21. پايگاه داده‌ها با ويژوال بيسيک ۲۰۰۵
Author: / نويسنده تيرون ويليس,عنوان اصلي: 2006 Begining Visual Basic 2005 Databases, C,ويليس,Willis
Library: (Imam Reza Library (Astan Qods Razavi (South Khorasan)
Subject: ويژوال بيسيک مايکروسافت,وب -- پايگاههاي اطلاعاتي,کامپيوترهاي سرويس دهنده و سرويس گيرنده
Classification :
۰۰۵
/
۲۷۶۸
و
۹۵۵
پ
22. پایگاه داده‌های پیشرفته
Author: /مولف محمد‌کریم سهرابی,پشت جلد به انگلیسی: M.K.Sohrabi. Advanced databases.,سهرابی
Library: Central Library and Documents Center of Mazandaran University (Mazandaran)
Subject: دانشگاه‌ها و مدارس عالی,Universities and colleges,پایگاههای اطلاعاتی,Databases,آزمون دوره‌های تحصیلات تکمیلی,Graduate Record Examination , -- آزمون‌ها, -- Examinations, -- راهنمای آموزشی(عالی),-- Study and teaching (Higher), -- ایران, --Iran, -- ایران, -- Iran
Classification :
LB
۲۳۵۳
/
پ
۲۹،
س
۹۵ ۱۳۹۹
23. پایگاه های اطلاعاتی علمی: معرفی، راهنمای جستجو و استفاده
Author: / تالیف رعنا پورزرگر، اکبر عطادخت,پشت جلد به انگلیسی: R.Pourzargar, A.Aadokht. Scientific Databases.,پورزرگر
Library: Imam Reza International University library and information center (Khorasan Razavi)
Subject: پایگاههای اطلاعاتی,Databases,پایگاههای اطلاعاتی,Database searching, -- جستجو,a01,a01,a02,a02
Classification :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
پ
۲۴ ۱۴۰۱
24. پایگاههای اطلاعاتی علمی: معرفی، راهنمای جستجو و استفاده
Author: / تالیف رعنا پورزرگر، اکبر عطادخت,پشت جلد به انگلیسی: R.Pourzargar, A.Aadokht. Scientific Databases.,پورزرگر
Library: Central Library of University of Social Welfare and Rehabilitation Sciences (Tehran)
Subject: پایگاههای اطلاعاتی,پایگاههای اطلاعاتی, -- جستجو,a01,a02
Classification :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۹
پ
۲ ۱۴۰۱
25. پایگاههای اطلاعاتی علمی: معرفی، راهنمای جستجو و استفاده
Author: / تالیف رعنا پورزرگر، اکبر عطادخت,پشت جلد به انگلیسی: R.Pourzargar, A.Aadokht. Scientific Databases.,پورزرگر
Library: Central Library and Document Center of Arak University (Markazi)
Subject: پایگاههای اطلاعاتی,Databases,پایگاههای اطلاعاتی,Database searching, -- جستجو,a01,a01,a02,a02
Classification :
۰۰۵
/
۷۴
پ
۶۶۱
پ
26. پایگاههای علوم پزشکی
Author: / حجت‌ا... سلیمانی,عنوان پشت جلد به انگلیسی: Medical databases.
Library: Central Library of Kashan University of Medical Sciences (Esfahan)
Subject: نظام های اطلاع رسانی,خدمات اطلاع رسانی,پایگاههای اطلاعاتی,انفورماتیک پزشکی
27. حمایت حقوقی از بانک های اطلاعاتی
Author: / مولف:استل دراکی,عنوان به زبان اصلی: the legal protection of databases
Library: University of Tabriz Library, Documentation and Publication Center (East Azarbaijan)
Subject: بانک اطلاعاتی - قانون و قانونگذاری - ایالات متحده,کپی رایت - بانک های اطلاعاتی - ایالات متحده,بانک اطلاعاتی - قانون و قانونگذری - کشورهای اتحادیه اروپا
Classification :
K
۱۴۴۳
/
د
۴
ح
۸۱
28. حمايت حقوقي از بانک‌هاي اطلاعاتي
Author: / استل درکلي,عنوان اصلي: ...The legal protection of databases,درکلي,Derclaye
Library: كتابخانه مركزي آستان قدس رضوي (ع) - گردش و امانت بانوان (Khorasan Razavi)
Subject: حق مولف -- ايالات متحده,پايگاههاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- ايالات متحده,پايگاههاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا,حق مولف -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا
Classification :
۳۴۶
/
۰۴۸۲
د
۴۶۲
ح
29. حمايت حقوقي از بانک‌هاي اطلاعاتي
Author: / استل درکلي,عنوان اصلي: ...The legal protection of databases,درکلي,Derclaye
Library: (Library of Imam Reza (Astan Quds Razavi (Khorasan Razavi)
Subject: حق مولف -- ايالات متحده,پايگاههاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- ايالات متحده,پايگاههاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا,حق مولف -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا
Classification :
۳۴۶
/
۰۴۸۲
د
۴۶۲
ح
30. حمايت حقوقي از بانک‌هاي اطلاعاتي
Author: / استل درکلي,عنوان اصلي: ...The legal protection of databases,درکلي,Derclaye
Library: (Library of Imam Reza (Astan Quds Razavi (Khorasan Razavi)
Subject: حق مولف -- ايالات متحده,پايگاههاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- ايالات متحده,پايگاههاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا,حق مولف -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا
Classification :
۳۴۶
/
۰۴۸۲
د
۴۶۲
ح
31. حمايت حقوقي از بانک‌هاي اطلاعاتي
Author: / استل درکلي,عنوان اصلي: ...The legal protection of databases,درکلي,Derclaye
Library: Central Library of Astan Quds Razavi- Hall Open Shelf For Women (Khorasan Razavi)
Subject: حق مولف -- ايالات متحده,پايگاههاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- ايالات متحده,پايگاههاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا,حق مولف -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا
Classification :
۳۴۶
/
۰۴۸۲
د
۴۶۲
ح
32. حمايت حقوقي از بانک‌هاي اطلاعاتي
Author: / استل درکلي,عنوان اصلي: ...The legal protection of databases,درکلي,Derclaye
Library: كتابخانه مركزي آستان قدس رضوي (ع) - گردش و امانت آقايان (Khorasan Razavi)
Subject: حق مولف -- ايالات متحده,پايگاههاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- ايالات متحده,پايگاههاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا,حق مولف -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا
Classification :
۳۴۶
/
۰۴۸۲
د
۴۶۲
ح
33. حمايت حقوقي از بانک‌هاي اطلاعاتي
Author: / استل درکلي,عنوان اصلي: ...The legal protection of databases,درکلي,Derclaye
Library: Central library of astan quds razavi (Khorasan Razavi)
Subject: حق مولف -- ايالات متحده,پايگاههاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- ايالات متحده,پايگاههاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا,حق مولف -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا
Classification :
۳۴۶
/
۰۴۸۲
د
۴۶۲
ح
34. حمایت حقوقی از بانک‌های اطلاعاتی
Author: / استل درکلی,عنوان اصلی: The legal protection of databases : a comparative analysis, [2008].,درکلی,Derclaye
Library: Central Library and Documents Center of Tehran University (Tehran)
Subject: پایگاههای اطلاعاتی,Databases,حق مولف,Copyright,پایگاههای اطلاعاتی,Databases,حق مولف,Copyright, -- قوانین و مقررات, -- Law and legislation, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- قوانین و مقررات, -- Law and legislation, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- ایالات متحده, -- United States, -- ایالات متحده, -- United States, -- کشورهای عضو اتحادیه اروپا, -- European Union Countries, -- کشورهای عضو اتحادیه اروپا, -- European Union countries
Classification :
K
۱۴۴۳
/
پ
۲
د
۴ ۱۳۹۲
35. راهنمای بانک اطلاعاتی
Author: / مولف: ادوارد جونز,عنوان اصلی: Foxpro made easy: relational databases management system.
Library: Central library of medical university of Isfahan (Esfahan)
Subject: پایگاههای اطلاعاتی
Classification :
QA
۷۶
/
ج
۹
ر
۲ ۱۳۷۱
36. راهنمای عیب یابی در Microsoft Access (مایکروسافت اکسس)
Author: / (ویرجینیا اندرسن) ,عنوان اصلي : Troubleshooting microsoft access databases :covers access 97 and access 2000,اندرسن,Anderson
Library: Central Library of Campus 1 Technical University of Tehran (Tehran)
Subject: اکسس مایکروسافت ,پایگاههای اطلاعاتی, -- مدیریت
Classification :
QA
76
.
9
.
A25A5
1380
37. راهنمای عیب یابی درMicrisoft Access[مایکروسافت اکسس ]
Author: / ویرجینیا اندرسن,عنوان‌اصلی: Troubleshooting Microsoft Access Databases:Covers Access 97 and Access 2000
Library: Imam Reza International University library and information center (Khorasan Razavi)
Subject: اکسس مایکروسافت,پایگاههای اطلاعاتی - مدیریت
Classification :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
الف
۷۷
38. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
Author: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
Library: (Ayatollah Hakim Library (Astan Qods Razavi (Tehran)
Subject: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
Classification :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
39. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
Author: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
Library: (Mosque Al-Reza Library (Astan Qods Razavi (Khorasan Razavi)
Subject: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
Classification :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
40. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
Author: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
Library: (Library Ayatolla haj shikh mojtaba ghazvini (Astan Qods Razavi (Khorasan Razavi)
Subject: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
Classification :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
