761. 9, 2011, Proceedings, Part III-Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases: European Conference, ECML PKDD 2011, Athens, Greece, September 5
پدیدآورنده: / Matthew Robards, Peter Sunehag, Scott Sanner, Bhaskara Marthi (auth.), Dimitrios Gunopulos, Thomas Hofmann, Donato Malerba, Michalis Vazirgiannis (eds.)
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: COMPUTER SCIENCE, SOFTWARE ENGINEERING|ENGINEERING, MULTIDISCIPLINARY
رده :
E-BOOK
762. 24, 2010, Proceedings, Part III-Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases: European Conference, ECML PKDD 2010, Barcelona, Spain, September 20
پدیدآورنده: / le Sebag (eds.)غzar, Francesco Bonchi, Aristides Gionis, Michع Luis BalcفJoni Pajarinen, Jaakko Peltonen, Ari Hottinen, Mikko A. Uusitalo (auth.), Jos
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING& METHODS|ENGINEERING, MULTIDISCIPLINARY|MINING &COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|COMPUTER SCIENCE, SOFTWARE ENGINEERING|COMPUTER SCIENCE, THEORY
رده :
E-BOOK
763. Proceedings of the 7th WSEAS International conference on artificial intelligence, knowled ge engineering and databases (AIKED'08)
پدیدآورنده: Honorary editors: Lotfi A. Zadeh, Janusz Kacprzyk ; editors: Leonid Ka
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اطلاع رسانی دانشگاه شاهد (تهران)
موضوع: Artificial intelligence
رده :
Q
،
335
،.
C6
،
2008
764. Professional ASP.NET 2.0 databases
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Active server pages. ; Microsoft .NET. ; Web databases. ; Active server pages. ; fast ; (OCoLC)fst01388618 ; Microsoft .NET Framework. ; fast ; (OCoLC)fst01020083 ; Web databases. ; fast ; (OCoLC)fst01173224 ;
765. Professional ASP.NET 2.0 databases
پدیدآورنده: / Thiru Thangarathinam
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشگاه ایلام (ایلام)
موضوع: Active server pages,Microsoft .NET,Web databases
رده :
TK5105
.
8885
.
A26
,
T425
2007
766. Professional Visual Basic 6 databases
پدیدآورنده: Williams, Charles
کتابخانه: كتابخانه پردیس علوم دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: ، Microsoft Visual BASIC,، Database management,، Database design,، SQL server
رده :
QA
76
.
73
.
B3
W5
1999
767. Professional XML databases
پدیدآورنده: Kevin Williams...]et al.[
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد (خراسان رضوی)
موضوع: ، Relational databases,، XML )Document markup language(
رده :
QA
76
.
76
.
H94
P765
2000
768. Professional XML databases
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Relational databases. ;
769. Professional XML databases
پدیدآورنده: / Keven Williams ... [et al.]
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه شهيد چمران (خوزستان)
موضوع: Relational databases.,XML (Document markup language)
رده :
QA
,
76
.
76
,.
H94
,
P765
,
2000
770. Professional XML databases
پدیدآورنده : Keven Williams ... [et al.]&
موضوع : Relational databases,XML (Document markup language)
۳ نسخه از این کتاب در ۳ کتابخانه موجود است.
771. Professional XML databases
پدیدآورنده: / Keven Williams ... [et al.]
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه محقق اردبیلی ره (اردبیل)
موضوع: Relational databases,XML (Document markup language)
رده :
QA76
.
76
.
H94
,
P765
2000
772. Quantitative electroencephalographic analysis (QEEG) databases for neurotherapy :
پدیدآورنده: Joel F. Lubar, editor.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Electroencephalography-- Databases.
رده :
RC386
.
6
.
E43
Q363
2003
773. Querying Databases Privately : A New Approach to Private Information Retrieval
پدیدآورنده: Asonov, Dmitri
کتابخانه: کتابخانه پژوهشگاه دانشهای بنیادی (تهران)
موضوع: ، Information retrieval,، Databases,، Web databases,، Online databases
رده :
QA
76
.
L28
Vol
.
3128
774. Random walks and diffusions on graphs and databases
پدیدآورنده: Philippe Blanchard, Dimitri Volchenkov.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Charts, diagrams, etc.,Diffusion processes.,Markov processes.,Random walks (Mathematics)
775. Readings in artificial intelligence and databases
پدیدآورنده: edited by John Mylopolous )i.e. Mylopoulos( and Michael L. Brodie
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه شهید باهنر کرمان (کرمان)
موضوع: ، Artificial intelligence,، Expert systems )Computer science(,، Data base management
رده :
Q
335
.
R4118
1988
776. Readings in artificial intelligence & databases
پدیدآورنده: MYLOPOULOS,JOHN
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (تهران)
موضوع: ARTIFICIAL INTELLIGENCE , EXPERT SYSTEMS )COMPUTER SCIENCE( , DATA BASE MANAGEMENT
رده :
Q
335
.
R4118
777. Recent Issues on Fuzzy Databases
پدیدآورنده: edited by Gloria Bordogna, Gabriella Pasi.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Artificial intelligence.,Computer science.,Database management.,Geography.,Management information systems.
778. Recent advances in temporal databases :
پدیدآورنده: James Clifford and Alexander Tuzhilin (eds.).
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Datenbanksystem,Temporale Logik,Zeitliches Datenbanksystem.
779. Refactoring databases
پدیدآورنده: / Scott W. Ambler, Pramod J. Sadalage
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه محقق اردبیلی ره (اردبیل)
موضوع: Database design,Computer software- Development,Evolutionary programming (Computer science)
رده :
QA76
.
9
.
D26
,
A52
2006
780. Refactoring databases
پدیدآورنده: / Scott W. Ambler, Pramod J. Sadalage
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه محقق اردبیلی ره (اردبیل)
موضوع: Database design,Computer software- Development,Evolutionary programming (Computer science)
رده :
QA76
.
9
.
D26
,
A52
2006
