801. Relational databases and knowledge bases
پدیدآورنده: Gardarin, Georges
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد (خراسان رضوی)
موضوع: ، Database management,، Relational databases
رده :
QA
76
.
9
.
D3
G375
1989
802. Relational databases : concepts, design, and administration
پدیدآورنده: Brathwaite, Ken S
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد (خراسان رضوی)
موضوع: ، Relational databases,، Database design
رده :
QA
76
.
9
.
D3
B695
1991
803. Relational databases : concepts, selection and implementation
پدیدآورنده: Page, A. J.
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (تهران)
موضوع: Relational databases , Database management
رده :
QA
76
.
9
.
D3
P33
1993
804. Relational databases & knowledge bases
پدیدآورنده: GARDARIN,GEORGES
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (تهران)
موضوع: DATA BASE MANAGEMENT , RELATIONAL DATA BASES
رده :
QA
76
.
9
.
D3
G375
805. Repairing and Querying Databases under Aggregate Constraints
پدیدآورنده: / Sergio Flesca, Filippo Furfaro, Francesco Parisi (auth.)
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: ENGINEERING (uncategorised)&COMPUTER SCIENCE
رده :
E-BOOK
806. Repairing and Querying Databases under Aggregate Constraints
پدیدآورنده: / Sergio Flesca, Filippo Furfaro, Francesco Parisi
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY
رده :
E-BOOK
807. Repairing and querying databases under aggregate constraints
پدیدآورنده: Sergio Flesca, Filippo Furfaro, Francesco Parisi,Title
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه بين المللی امام خمينی (ره) قزوين (قزوین)
موضوع: Database management,Relational databases
رده :
QA
.
D3
,
F597
76
.
9
2011
808. Repairing and querying databases under aggregate constraints
پدیدآورنده: Flesca, Sergio,1791-, Sergio Flesca, Filippo Furfaro, Francesco Parisi
کتابخانه: كتابخانه و مركز اسناد دانشگاه كردستان (کردستان)
موضوع: ، Database management,، Relational databases
رده :
QA
76
.
9
.
D3
F597
2011
809. Repairing and querying databases under aggregate constraints /
پدیدآورنده: Sergio Flesca, Filippo Furfaro, Francesco Parisi.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Database management.,Relational databases.
رده :
QA76
.
9
.
D3
F54
2011
810. Research issues in systems analysis and design, databases and software development
پدیدآورنده: / Keng Siau, [editor]
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه محقق اردبیلی ره (اردبیل)
موضوع: System design,System analysis,Computer software- Development
رده :
QA76
.
9
.
S88
,
R465
2007
811. Research issues in systems analysis and design,databases and software development
پدیدآورنده: /keng siau
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع:
812. Research issues in systems analysis and design, databases and software development
پدیدآورنده: Keng Siau, ]editor[
کتابخانه: کتابخانه مرکز پژوهش متالورژی رازی (تهران)
موضوع: ، System design,، System analysis,، Computer software- Development
رده :
QA
76
.
9
.
S88
R465
2007
813. Research issues in systems analysis and design, databases and software development /
پدیدآورنده: Keng Siau, [editor].
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Computer software-- Development.,System analysis.,System design.,Computer software-- Development.,System analysis.,System design.
رده :
QA76
.
9
.
S88
R465
2007
814. Research issues in systems analysis and design, databases and software development /Keng Siau, [editor].
پدیدآورنده: / Keng Siau, [editor].
کتابخانه: کتابخانه پردیس بین الملل كیش دانشگاه تهران (هرمزگان)
موضوع: System design.,System analysis,Computer software -- Development
رده :
QA
76
.
9
.
S88
R465
2007
815. 3, 2009. Revised Papers-Object Databases: Second International Conference, ICOODB 2009, Zurich, Switzerland, July 1
پدیدآورنده: / Alan Dearle, Graham N. C. Kirby, Ron Morrison (auth.), Moira C. Norrie, Michael Grossniklaus (eds.)
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY
رده :
E-BOOK
816. 14, 2011, Revised Selected Papers-Advances in Databases: 28th British National Conference on Databases, BNCOD 28, Manchester, UK, July 12
پدیدآورنده: / Christian Bizer (auth.), Alvaro A. A. Fernandes, Alasdair J. G. Gray, Khalid Belhajjame (eds.)
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: ENGINEERING (uncategorised)&COMPUTER SCIENCE
رده :
E-BOOK
817. SAS/ACCESS 9.1.3 for relational databases :
پدیدآورنده:
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: SAS/ACCESS.,SAS/ACCESS.,Relational databases.,Relational databases.
رده :
QA76
.
9
.
D3
S2547
2006
818. SMALL SCALE BIBLIOGRAPHIC DATABASES
پدیدآورنده: BRENDA GERRIE
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشكده نفت اهواز (خوزستان)
موضوع:
رده :
31664
819. Sams teach yourself beginning databases in 24 Hours /
پدیدآورنده: Ron Plew, Ryan Stephens.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Database management.,Databases.,Relational databases.
