581. Logic Programming and Databases
پدیدآورنده: by Stefano Ceri, Georg Gottlob, Letizia Tanca.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Computer science.,Database management.,Logic design.
رده :
QA76
.
63
B978
1990
582. Logic in databases : International Workshop LID'96 San Miniato, Italy, July 1-2, 1996: proceedings
پدیدآورنده: Dino Pedreschi, Carlo Zaniolo )eds.(
کتابخانه: کتابخانه پژوهشگاه دانشهای بنیادی (تهران)
موضوع: Congresses ، Database management,Congresses ، Deductive databases,Congresses ، Logic programming
رده :
QA
76
.
L28
Vol
.
1154
583. Logic programming and databases
پدیدآورنده: S. Ceri, G. Gottlob, L. Tanca,Title
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه بين المللی امام خمينی (ره) قزوين (قزوین)
موضوع: Logic programming,Data base management
رده :
QA
.
C47
76
.
63
1990
584. Logics for Databases and Information Systems
پدیدآورنده: edited by Jan Chomicki, Gunter Saake.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Artificial intelligence.,Computer science.,Data structures (Computer science).,Information storage and retrieval systems.
585. Logics for Emerging Applications of Databases
پدیدآورنده: edited by Jan Chomicki, Ron Meyden, Gunter Saake.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Computer science.,Database management.,Information storage and retrieval systems.
رده :
QA76
.
9
.
D3
E358
2004
586. MCSE Readiness Review Exam 70-029:Desing and implementinhg Databases with Microsoft SQL Server 7.0
پدیدآورنده: Robert Sheldan,Title
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه بين المللی امام خمينی (ره) قزوين (قزوین)
موضوع: Electronic data processing personnel - Certification,Microsoft software--Examinations--Study and guides,SQL server,Database desing--Examinations--Study guides
رده :
QA
.
S517
76
.
3
2000
587. MMDB 2003 : proceedings of the First ACM International Workshop on Multimedia Databases : November
پدیدآورنده: Shu-Ching Chen & Mei-Ling Shyu, editors; sponsored by the ACM Special Interest Group on Information Retrieval )SIGIR( ]and[ ACM Special Interest Group on Management Information Systems )SIGMIS(
کتابخانه: کتابخانه پژوهشگاه دانشهای بنیادی (تهران)
موضوع: Congresses ، Multimedia systems,Congresses ، Database management
رده :
QA
76
.
575
.
A28
2003
588. MMDB 2004 : proceedings of the Second ACM International Workshop on Multimedia Databases : co
پدیدآورنده: Shu-Ching Chen, Mei-Ling Shyu, & Marc Ronthaler, editors; sponsored by the ACM Special Interest Group on Information Retrieval )SIGIR(
کتابخانه: کتابخانه پژوهشگاه دانشهای بنیادی (تهران)
موضوع: Congresses ، Multimedia systems,Congresses ، Database management
رده :
QA
76
.
575
.
A28
2004
589. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: / le Sebagغzar, Francesco Bonchi, Aristides Gionis, Michع Luis BalcفJos
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING|ROBOTICS& METHODS|MINING &COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|COMPUTER SCIENCE, THEORY
رده :
E-BOOK
590. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: / llermeier, Rosa MeoیToon Calders, Floriana Esposito, Eyke H
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING|ROBOTICS&COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
591. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: / pio Jorge, Carlos Soaresکo Gama, Alعtor Santos Costa, JoکAnnalisa Appice, Pedro Pereira Rodrigues, V
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING|ROBOTICS&COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
592. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: / le Sebagغzar, Francesco Bonchi, Aristides Gionis, Michع Luis BalcفJos
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING|ROBOTICS& METHODS|MINING &COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|COMPUTER SCIENCE, THEORY
رده :
E-BOOK
593. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع:
594. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: / llermeier, Rosa MeoیToon Calders, Floriana Esposito, Eyke H
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING|ROBOTICS&COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
595. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: / یeleznئHendrik Blockeel, Kristian Kersting, Siegfried Nijssen, Filip
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING|ROBOTICS&COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
596. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: / llermeier, Rosa MeoیToon Calders, Floriana Esposito, Eyke H
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: MINERAL PROCESSING|ROBOTICS&COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|MINING
رده :
E-BOOK
597. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: / Dimitrios Gunopulos, Thomas Hofmann, Donato Malerba, Michalis Vazirgiannis
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: COMPUTER SCIENCE, ARTIFICIAL INTELLIGENCE|COMPUTER SCIENCE, INFORMATION TECHNOLOGY|ROBOTICS
رده :
E-BOOK
598. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: \ [Edited by] Hendrik Blockeel...[et.al]
کتابخانه: کتابخانه زبانهای خارجی و منابع اسلامی (قم)
موضوع: Computer science,کامپیوتر,a03,a03,Data Mining and Knowledge Discovery.
رده :
E-Book
,
599. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع:
600. Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases
پدیدآورنده: \ [edited by] Albert Bifet...[et.al]
کتابخانه: کتابخانه زبانهای خارجی و منابع اسلامی (قم)
موضوع: Machine learning -- Congresses.,Data mining -- Congresses.,Database management.,فراگیری ماشینی -- کنگره ها,داده‌کاوی -- کنگره‌ها ,پایگاه‌‌های اطلاعاتی -- مدیریت
رده :
Q
325
.
5
.
M32
2015
E-Book
,
