41. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه پيغمبر (ص) (آستان قدس رضوی ع) (خراسان رضوی)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
42. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: کتابخانه مسجد محمدیه (ص) (آستان قدس رضوی ع) (خراسان رضوی)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
43. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه مركزی آستان قدس رضوی (ع) - تالار قفسه باز آقايان (خراسان رضوی)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
44. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه علامه شوشتری (آستان قدس رضوی ع) (خوزستان)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
45. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه مركزی آستان قدس رضوی (ع) - تالار جوانان پسر (خراسان رضوی)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
46. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه مسجد جواد الائمه (ع) (آستان قدس رضوی ع) (خراسان رضوی)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
47. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: کتابخانه مسجد حضرت عباس (ع) (آستان قدس رضوی) (خراسان رضوی)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
48. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی (خراسان رضوی)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
49. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه مسجد قبا (آستان قدس رضوی ع) (خراسان رضوی)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
50. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه آيت الله وزيری (آستان قدس رضوی ع) (یزد)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
51. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: کتابخانه امام رضا(ع) "بروجرد" (آستان قدس رضوی ع) (لرستان)
موضوع: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
52. راهنمای عیب‌یابی در )Microsoft Accessمایکروسافت اکسس)
پدیدآورنده: / تالیف ویرجینیا اندرسن,عنوان به زبان اصلی: Troubleshooting Microsoft Access databases: covers Access 97 and Access 2000
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: اکسس مایکروسافت,پایگاههای اطلاعاتی - مدیریت,مدیریت پایگاههای اطلاعاتی
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
الف
۷۷ ۱۳۸۰
53. راهنمای عیب‌یابی درMicrosoft Access [مایکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ویرجینیا اندرسن],عنوان اصلی: Troubleshooting Microsoft Access databases: cavers Access 97 and Access 2000.,اندرسن
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان (اصفهان)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی- مدیریت,اکسس مایکروسافت
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
الف
۸ ۱۳۸۰
54. راهنمای عیب‌یابی درMicrosoft Access [مایکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ویرجینیا اندرسن],عنوان اصلی به زبان اصلی: Troubleshooting Microsoft Access databases: covers Access 97 and Access 2000
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشگاه ایلام (ایلام)
موضوع: اکسس مایکروسافت,پایگاههای اطلاعاتی -- مدیریت
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
آ
۸
ر
۲ ۱۳۸۱
55. راهنمای عیب‌یابی درMicrosoft Access[مایکروسافت اکسس]
پدیدآورنده: / [ویرجینیا اندرسن],عنوان به زبان اصلی: Troubleshooting Microsoft Access databases: cavers Access 97 and Access 2000
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع: اکسس مایکروسافت,پایگاههای اطلاعاتی - مدیریت
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
الف
۷۷
56. راهنمای کاربردی جستجو در پایگاههای اطلاع‍ـاتی
پدیدآورنده: / نویسندگان آذر اسلامی ... [و دیگران],عنوان به انگلیسی: A practical guide to exploring databases. .
کتابخانه: کتابخانه و مرکز یادگیری دانشکده پزشکی (تهران)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی -- جستجو,جستجوی اینترنتی
رده :
ZA
۴۲۰۱
/
ر
۲ ۱۳۸۹
57. مديريت زمان در پايگاههاي داده‌ي رابطه‌اي
پدیدآورنده: / تام جانستون، راندال ويز,عنوان اصلي: Managing time in relational databases : how to design..., c2010,جانستون,Johnston
کتابخانه: کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی (خراسان رضوی)
موضوع: پايگاههاي اطلاعاتي موقتي,پايگاههاي اطلاعاتي رابطه‌اي,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت,زبانهاي پرس و جوي کامپيوتري
رده :
۰۰۵
/
۷۵۳
ج
۱۹۷
م
58. مراجع و پایگاههای اطلاعاتی پزشکی و علوم وابسته
پدیدآورنده: / ایرج مرادی,صفحه عنوان به انگلیسی: Iraj Moradi. Refrences and information databases of medical and affiliated sciences.,مرادی
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان (اصفهان)
موضوع: خدمات اطلاع‌رسانی پزشکی ,پایگاههای اطلاعاتی
59. مراجع و پایگاههای اطلاعاتی پزشکی و علوم وابسته
پدیدآورنده: / ایرج مرادی,صفحه عنوان به انگلیسی: Iraj Moradi. Refrences and information databases of medical and affiliated sciences.,مرادی
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه شهيد چمران (خوزستان)
موضوع: پزشکی,پزشکی,پایگاههای اطلاعاتی, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- راهنما‌ها, -- راهنما‌ها, -- منابع شبکه کامپیوتری,a01,a02,a03
رده :
R
۸۵۹
/
۷
/
پ
۲،
م
۴
60. مفاهیم بنیادی پایگاه داده ها
پدیدآورنده: / تالیف محمد تقی روحانی رانکوهی,ص. ع. به‌انگلیسی:M. T. Roohani Rankoohi. Fundamentals concepts of databases.
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه اراک (مرکزی)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی,پایگاههای اطلاعاتی رابطه‌ای
رده :
۰۰۵
/
۷۴
ر
۷۸۱
م
