441. Fuzzy databases: modeling, design, and implementation
پدیدآورنده: Galindo, Jose
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه صنعتی خواجه نصير الدين طوسى (تهران)
موضوع: ، Database management,، Fuzzy sets
رده :
QA
76
.
9
.
D3
G347
442. Fuzzy databases modeling, design, and implementation
پدیدآورنده: Jose Galindo, Ange lica Urrutia, Mario Piattini
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان (کرمان)
موضوع: Database management,Fuzzy sets
رده :
QA
76
.
9
.
D3G347
2006
443. Fuzzy databases : principles and applications
پدیدآورنده: Petry, Frederick E.
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد (خراسان رضوی)
موضوع: ، Database management,، Fuzzy sets
رده :
QA
76
.
9
.
D3
P4952
1996
444. Fuzzy preference queries to relational databases /
پدیدآورنده: Olivier Pivert & Patrick Bosc
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Expert systems (Computer science),Uncertainty (Information theory)
445. Databases for GIS Analysis of Cropping Systems in the Asia Region, 18-19 Aug. 1997, ICRISAT- Patancheru, India
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی كشاورزى (تهران)
موضوع: $ACropping systems$BData processing -- Congresses,$AGeographic information systems$BCongresses
رده :
S
602
.
5
.
I57
1999
446. Gale directory of databases
پدیدآورنده: Linda D. Hall, Bob Romaniuk editors
کتابخانه: کتابخانه مرکزی فرهنگستان زبان و ادب فارسی (تهران)
موضوع: ، Databases - Directories,، Computers - Directories,، Information Systems - Directories,، Online Systems - Directories,، Databanken,، Online-systemen
رده :
QA
76
.
9
.
D32
G3
2008
447. Gale directory of databases [2004]
پدیدآورنده :
موضوع :
۲ نسخه از این کتاب در ۲ کتابخانه موجود است.
448. Gale directory of databases 2008
پدیدآورنده: / Linda D. Hall, Bob Romaniuk editors.
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع: پایگاههای اطلاعاتی,ذخیره و بازیابی اطلاعات, -- راهنماها, -- راهنماها
رده :
Z
۶۹۹
/
۲۲
/
گ
۹ ۱۳۸۷
449. Genetic databases: socio -ethical issuse in the collection and use of DNA
پدیدآورنده: / edited by Richard Tuttonand and Oonagh Corrigan
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع: دی. ان. ا.,نوکلئوتیدها -- توالی -- پایگاههای اطلاعاتی,اس‍ی‍ده‍ای آم‍ی‍ن‍ه -- توالی -- پایگاههای اطلاعاتی,ژنتیک -- دادهپردازی,Databases- Citizen participation,زی‍س‍ت‌ان‍ف‍ورم‍ات‍ی‍ک,اخ‍لاق پ‍زش‍ک‍ی
رده :
QH
۴۴۱
/
۲
/
ج
۹ ۱۳۸۳
450. Genetics Databases
پدیدآورنده: \ Edited by Martin J. Bishop
کتابخانه: کتابخانه زبانهای خارجی و منابع اسلامی (قم)
موضوع: Genetics -- Data processing.,Nucleotide sequence -- Databases,ژنتیک -- دادهپردازی ,نوکلئوتیدها -- توالی -- دادهپردازی
رده :
E-Book
,
451. Genetics Databases
پدیدآورنده: Edited by Martin Bishop,Title
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه بين المللی امام خمينی (ره) قزوين (قزوین)
موضوع: Genetics -- Data processing,Nucleotide sequence -- Databases,Amino acid sequence--Databases
رده :
QH
G46
441
.
2
1999
452. Genetics databases
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Genetic code ; Computer network resources. ;
453. Genetics databases
پدیدآورنده: / edited by Martin Bishop
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه شهيد چمران (خوزستان)
موضوع: Genetics--Data processing,Nucleotide sequence--Databases,Amino acid sequence--Databases
رده :
QH
,
441
.
2
,.
G46
,
1999
454. Genomes and databases on the Internet
پدیدآورنده: Paul Rangel and Jeremy Giovannetti
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اطلاع رسانی دانشگاه شاهد (تهران)
موضوع: #QH447.R36 2002,Internet,Genomics,Databases, Genetic
رده :
JC
،
571
،
R19
،
2002
455. Genomes and databases on the Internet : a practical guide to functions and applications
پدیدآورنده: Rangel, Paul
کتابخانه: كتابخانه مركزی كشاورزى (تهران)
موضوع: $BGenomes -- Computer network resources,$BGenetics -- Computer network resources
رده :
QH
447
.
R35
2002
456. Genomes and databases on the internet: a practical guide to functions and application
پدیدآورنده: / Paul Rangel, Jeremy Giovannetti
کتابخانه: کتابخانه مرکز روانپزشکی رازی (تهران)
موضوع: Genomes- Computer network resources,Genetics- Computer network resources
رده :
QH447
.
R35
2002
457. Genomes and databases on the internet: a practical guide to functions and application
پدیدآورنده: / Paul Rangel, Jeremy Giovannetti
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی (تهران)
موضوع: Genomes- Computer network resources,Genetics- Computer network resources
رده :
QH447
.
R35
2002
458. Global and national soils and terrain digital databases (SOTER)
پدیدآورنده: / Procedures manual
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: Soil science -- Data processing
رده :
S
591
.
G5
1995
459. Global and national soils and terrain digital databases (SOTER) : procedures manual
پدیدآورنده :
موضوع : $ASoils$BDatabases -- Handbooks, manuals, etc
۴ نسخه از این کتاب در ۲ کتابخانه موجود است.
460. Global and national soils and terrain digital databases )Soter(: procedures manual
پدیدآورنده: United Nations Environment Programme...]et al.[
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد (خراسان رضوی)
موضوع: Databases -- Handbooks, manuals, etc ، Soils
رده :
S
592
.
14
.
G58
1993
