌فر.,خلیلی‌فر
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع: دانشگاه‌ها و مدارس عالی,پایگاههای اطلاعاتی,Databases,Universities and colleges,-- آزمونها و تمرین‌ها (عالی), -- Examinations, questions, etc. (Higher), -- آزمونها, -- Examinations, -- ایران, --Iran,a03,a04,a04,a03
رده :
LB
۲۳۵۳
/
خ
۷
ک
۸۱
5412. گواهینامه بینالمللی کاربری کامپیوتر ICDL -XP )مهارت پنجم(
پدیدآورنده: ]&جان لنکستر ... ]&و دیگران[ ، جامعه کامپیوتر بریتانیا[
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اطلاع رسانی دانشگاه شاهد (تهران)
موضوع: کامپیوترها -- راهنمای آموزشی,گواهینامه بینالمللی کاربری کامپیوتر,پایگاههای اطلاعاتی -- مدیریت,تکنولوژی اطلاعات -- آزمونها -- راهنمای مطالعه,کامپیوترهای ریز -- آزمونها -- راهنمای مطالعه
رده :
QA
،۷۶
/
۲۷،
/
گ
۸۵۴،۱۳۸۴
5413. گواهینامه بینالمللی کاربری کامپیوتر ICDL -XP (مهارت پنجم) پایگاههای داده
پدیدآورنده: / [جان لنکستر ... و دیگران ، جامعه کامپیوتر بریتانیا]
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع: کامپیوترها -- راهنمای آموزشی.,گواهینامه بینالمللی کاربری کامپیوتر.,پایگاههای اطلاعاتی -- مدیریت., تکنولوژی اطلاعات -- آزمونها -- راهنمای مطالعه.,کامپیوترهای ریز -- آزمونها -- راهنمای مطالعه.
رده :
QA
۷۶
/
۲۷
/
گ
۸۵۴ ۱۳۸۴
5414. گواهینامه بینالمللی کاربری کامپیوتر ICDL نسخه XP (براسا‌س 2003 Microssoft Office) مهارت پنجم: پایگاه داده‌ها
پدیدآورنده: ها‌لدن، پل، قرن ۲۰م
کتابخانه: كتابخانه بزرگ آيت الله العظمي مرعشی نجفی (ره) (قم)
موضوع:
5415. گواهینامه بینالمللی کاربری کامپیوتر (مهارت ۵ و ۶): بر اساس بسته نرم‌افزاری میکروسافت آفیس نسخه ۲۰۰۷
پدیدآورنده: / [گردآورندگان و مترجمان] شهاب‌الدین ناظم‌زاده، مریم ناظم‌زاده
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع: پاورپوینت مایکروسافت (فایل کامپیوتر), -- راهنمای آموزشی,اکسس مایکروسافت--راهنمای آموزشی,کامپیوترها,گواهینامه بینالمللی کاربری کامپیوتر, -- راهنمای آموزشی
رده :
QA
۷۶
/
۲۷
/
گ
۸۵۶۴ ۱۳۸۸
5416. گواهینامه کاربری بینالمللی کامپیوتر
پدیدآورنده: / [ گروه چلتنهام ]
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع: کامپیوترها,گواهینامه بینالمللی کاربری کامپیوتر, -- راهنمای آموزشی
رده :
QA
۷۶
/
۲۷
/
گ
۹ ۱۳۸۸
5417. مبانی بلاک چین
پدیدآورنده: / [ دانیل درسچر ] [ مترجمین بهرام پاشایی، محمدرضا صمدزاده ],Blockchain basics : a non-technical introduction in 25 steps .
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),(Blockchains (Databases,انتقال الکترونیکی وجوه,Electronic funds transfers,پایگاههای اطلاعاتی -- مدیریت,Database management,رمزگذاری داده‌ها,(Data encryption (Computer science,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce
رده :
HG
۱۷۱۰
/
د
۴
م
۲ ۱۳۹۷
5418. مبانی بلاک چین = Blockchain Basics
پدیدآورنده: / [ دانیل درسچر],عنوان‌اصلی: Blockchain basics : a non-technical introduction in 25 steps, [2017].
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),انتقال الکترونیکی وجوه,Electronic funds transfers,پایگاههای اطلاعاتی -- مدیریت,Database management,رمزگذاری داده‌ها,Data encryption (Computer science),بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce
رده :
HG
۱۷۱۰
/
د
۴
م
۲ ۱۳۹۸
5419. مبانی بلاک چینی
پدیدآورنده: /[ دانیل درسچر ],درشر,Drescher
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),انتقال الکترونیکی وجوه ,Electronic funds transfers,پایگاههای اطلاعاتی,Database management,رمزگذاری داده‌ها,Data encryption (Computer science),بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce, -- مدیریت,a01,a05,a02,a03,a04
رده :
HG
۱۷۱۰
/
د
۴
م
۲ ۱۳۹۷
5420. مبانی بلاکچین
پدیدآورنده: / دنیل درشر,عنوان اصلی: Blockchain basics : a non-technical introduction in 25 steps, 2017.,درشر,Drescher
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),انتقال الکترونیکی وجوه ,Electronic funds transfers,پایگاههای اطلاعاتی,Database management,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce,رمزگذاری داده‌ها,Data encryption (Computer science), -- مدیریت
رده :
HG
۱۷۱۰
/
د
۴
م
۲۲ ۱۴۰۱
