5341. سنجش خودکار خستگی راننده با استفاده از سیگنالهای فیزیولوژیکی
پدیدآورنده: سبحان شیخی‌وند,شیخی‌وند،
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع:
5342. سیستم های پایگاه داده
پدیدآورنده: /مولف رویا مرشدی.,پشت جلد به انگلیسی: Roya Morshedi. Database systems.,مرشدی
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی,Databases,-- راهنمای آموزشی,-- Study and teaching,a01,a01
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
م
۴ ۱۴۰۰
5343. سیستمهای اطلاعاتی و پایگاه داده در جنگل‌داری
پدیدآورنده: /مولف علی مهدوی,مهدوی
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشگاه ایلام (ایلام)
موضوع: سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور,اکسس مایکروسافت ,Microsoft Access,جنگل و جنگل‌داری,Forests and forestry,ذخیره و بازیابی اطلاعات,Information storage and retrieval systems,پایگاههای اطلاعاتی,Database management,پایگاههای اطلاعاتی,Databases,سیستمهای اطلاعات جغرافیایی,Geographic information systems, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- مدیریت, -- Management, -- مدیریت, -- ایران, -- Iran, -- ایران, -- Iran,a05,a05,a07,a07,a06,a06,a04,a04,a03,a03
رده :
SD
۳۸۷
/
م
۹
س
۹ ۱۳۹۹
5344. سیستمهای اطلاعرسانی پزشکی
پدیدآورنده: / علی‌حسین قاسمی، فاطمه رفیعی‌نسب.,قاسمی
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و موزه دانشگاه شهید بهشتی (تهران)
موضوع: پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine,پایگاههای اطلاعاتی,Databases,پایگاههای اطلاعاتی,Database searching, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- راهنماها, -- Directories, -- راهنماها, -- Directories, -- خدمات اطلاعرسانی, -- Information services, -- منابع شبکه کامپیوتری, -- Computer network resources, -- جستجو,a01,a01,a05,a05,a02,a02,a03,a03,a04,a04
رده :
۶۱۰
/
۲۸۵
ق
۱۹۹
س
۱۴۰۱
5345. سیستمهای اطلاعرسانی پزشکی
پدیدآورنده: / محمدهیوا عبدخدا,به سفارش دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، اساطیر پارسی ، چاپار ... .,عبدخدا
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی (تهران)
موضوع: پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- خدمات اطلاعرسانی, -- Information services, -- منابع شبکه کامپیوتری, -- Computer network resources,a01,a01,a02,a02,a03,a03
رده :
R
۸۵۹
/
۷
ع
۲
س
۹ ۱۳۹۹
5346. سیستمهای اطلاعرسانی پزشکی
پدیدآورنده: / محمدهیوا عبدخدا,به سفارش دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، اساطیر پارسی ، چاپار ... .,عبدخدا
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و موزه دانشگاه شهید بهشتی (تهران)
موضوع: پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- خدمات اطلاعرسانی, -- Information services, -- منابع شبکه کامپیوتری, -- Computer network resources,a01,a01,a02,a02,a03,a03
رده :
۶۱۰
/
۲۸۵
ع
۳۹۴
س
۱۳۹۹
5347. سیستمهای اطلاعرسانی پزشکی
پدیدآورنده: / علی‌حسین قاسمی، فاطمه رفیعی‌نسب.,قاسمی
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine,پایگاههای اطلاعاتی,Databases,پایگاههای اطلاعاتی,Database searching, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- راهنماها, -- Directories, -- راهنماها, -- Directories, -- خدمات اطلاعرسانی, -- Information services, -- منابع شبکه کامپیوتری, -- Computer network resources, -- جستجو,a01,a01,a05,a05,a02,a02,a03,a03,a04,a04
رده :
R
۸۵۹
/
۷
/
پ
۲
ق
۲ ۱۴۰۱
5348. سیستمهای اطلاعرسانی پزشکی
پدیدآورنده: قاسمی، علی‌حسین ۱۳۴۱ -
کتابخانه: کتابخانه مرکزي و مرکز اسناد دانشگاه سمنان (سمنان)
موضوع: پزشکی -- پایگاههای اطلاعاتی,edicineB -- Databases,پزشکی -- خدمات اطلاعرسانی,edicineB -- services Information,پزشکی -- منابع شبکه کامپیوتری -- راهنماها,edicineB -- resources network Computer -- Directories,پایگاههای اطلاعاتی -- راهنماها,atabasesB -- Directories,پایگاههای اطلاعاتی -- جستجو,earchingB Database
رده :
R
۸۵۹
/
۹
/
ق
۲
س
۹ ۱۴۰۱
5349. سیستمهای اطلاعرسانی پزشکی
پدیدآورنده: / محمدهیوا عبدخدا,عبدخدا
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine,پزشکی,Medicine, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- خدمات اطلاعرسانی, -- Information services, -- منابع شبکه کامپیوتری, -- Computer network resources,a01,a01,a02,a02,a03,a03
رده :
R
۸۵۹
/
۷
/
پ
۲
ع
۲ ۱۳۹۹
5350. سیستمهای پایگاه داده
پدیدآورنده: /مولف رویا مرشدی.,مرشدی
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی,Databases,-- راهنمای آموزشی,-- Study and teaching
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
م
۴ ۱۴۰۰
5351. شبكه
پدیدآورنده: عنوان دیگر: آرشيو الکترونیکی مقالات.,عنوان روي عطف: نسخه الكترونيكي مجلات.
کتابخانه: كتابخانه آستانه مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) (قم)
موضوع: شبكه (ماهنامه),شبکه‌های کامپیوتری,Computer networks,شبکه‌های اطلاعرسانی,Information networks,پایگاههای اطلاعاتی,Databases,a08,a08,a10,a10,a13,a13
رده :
TK
۵۱۰۵
/
۵
/
ش
۲
5352. شناخت و کاربرد بانک های اطلاعات شهری
پدیدآورنده: مولف علیرضا جوقینی ,,جوقینی. علیرضا
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد شهيد مطهری دانشگاه رازى (کرمانشاه)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی
رده :
QA
76/9
/
پ
2
ج
9
5353. شناخت و کاربرد بانک‌های اطلاعات شهری
پدیدآورنده: / مولف علیرضا جوقینی,جوقینی
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع: مشاغل, -- راهنماها, -- تهران,تهران,تهران, -- راهنماها, -- راهنمای تلفن
رده :
DSR
۲۰۷۹
/
ھ
۸۳
ج
۹ ۱۳۸۹
5354. شناسایی بیوانفورماتیکی microRNA های هدفمند علیه ژن های RdRp و N کرونا ویروس-2
پدیدآورنده: مریم نجفی,نجفی،
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع:
5355. شناسایی بیوانفورماتیکی ژن های احتمالی درگیر در مقاومت به سرمازدگی و یخ زدگی در سیب (Malus domestica) و انگورVitis vinifera))
پدیدآورنده: /ارکان کریمی
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع: In Silico Identification,Cold Stress,Cold Induced Genes,Apple,Grape
5356. شناسایی پیچیدگی پروتئین با استفاده از یک رویکرد تکاملی,Protein Complex Identification Using an Evolutionary Approach
پدیدآورنده: /نعیم شیرمحمدی
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع:
5357. شناسایی چهره با استفاده از تبدیل کسینوسی گسستهDCT)
پدیدآورنده: /سعید دباغچیان
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع:
5358. شناسایی چهره بر اساس ظاهر در رشته های ویدیویی
پدیدآورنده: /سجاد شفیع‌پوریوردشاهی
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع:
5359. شناسایی دمین‌های محافظت شده در برخی از پروتئین‌های مرتبط با تنش خشکی
پدیدآورنده: /سارا مجیدیان نمین
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع:
5360. شناسایی ژن عامل بیماری در 10 بیمار ایرانی مبتلا به اسپاستیک پاراپلاژی وراثتی (HSP) آتوزومی مغلوب، با به کارگیری تکنیک توالی یابی کل اگزوم (whole exome sequencing )
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی (تهران)
موضوع: اسپاستیک پاراپلاژی وراثتی ,Hereditary spastic paraplegia
