601. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: / Dimitrios Gunopulos, Thomas Hofmann, Donato Malerba, Michalis Vazirgiannis
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|ROBOTICS
رده :
E-BOOK
602. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: / Dimitrios Gunopulos, Thomas Hofmann, Donato Malerba, Michalis Vazirgiannis
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|ROBOTICS
رده :
E-BOOK
603. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: / pio Jorgeکo Gama, Alعtor Santos Costa, Carlos Soares, JoکAnnalisa Appice, Pedro Pereira Rodrigues, V
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING|ROBOTICS&COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
604. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: / یeleznئHendrik Blockeel, Kristian Kersting, Siegfried Nijssen, Filip
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING|ROBOTICS&COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
605. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: / le Sebagغzar, Francesco Bonchi, Aristides Gionis, Michع Luis BalcفJos
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING|ROBOTICS& METHODS|MINING &COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|COMPUTER SCIENCE, THEORY
رده :
E-BOOK
606. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع:
607. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Data processing. ; Database management. ; Data mining. ; Artificial Intelligence. ; -Artificial intelligence. ; Application software. ; Education
608. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: / یeleznئHendrik Blockeel, Kristian Kersting, Siegfried Nijssen, Filip
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING|ROBOTICS&COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
609. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: / Peter A. Flach, Tijl Bie, Nello Cristianini
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING|ROBOTICS&COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
610. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: / Peter A. Flach, Tijl Bie, Nello Cristianini
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING|ROBOTICS&COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
611. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Data processing. ; Computer communication systems. ; Optical data processing. ; Artificial Intelligence. ; -Artificial intelligence. ; Application software. ; Education
612. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases: Applied Data Science Track
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع:
613. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases. Applied Data Science and Demo Track
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع:
614. Machine learning and knowledge discovery in databases :
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Machine learning ; Congresses. ;
615. Machine learning and knowledge discovery in databases :
پدیدآورنده: Dimitrios Gunopulos [and others] (editions.)
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Data mining, Congresses,Databases, Congresses,Machine learning, Congresses
رده :
Q325
.
5
.
E26
2011
616. Machine learning and knowledge discovery in databases :
پدیدآورنده: Dimitrios Gunopulos [and others] (editions.)
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Data mining, Congresses,Databases, Congresses,Machine learning, Congresses
رده :
Q325
.
5
.
E26
2011
617. Machine learning and knowledge discovery in databases
پدیدآورنده: Peter A. Flach, Tijl De Bie, Nello Cristianini (eds.)
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Data mining, Congresses,Machine learning, Congresses
رده :
Q325
.
5
.
E26
2012eb
618. Machine learning and knowledge discovery in databases :
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Machine learning ; Congresses. ;
619. Machine learning and knowledge discovery in databases :
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Machine learning ; Congresses. ;
620. Machine learning and knowledge discovery in databases :
پدیدآورنده: Hendrik Blockeel, Kristian Kersting, Siegfried Nijssen, Filip Železný (eds.)
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی (قم)
موضوع: Data mining, Congresses,Machine learning, Congresses
رده :
Q325
.
5
.
E26
2013
