741. Practical application of object-oriented techniques to relational databases
پدیدآورنده: / Donald Keith Burleson
کتابخانه: کتابخانه پرديس 2 دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: Object-oriented programming (Computer science),Relational databases
رده :
QA
76
.
64
.
B87
1994
742. Practical guide to life science databases
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Life sciences ;
743. Privacy in Statistical Databases
پدیدآورنده: / Ferrer, Ilenia Tinnirello-Josep Domingo
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: METHODS&COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|COMPUTER SCIENCE, THEORY
رده :
E-BOOK
744. Privacy in Statistical Databases
پدیدآورنده: / Ferrer, Emmanouil Magkos-Josep Domingo
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: METHODS&COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|COMPUTER SCIENCE, THEORY
رده :
E-BOOK
745. Privacy in Statistical Databases
پدیدآورنده: / Ferrer-Josep Domingo
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: ENGINEERING (uncategorised)&COMPUTER SCIENCE
رده :
E-BOOK
746. Privacy in statistical databases
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Computer security ; Congresses. ; Databases ; Statistics ; Congresses. ; Data protection ; Congresses. ; Statistische Datenbank ; swd. ; Privatsph?re ; swd. ; Anonymisierung ; swd. ; Datensicherung ; swd. ; Personenbezogene Daten ; swd. ; Datenschutz ; sw
747. Privacy in statistical databases :
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Database security ; Congresses. ;
748. Privacy in statistical databases
پدیدآورنده: Josep Domingo-Ferrer, Emmanouil Magkos (eds.)
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Computer security, Congresses,Data protection, Congresses,Databases-- Statistics, Congresses
رده :
QA76
.
9
.
A25
P73
2010eb
749. Privacy in statistical databases
پدیدآورنده: Josep Domingo-Ferrer, Ilenia Tinnirello (eds.)
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Data protection, Congresses,Database security, Congresses,Statistics-- Databases, Congresses
رده :
QA76
.
9
.
D314
P73
2012eb
750. Privacy in statistical databases
پدیدآورنده: / Josep Domingo-Ferrer, Emmanouil Magkos (eds.)
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه شهيد چمران (خوزستان)
موضوع: Computer security--Congresses,Databases--Statistics--Congresses,Data protection--Congresses,Statistische Datenbank--swd,Privatspheare--swd,Anonymisierung--swd,Datensicherung--swd,Personenbezogene Daten--swd,Datenschutz--swd,Tabelle--swd,Kerkira <2010>--swd,Kongress--swd
رده :
QA
,
76
.
9
,.
A25
,
P79
,
2010
751. Privacy in statistical databases : CASC Project final conference, PSD 2004, Barcelona, Catalonia, Spain, June 9-11, 2004 : proceedings
پدیدآورنده: Josep Domingo-Ferrer, Vicenc Torra )eds.(
کتابخانه: کتابخانه پژوهشگاه دانشهای بنیادی (تهران)
موضوع: Congresses ، Computer security,Statistics -- Congresses ، Databases,Congresses ، Data protection
رده :
QA
76
.
L28
Vol
.
3050
752. Probabilistic Databases
پدیدآورنده: / Suciu, Dan
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY
رده :
E-BOOK
753. Probabilistic Ranking Techniques in Relational Databases
پدیدآورنده: / Ilyas, Ihab
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY
رده :
E-BOOK
754. 23, 2011. Proceedings-Advances in Databases and Information Systems: 15th International Conference, ADBIS 2011, Vienna, Austria, September 20
پدیدآورنده: / Georg Gottlob, Giorgio Orsi, Andreas Pieris (auth.), Johann Eder, Maria Bielikova, A Min Tjoa (eds.)
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: ENGINEERING (uncategorised)&COMPUTER SCIENCE
رده :
E-BOOK
755. 26, 2011, Proceedings-Advances in Spatial and Temporal Databases: 12th International Symposium, SSTD 2011, Minneapolis, MN, USA, August 24
پدیدآورنده: / Erik Hoel (auth.), Dieter Pfoser, Yufei Tao, Kyriakos Mouratidis, Mario A. Nascimento, Mohamed Mokbel, Shashi Shekhar, Yan Huang (eds.)
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: ENGINEERING (uncategorised)&COMPUTER SCIENCE
رده :
E-BOOK
756. 30, 2010. Proceedings-Objects and Databases: Third International Conference, ICOODB 2010, Frankfurt/Main, Germany, September 28
پدیدآورنده: / Stefano Ceri, Daniele Braga, Francesco Corcoglioniti, Michael Grossniklaus (auth.), Alan Dearle, Roberto V. Zicari (eds.)
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING&COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|COMPUTER SCIENCE, SOFTWARE ENGINEERING|ENGINEERING, MULTIDISCIPLINARY|MINING
رده :
E-BOOK
757. 9, 2011. Proceedings, Part I-Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases: European Conference, ECML PKDD 2011, Athens, Greece, September 5
پدیدآورنده: / Rakesh Agrawal (auth.), Dimitrios Gunopulos, Thomas Hofmann, Donato Malerba, Michalis Vazirgiannis (eds.)
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: COMPUTER SCIENCE, SOFTWARE ENGINEERING|ENGINEERING, MULTIDISCIPLINARY
رده :
E-BOOK
758. 24, 2010, Proceedings, Part I-Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases: European Conference, ECML PKDD 2010, Barcelona, Spain, September 20
پدیدآورنده: / le Sebag (eds.)غzar, Francesco Bonchi, Aristides Gionis, Michع Luis BalcفChristos Faloutsos (auth.), Jos
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING& METHODS|ENGINEERING, MULTIDISCIPLINARY|MINING &COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|COMPUTER SCIENCE, SOFTWARE ENGINEERING|COMPUTER SCIENCE, THEORY
رده :
E-BOOK
759. 28, 2012. Proceedings, Part I-Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases: European Conference, ECML PKDD 2012, Bristol, UK, September 24
پدیدآورنده: / Pieter Abbeel (auth.), Peter A. Flach, Tijl De Bie, Nello Cristianini (eds.)
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING&COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|COMPUTER SCIENCE, SOFTWARE ENGINEERING|MINING
رده :
E-BOOK
760. 24, 2010, Proceedings, Part II-Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases: European Conference, ECML PKDD 2010, Barcelona, Spain, September 20
پدیدآورنده: / le Sebag (eds.)غzar, Francesco Bonchi, Aristides Gionis, Michع Luis BalcفGjergji Kasneci, Jurgen Van Gael, Ralf Herbrich, Thore Graepel (auth.), Jos
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING& METHODS|ENGINEERING, MULTIDISCIPLINARY|MINING &COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|COMPUTER SCIENCE, SOFTWARE ENGINEERING|COMPUTER SCIENCE, THEORY
رده :
E-BOOK
