2081. کاربردهای بلاک‌چین (برای توسعه‌ی کسب و کارها، قانون، فناوری و بانکداری)
پدیدآورنده : / مولفان جوزف جی. بامبارا، پل آر. آلن,عنوان اصلی:Blockchain : a practical guide to developing business, law, and technology solutions,[2018].,بامبارا,Bambara
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع : بلاک‌چین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce,a01,a01,a02,a02
رده :
HQ
۱۷۱۰
/
ب
۲
ک
۲
2082. کلید [اکسس ۲۰۰۷ $ ۲۰۱۰] ACCESS 2007& 2010
پدیدآورنده : / اعظم جمشیدی.,جمشیدی
کتابخانه: كتابخانه آستانه مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) (قم)
موضوع : اکسس مایکروسافت ,پایگاههای اطلاعاتی,Databases Management, -- مدیریت,a07,a07
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
ج
۸ ۱۳۹۰
2083. کنکور کارشناسی ارشد نکته و تست پایگاه داده
پدیدآورنده : / مولف ارسطو خلیلی‌فر.,خلیلی‌فر
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع : دانشگاه‌ها و مدارس عالی,پایگاههای اطلاعاتی,Databases,Universities and colleges,-- آزمونها و تمرین‌ها (عالی), -- Examinations, questions, etc. (Higher), -- آزمونها, -- Examinations, -- ایران, --Iran,a03,a04,a04,a03
رده :
LB
۲۳۵۳
/
خ
۷
ک
۸۱
2084. مبانی بلاک چین
پدیدآورنده : / [ دانیل درسچر ] [ مترجمین بهرام پاشایی، محمدرضا صمدزاده ],Blockchain basics : a non-technical introduction in 25 steps .
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع : بلاک‌چین (پایگاههای اطلاعاتی),(Blockchains (Databases,انتقال الکترونیکی وجوه,Electronic funds transfers,پایگاههای اطلاعاتی -- مدیریت,Database management,رمزگذاری دادهها,(Data encryption (Computer science,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce
رده :
HG
۱۷۱۰
/
د
۴
م
۲ ۱۳۹۷
2085. مبانی بلاک چین = Blockchain Basics
پدیدآورنده : / [ دانیل درسچر],عنوان‌اصلی: Blockchain basics : a non-technical introduction in 25 steps, [2017].
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع : بلاک‌چین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),انتقال الکترونیکی وجوه,Electronic funds transfers,پایگاههای اطلاعاتی -- مدیریت,Database management,رمزگذاری دادهها,Data encryption (Computer science),بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce
رده :
HG
۱۷۱۰
/
د
۴
م
۲ ۱۳۹۸
2086. مبانی پایگاه داده ها
پدیدآورنده : / مولفان راهله قوچان نژاد نورنیا، مجید وفایی‌جهان.,پشت جلد به انگلیسی: Rahele Ghoochannejad Noornia, Majid Vafaei Jahan. Introduction to database SQL.,قوچان نژادنورنیا
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع : پایگاههای اطلاعاتی,Databases,پایگاههای اطلاعاتی,Database management, -- مدیریت,a01,a01,a02,a02
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
ق
۹۳ ۱۳۹۸
2087. مبانی سنجش از دور کاربردی (مرکز سنجش ازدور کا‌نا‌دا)
پدیدآورنده : تالیف مرکز سنجش ازدور کا‌نا‌دا؛ ترجمه خلیل ولیزاده‌کا‌مران،مصطفی مهدویفرد
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه صنعتی خواجه نصير الدين طوسى (تهران)
موضوع : سنجش از دور -- آموزش -- پایگاههای اطلاعاتی,ensingB Remote -- Education -- Databases,سنجش از دور -- پایگاههای اطلاعاتی,ensingB Remote -- Databases,سنجش از دور,ensingB Remote
رده :
G
۷۰
/
۴
/
م
۲
س
۹
2088. مجموعه‌سازی و خدمات تحویل مدرک
پدیدآورنده : / تالیف حمید محسنی,محسنی
کتابخانه: كتابخانه آستانه مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) (قم)
موضوع : فراهم‌آوری (کتابخانه‌ها),Acquisitions (Libraries),فراهم‌آوری پایگاههای اطلاعاتی,Acquisiton of databases,گزینش پایگاههای اطلاعاتی,Database selection,a06,a06,a08,a08,a10,a10
رده :
Z
۶۸۹
/
م
۳
م
۳ ۱۳۸۲
2089. مراجع و پایگاه های اطلاعاتی پزشکی و علوم وابسته
پدیدآورنده : / ایرج مرادی
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع : پزشکی -- پایگاههای اطلاعاتی,Medicine -- Databases,پزشکی -- منابع شبکه کامپیوتری -- راهنماها,Medicine-- Computer network resources --Directories,پایگاه های اطلاعاتی -- راهنماها,Directories -- Databases
رده :
R
۸۵۹
/
۷
/
پ
۲
م
۴ ۱۳۹۷
2090. مرجع کاربردی اتریوم:
پدیدآورنده : / نویسندگان اندریاس ام. آنتونوپلوس، گوین وود,عنوان اصلی: Mastering ethereum: building smart contracts and DApps, 2019.,آنتونوپولوس,Antonopoulos
کتابخانه: کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام (خراسان رضوی)
موضوع : بلاک‌چین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),کامپیوترها,Virtual computer systems,برنامه‌های کاربردی وب,Web applications, -- سیستم‌های مجازی, -- برنامه‌نویسی, -- Programming,a01,a01,a02,a02,a03,a03
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
ب
۸
آ
۸ ۱۴۰۱
2091. مرجع کامل < Microsoft Access 2010 = مایکروسافت اکسس ۲۰۱۰ > [ مایکروسافت اکسس ۲۰۱۰ ] به همراه برنامه نویسیVBA [ وی بی ای ]در اکسس
پدیدآورنده : / انتشارات پندار پارس
کتابخانه: كتابخانه آستانه مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) (قم)
موضوع : اکسس مایکروسافت ,پایگاههای اطلاعاتی,Databases Management, -- مدیریت,a09
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
ی
۷
2092. مرجع کامل < Microsoft Access 2010 = مایکروسافت اکسس ۲۰۱۰ > [ مایکروسافت اکسس ۲۰۱۰ ] به همراه برنامه نویسیVBA [ وی بی ای ]در اکسس
پدیدآورنده : / انتشارات پندار پارس
کتابخانه: كتابخانه آستانه مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) (قم)
موضوع : اکسس مایکروسافت ,پایگاههای اطلاعاتی,Databases Management, -- مدیریت,a09,a09
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
ی
۷
2093. مرکز داده
پدیدآورنده : / تالیف و تدوین گروه آشنا
کتابخانه: كتابخانه مركز ملی جهانی شدن (تهران)
موضوع : پایگاههای اطلاعاتی,Databases
رده :
QA
۷۶
/
۹،
/
پ
۲
م
۴۵
2094. م‍ف‍اه‍ی‍م ب‍ن‍ی‍ادی پایگاه دادهها
پدیدآورنده : / تالیف: م‍ح‍م‍دت‍ق‍ی روح‍ان‍ی ران‍ک‍وه‍ی.,ص. ع. ب‍ه‌ان‍گ‍ل‍ی‍س‍ی:M. T. Roohani Rankoohi. Fundamentals concepts of databases.,روح‍ان‍ی ران‍ک‍وه‍ی
کتابخانه: كتابخانه آستانه مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) (قم)
موضوع : پایگاههای اطلاعاتی,Databases,پایگاههای اطلاعاتی رابطه‌ای,Relational databases,a06,a06,a08,a08
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
ر
۹ ۱۳۸۰
2095. مقدمه‌ای بر مدل‌سازی بوم‌شناختی
پدیدآورنده : / تالیف اس.ای. جورجنسن,عنوان اصلی:Ecological Modelling An introduction,یورگنسن,Jørgensen
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع : بوم‌شناسی,Ecology,بوم‌شناسی,Ecology,بوم‌شناسی,Ecology, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- شبیه‌سازی کامپیوتری, -- Computer simulation, -- داده‌پردازی, -- Data processing, -- مدیریت, -- Management,a02,a02,a03,a03,a04,a04
رده :
QH
۵۴۱
/
۱۵
/
م
۷
ج
۹
2096. م‍ه‍ارت پ‍ن‍ج‍م: آموزش گ‍ام به گ‍ام ب‍ان‍ک اطلاعاتی (Access xp)] Microsoftمایکروسافت (اکسس ای‍ک‍س پ‍ی)]
پدیدآورنده : / ترجمه و اف‍ش‍ی‍ن پزشکی، س‍ی‍م‍ا م‍ج‍اه‍د,پزشکی
کتابخانه: كتابخانه آستانه مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) (قم)
موضوع : کامپیوترها,Computers,اکسس مایکروسافت ,پایگاههای اطلاعاتی,Databases,گواهی‌نامه بین‌المللی کاربری کامپیوتر, -- راهنمای آموزشی, -- Study and teaching,a06,a06,a09,a09
رده :
QA
۷۶
/
۲۷
/
پ
۴
م
۸۵۳
2097. نکته و تست پایگاه داده
پدیدآورنده : /مولف ارسطو خلیلی‌فر.,خلیلی‌فر
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع : پایگاههای اطلاعاتی,Databases,دانشگاه‌ها و مدارس عالی,Universities and colleges,آزمون دوره‌های تحصیلات تکمیلی,Graduate Record Examination , -- راهنمای آموزشی(عالی),-- Study and teaching (Higher), -- آزمونها, -- Examinations, -- ایران, --Iran, -- ایران, -- Iran,a01,a01,a02,a02,a03,a03
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
خ
۷
ک
۸
2098. نمونه آزمونهاي مستند و پرتکرار برگزار شده استخدامي اصول طراحي پايگاه دادهها قابل استفاده براي تمامي گرايش‌هاي مهندسي فناوري اطلاعات...
پدیدآورنده : / آرمان کهريزي,کهريزي
کتابخانه: كتابخانه مركزی آستان قدس رضوی (ع) - گردش و امانت بانوان (خراسان رضوی)
موضوع : آزمونهاي استخدامي -- ايران,پایگاههای اطلاعاتی,Databases design,پایگاههای اطلاعاتی,Databases design,استخدام دولتي -- ايران -- آزمونها, -- آزمونها و تمرین‌ها (عالی), -- راهنمای آموزشی (عالی), -- Study and teaching (Higher), -- طراحی, -- Examinations, questions, etc. (Higher)
رده :
۳۵۱
/
۰۷۶
ک
۸۸۳
ن
/
پ
2099. نمونه آزمونهاي مستند و پرتکرار برگزار شده استخدامي اصول طراحي پايگاه دادهها قابل استفاده براي تمامي گرايش‌هاي مهندسي فناوري اطلاعات...
پدیدآورنده : / آرمان کهريزي,کهريزي
کتابخانه: کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی (خراسان رضوی)
موضوع : آزمونهاي استخدامي -- ايران,پایگاههای اطلاعاتی,Databases design,پایگاههای اطلاعاتی,Databases design,استخدام دولتي -- ايران -- آزمونها, -- آزمونها و تمرین‌ها (عالی), -- راهنمای آموزشی (عالی), -- Study and teaching (Higher), -- طراحی, -- Examinations, questions, etc. (Higher)
رده :
۳۵۱
/
۰۷۶
ک
۸۸۳
ن
/
پ
2100. نمونه آزمونهاي مستند و پرتکرار برگزار شده استخدامي اصول طراحي پايگاه دادهها قابل استفاده براي تمامي گرايش‌هاي مهندسي فناوري اطلاعات...
پدیدآورنده : / آرمان کهريزي,کهريزي
کتابخانه: كتابخانه مركزی آستان قدس رضوی (ع) - گردش و امانت آقايان (خراسان رضوی)
موضوع : آزمونهاي استخدامي -- ايران,پایگاههای اطلاعاتی,Databases design,پایگاههای اطلاعاتی,Databases design,استخدام دولتي -- ايران -- آزمونها, -- آزمونها و تمرین‌ها (عالی), -- راهنمای آموزشی (عالی), -- Study and teaching (Higher), -- طراحی, -- Examinations, questions, etc. (Higher)
رده :
۳۵۱
/
۰۷۶
ک
۸۸۳
ن
/
پ
