221. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده: / rder, Robert WrembelعTadeusz Morzy, Theo H
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|ENGINEERING, CIVIL|ENGINEERING, MULTIDISCIPLINARY|ROBOTICS
رده :
E-BOOK
222. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده: / Johann Eder, Maria Bielikova, A Min Tjoa
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING&COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
223. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده: \ Tadeusz Morzy , Patrick Valduriez, Ladjel Bellatreche (Eds.)
کتابخانه: کتابخانه زبانهای خارجی و منابع اسلامی (قم)
موضوع: Databases -- Congresses.,Database management -- Congresses,Database management.,پایگاههای اطلاعاتی-- کنگره‌ها ,پایگاههای اطلاعاتی -- مدیریت -- کنگره‌ها ,پایگاههای اطلاعاتی -- مدیریت
رده :
QA
76
.
9
.
A3
2015
E-Book
,
224. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده: \ [Edited by] Jaroslav Pokorný...[et.al]
کتابخانه: کتابخانه زبانهای خارجی و منابع اسلامی (قم)
موضوع: Databases -- Congresses.,Database management -- Congresses.,پایگاههای اطلاعاتی-- کنگره‌ها ,پایگاههای اطلاعاتی -- مدیریت -- کنگره‌ها
رده :
E-Book
,
225. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده: / Janis Grundspenkis, Marite Kirikova, Yannis Manolopoulos, Leonids Novickis
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING& METHODS|MINING &COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|COMPUTER SCIENCE, THEORY
رده :
E-BOOK
226. Advances in Databases and Information Systems
پدیدآورنده: / Popovska-Yannis Manolopoulos, Goce Trajcevski, Margita Kon
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING&COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
227. Advances in Databases and Information Systems: Associated Workshops and Doctoral Consortium of the 13th East European Conference, ADBIS 2009, Riga, Lativia, ... Applications, incl. Internet Web, and HCI)
پدیدآورنده: / Janis Grundspenkis, Marite Kirikova, Yannis Manolopoulos, Leonids Novickis
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING& METHODS|MINING &COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|COMPUTER SCIENCE, SOFTWARE ENGINEERING|COMPUTER SCIENCE, THEORY
رده :
E-BOOK
228. Advances in Forensic Haemogenetics :
پدیدآورنده: edited by Christian Rittner, Peter M. Schneider.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Allergy.,Immunology.,Medicine.
229. Advances in Information Retrieval :
پدیدآورنده: edited by W. Bruce Croft.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Computer Communication Networks.,Computer science.,Data structures (Computer science)
230. Advances in Information Retrieval :
پدیدآورنده: edited by W. Bruce Croft.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Computer Communication Networks.,Computer science.,Data structures (Computer science)
231. Advances in Intelligent Computing -- IPMU '94 :
پدیدآورنده: edited by Bernadette Bouchon-Meunier, Ronald R. Yager, Lotfi A. Zadeh.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Artificial intelligence.,Computer science.,Computer software.
232. Advances in Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: / Animesh Adhikari, Jhimli Adhikari
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING|ROBOTICS&COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|ENGINEERING, CIVIL|ENGINEERING, MULTIDISCIPLINARY|MINING
رده :
E-BOOK
233. Advances in Legionella Research and Application :
پدیدآورنده: PhD Q Ashton Acton
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع:
234. Advances in Probabilistic Databases for Uncertain Information Management
پدیدآورنده: / Zongmin Ma, Li Yan
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: METHODS|ROBOTICS&COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|COMPUTER SCIENCE, THEORY
رده :
E-BOOK
235. Advances in Spatial Data Handling 10th International Symposium on Spatial Data Handling.
پدیدآورنده: Richardson, Dianne
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع:
236. Advances in Spatial Databases :
پدیدآورنده: edited by David Abel, Beng Chin Ooi.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Computer science.,Database management.,Information storage and retrieval systems.
237. Advances in Spatial and Temporal Databases
پدیدآورنده: / Peter Kriegel, Matthias Renz, Christian Sengstock-rg Sander, Yu Zheng, HansنMario A. Nascimento, Timos Sellis, Reynold Cheng, J
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING|ROBOTICS&COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|MINING
رده :
E-BOOK
238. Advances in Spatial and Temporal Databases
پدیدآورنده: / Dieter Pfoser, Yufei Tao, Kyriakos Mouratidis, Mario A. Nascimento, Mohamed Mokbel, Shashi Shekhar, Yan Huang
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING|ROBOTICS&COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
239. Advances in Spatial and Temporal Databases
پدیدآورنده: \ Christophe Claramunt, ...[et al.] (eds.).
کتابخانه: کتابخانه زبانهای خارجی و منابع اسلامی (قم)
موضوع: Artificial intelligence,Databases Management,Databases Management,هوش مصنوعی,پایگاههای اطلاعاتی,پایگاههای اطلاعاتی, -- Congresses, -- کنگره‌ها, -- مدیریت, -- مدیریت,a03,a06,a04,a03,a06,a04
رده :
Q
334
.
S68
A3
2015
E-Book
,
240. Advances in Spatial and Temporal Databases
پدیدآورنده: / Joune Li-Kee Loh, Cyrus Shahabi, Ki-Wing Wong, Li Xiong, Woong-Christophe Claramunt, Markus Schneider, Raymond Chi
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING|ROBOTICS&COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|MINING
رده :
E-BOOK
