5381. طراحی و توسعه پایگاه داده رابطه‌ای با Microsoft SQLserver
پدیدآورنده: / مولف محمدمهدی رحیمی‌مقدم,پشت جلد به انگلیسی: Mohammad Magdi Rahimi Moghadam. Microsoft SQL server desgin and develop.,رحیمی مقدم
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی (تهران)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی,Database design,پایگاههای اطلاعاتی رابطه‌ای,Relational databases, -- طراحی,a03,a03,a02,a02
رده :
QA
۷۶
/
۹
ر
۳
ط
۴ ۱۴۰۲
5382. طراحی و توسعه پایگاه داده رابطه‌ای با Microsoft SQLserver [میکروسافت اس.کیو.ال. سرور]
پدیدآورنده: / مولف محمدمهدی رحیمی مقدم,پشت جلد به انگلیسی: Mohammad Magdi Rahimi Moghadam. Microsoft SQL server desgin and develop.,رحیمی مقدم
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی,Database design,پایگاههای اطلاعاتی رابطه‌ای,Relational databases, -- طراحی,a03,a03,a02,a02
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
ر
۳ ۱۴۰۱
5383. طراحی و توسعه ترکیبات دارویی جدید ویروس SARS-CoV-2 با استفاده از روش های مبتنی بر غربالگری توان بالای کتابخانه های دارویی
پدیدآورنده: مهدی قیصر,قیصر،
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع:
5384. طراحی یک تخمین‌گر برای پنهان‌سازی برگشت‌پذیر اطلاعات بر پایه گسترش خطای تخمین
پدیدآورنده: /ابوالفضل کوهی
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: پنهان‌سازی برگشت‌پذیر اطلاعات,گسترش خطای تخمین,تخمین‌گر,توزیع خطای نامتقارن,Reversible data hiding, Prediction-error expansion, Asymmetric error distribution,پنهان‌سازی برگشت‌پذیر اطلاعات، گسترش خطای تخمین، تخمین‌گر، توزیع خطای نامتقارن
5385. علوم اسلامی و رسانه‌های مجازی
پدیدآورنده: / معاونت آموزش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی
کتابخانه: كتابخانه آستانه مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) (قم)
موضوع: حوزه‌های علمیه,Theological seminaries,حوزه‌های علمیه,Theological seminaries,حوزه‌های علمیه, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases,Theological Seminaries, -- برنامه‌ریزی, -- Planning, -- مدیریت, -- Administration,a09,a09,a11,a11,a13,a13,حوزه‌های علمیه -- اثر نوآوری,علوم اسلامی -- منابع شبکه کامپیوتری
رده :
BP
۷
/
۴
/
ع
۸
5386. عملیات اطلاعاتی مبارزه با مواد مخدر
پدیدآورنده: / مولفان تقی حسینی، حمیدرضا کرمی,حسینی
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: مواد مخدر,Drug traffic,مواد مخدر,Drug traffic,مواد مخدر,Narcotics,-- پایگاههای اطلاعاتی,-- Databases., -- پی‌جویی, -- Investigation, -- قاچاق, -- ایران, -- Iran,-- ایران,-- Iran,a01,a01,a02,a02,a03,a03
رده :
HV
۸۰۷۹
/
م
۸
ح
۵ ۱۳۹۷
5387. عنوان اصلی : Handbook of databases
پدیدآورنده : حیاتی ،زهیر
موضوع : ، پایگاه های اطلاعاتی، , ، پایگاه های اطلاعاتی،طراحی
۳ نسخه از این کتاب در ۳ کتابخانه موجود است.
5388. عوامل موثر بر عقب ماندگی صنعت چرم ایران نسبت به صنعت چرم ترکیه
پدیدآورنده: غلامحسین فرقانی مقدم,فرقانی مقدم،
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع:
5389. غربال گری بیوانفورماتیکی ژنوم جهت جداسازی و کلون‌صسازی ژن آنزیم آلفا آمیلاز آرکی در اشرشیا کلی
پدیدآورنده: /محمد احمدپور شمس آباد
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع:
5390. فناوری بلاک‌چین در اینترنت اشیا
پدیدآورنده: / مولفین لیهانگ ژوو، ک‌ک گای، منگ لی,عنوان اصلی: Blockchain technology in internet of things, [2019].,جو,Zhu
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه اراک (مرکزی)
موضوع: بلاک‌چین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),اینترنت اشیاء,Internet of things,a01,a01,a02,a02
رده :
۳۳۲
/
۱۷۸۰۲۸
ج
۷۳۱
ف
5391. قطعه‌بندی سیگنال فونوکاردیوگرام بر اساس ویژگی‌های زمان- فرکانس و الگوریتم‌های یادگیری ماشین
پدیدآورنده: /رامین صفائی
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: فونوکاردیوگرام,قطعه‌بندی صدای قلب,تبدیل فوریه زمان کوتاه,اسپکتروگرام بارک,phonocardiogram, heart sound segmentation, short time fourier transform, classification, bark spectrogram,فونوکاردیوگرام، قطعه‌بندی صدای قلب، تبدیل فوریه زمان کوتاه، طبقه‌بندی، اسپکتروگرام بارک
5392. ک روش جدید تشخیص چهره واقعی انسان از نمونه‌های جعلی با استفاده از مدل سازی نویز و تبدیلات ویولت
پدیدآورنده: سارا حقوردی ممقانی ,حقوردی ممقانی
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع:
5393. کاربرد GIS در مدیریت و بهره‌برداری شبکه‌های آبیاری و زهکشی
پدیدآورنده: /رقیه صمدی بهرامی
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع: SQL Server,Irrigation & Drainage System Management,Geographic Information System (GIS),Water Delivery Planning,Data Base,Visual Basic
5394. کاربرد بلاک چین در زنجیره تامین بین المللی )گمرک، تجارت، حمل و نقل، بانک، بیمه(
پدیدآورنده:
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان (کرمان)
موضوع: بلاک چین )پایگاه های اطلاعاتی(,Blockchains )Databases(,انتقال الکترونیکی وجوه,Electronic funds transfers,بازرگانی بین المللی,International trade,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce
رده :
HG
1710
/
ی
9
ک
2
1400
5395. کاربرد بلاک‌چین در زنجیره تامین بین‌المللی (گمرک، تجارت، حمل و نقل، بانک، بیمه)
پدیدآورنده: / عبدالعزیز یوسفی... [و دیگران].,ص.ع به انگلیسی: Abdolaziz Yousefi... [et al]. , Blockchain in international supply Chain (customs, trade, transport, bank, and insurance)., تالیف عبدالعزیز یوسفی، مژده جلیل‌مژدهی، امیر حبیب‌وند، کریم رسولی.
کتابخانه: کتابخانه پژوهشکده بیمه (تهران)
موضوع: بلاک‌چین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),انتقال الکترونیکی وجوه ,Electronic funds transfers,بازرگانی بین‌المللی,International trade,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce, -- نوآوری, -- Technological innovations,a01,a01,a02,a02,a03,a03,a04,a04
رده :
HG
۱۷۱۰
/
ی
۹
ک
۲ ۱۴۰۰
5396. کاربرد بلاک‌چین در کسب و کارها : تجارت ، گمرک ، حمل و نقل...
پدیدآورنده: / عبدالعزیز یوسفی، مژده جلیل‌مژدهی، محمد پاینده.,یوسفی
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: بلاک‌چین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),انتقال الکترونیکی وجوه ,Electronic funds transfers,بازرگانی بین‌المللی,International trade,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce, -- نوآوری, -- Technological innovations,a01,a01,a03,a03,a04,a04,a02,a02
رده :
HG
۱۷۱۰
/
ی
۹
ک
۲ ۱۴۰۱
5397. کاربرد سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در تعیین عدم‌صقطعیت مدل‌صهای رقومی ارتفاعی) مطالعه موردی :حوضه‌صی آبریز گرم‌صچای,GB
پدیدآورنده: /سلیمه عبداله‌صآبادی
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع:
5398. کاربردWebGIS درمدیریت مخاطرات زیرساخت های شهری (مطالعه موردی :شهرخرم آباد)
پدیدآورنده: /مصطفی حسنوند
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع:
5399. کاربردهای بلاک چین (برای توسعه‌ی کسب و کارها، قانون، فناوری و بانکداری)
پدیدآورنده: / مولفان جوزف جی. بامبارا، پل آر. آلن,عنوان اصلی:Blockchain : a practical guide to developing business, law, and technology solutions,[2018].,بامبارا,Bambara
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع: بلاک‌چین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce,a01,a01,a02,a02
رده :
HG
۱۷۱۰
/
ب
۲
ک
۲ ۱۳۹۹
5400. کاربردهای بلاک چین در امنیت سایبری
پدیدآورنده: / تالیف و گردآوری محمد ناصر عامری.,ناصرعامری
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع: بلاک‌چین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),پایگاههای اطلاعاتی,Database security,بلاک‌چین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),شبکه‌های کامپیوتری,Computer networks,کامپیوترها,Computer security, -- مقاله‌ها و خطابه‌ها, -- *Addresses, essays, lectures,-- مقاله‌ها و خطابه‌ها,-- *Addresses, essays, lectures, -- مقاله‌ها و خطابه‌ها, -- *Addresses, essays, lectures, -- مقاله‌ها و خطابه‌ها, -- *Addresses, essays, lectures, -- مقاله‌ها و خطابه‌ها, -- *Addresses, essays, lectures, -- امنیت, -- تدابیر ایمنی, -- Security measures, -- تدابیر ایمنی, -- Security measures, -- تدابیر ایمنی, -- Security measures,a05,a05,a06,a06,a07,a07,a08,a08,a09,a09
رده :
HQ
۱۷۱۰
/
ن
۲
ک
۲ ۱۴۰۲
