5301. راهنمای عیب یا‌بی درsseccA tfosorciM]مایکروسافت اکسس [
پدیدآورنده: اندرسن ، ویرجینیا Anderson, Virginia
کتابخانه: كتابخانه مرکز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی (قم)
موضوع: اکسس مایکروسافت,پایگاههای اطلاعاتی - مدیریت
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
الف
۷۷ ۱۳۸۰
5302. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه آيت الله حكيم (ره) (آستان قدس رضوی ع) (تهران)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
5303. راهنمای عیبیابی در Microsoft ACCESS ]مایکروسافت اکسس[
پدیدآورنده: اندرسن، ویرجینیا
کتابخانه: كتابخانه آیت الله شیخ محمد تقی بروجردی (آستان قدس رضوی ع) (لرستان)
موضوع: اکسس مایکروسافت,پایگاههای اطلاعاتی -- مدیریت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
5304. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه مسجد الرضا (ع) (آستان قدس رضوی) (خراسان رضوی)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
5305. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: کتابخانه آیت الله حاج شیخ مجتبی قزوینی (آستان قدس رضوی ع) (خراسان رضوی)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
5306. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه پيغمبر (ص) (آستان قدس رضوی ع) (خراسان رضوی)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
5307. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: کتابخانه مسجد محمدیه (ص) (آستان قدس رضوی ع) (خراسان رضوی)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
5308. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه مركزی آستان قدس رضوی (ع) - تالار قفسه باز آقايان (خراسان رضوی)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
5309. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه علامه شوشتری (آستان قدس رضوی ع) (خوزستان)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
5310. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه مركزی آستان قدس رضوی (ع) - تالار جوانان پسر (خراسان رضوی)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
5311. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه مسجد جواد الائمه (ع) (آستان قدس رضوی ع) (خراسان رضوی)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
5312. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: کتابخانه مسجد حضرت عباس (ع) (آستان قدس رضوی) (خراسان رضوی)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
5313. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی (خراسان رضوی)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
5314. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه مسجد قبا (آستان قدس رضوی ع) (خراسان رضوی)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
5315. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه آيت الله وزيری (آستان قدس رضوی ع) (یزد)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
5316. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: کتابخانه امام رضا(ع) "بروجرد" (آستان قدس رضوی) (لرستان)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
5317. راهنمای عیبیابی در] Microsoft Accessمایکروسافت اکسس]
پدیدآورنده : / [ویرجینیا اندرسن]
موضوع : اکسس مایکروسافت,پایگاههای اطلاعاتی -- مدیریت
۳ نسخه از این کتاب در ۳ کتابخانه موجود است.
5318. راهنمای عیبیابی در Microsoft Access ]مایکروسافت اکسس[
پدیدآورنده: اندرسن، ویرجینیا
کتابخانه: كتابخانه پردیس علوم دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: اکسس مایکروسافت,پایگاههای اطلاعاتی -- مدیریت
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
الف
۷۷ ۱۳۸۰
5319. راهنمای عیبیابی در )Microsoft Accessمایکروسافت اکسس)
پدیدآورنده: / تالیف ویرجینیا اندرسن,عنوان به زبان اصلی: Troubleshooting Microsoft Access databases: covers Access 97 and Access 2000
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: اکسس مایکروسافت,پایگاههای اطلاعاتی - مدیریت,مدیریت پایگاههای اطلاعاتی
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
الف
۷۷ ۱۳۸۰
5320. راهنمای عیبیابی در sseccA tfosorciM ]مایکروسافت اکسس[
پدیدآورنده: اندرسن، ویرجینیا
کتابخانه: کتابخانه کوثر دانشگاه قم (قم)
موضوع: اکسس مایکروسافت,مدیریت پایگاههای اطلاعاتی
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
الف
۷۷
