کتابخانه تخصصی ادبی و هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، با بیش از 69000 نسخه کتاب، امروز به عنوان یکی از کتابخانههای مهم دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در حال ارائه خدمات به طلاب علوم دینی، پژوهشگران، نویسندگان، هنرمندان و دانشجویان در عرصه ادبیات و هنر است.
تاریخچه تشكیل كتابخانه به سال 1363 باز میگردد. در این سال، کتابخانه با تعداد محدودی کتب و نشریات هنری و ادبی زیر نظر معاونت فرهنگی و هنری وقت، شروع به کار کرد. از آن پس در طی پانزده سال با تهیه و گردآوری منابعی غنی در حوزۀ ادبیات و هنر، باعث شد تا خود را در شمار کتابخانههای ممتاز و منحصر به فرد استان قم قرار دهد.
با افزایش منابع کتابخانه، لازم شد منابع کتابخانه را بر اساس یکی از روشهای استاندارد فهرستنویسی و سازماندهی کرد تا نیازهای مراجعان به بهترین وجه برآورده شود و بستر مناسبی برای نویسندگان و هنرمندان، بهخصوص طلاب علوم دینی به وجود آید تا ایشان با بهرهمندی از منابع کتابخانه، به خلق آثار گرانبها بپردازند.
سرانجام در سال 1377 این فرایندها شامل سازماندهی، ورود اطلاعات، آمادهسازی و مدیریت و پشتیبانی سیستم نرمافزاری با بهرهگیری از فهرستنویسان مجرب استان قم صورت گرفت.
جایگاه ویژه کتابخانه و جامعیت و غنای منابع آن، جویندگان و پژوهشگران و بهخصوص هنرجویان و طلاب معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی را از سطح شهر قم و حتی سطح کشور به این کتابخانه کشانیده تا با بهرهمندی از منابع موجود آن، مطالعه و پژوهشهای خود را تعمق و تکامل بخشند.
کتابخانه تخصصی ادبی و هنری در حال حاضر، علیرغم فضای کوچک و محدود خود، هر روز پذیرای بیش از 50 نفر از اعضای کتابخانه و علاقمندان به این رشته اعم از اساتید، طلاب و دانشجویان است.
ساعات کاری کتابخانه:
شنبه تا چهارشنبه: صبح ها 8 تا 13 عصرها 16/30 تا 19
پنجشنبه ها : 8 تا 13