بسمله الحمد لله و السلام علی عباده الذین اصطفی و بعد فهذا فهرس مصنفات خادم العلوم الدینه محمد بن مرتضی المدعو بمحسن... منها کتاب الصافی فی تفسیر القرآن...
متن يادداشت
...فهذا فهرست مصنفاتی و مولفاتی... و قد علم کل اناس مشربهم و لله الحمد علی ما هدانا... و سلم.
یادداشتهای مربوط به مشخصات ظاهری اثر
مشخصات ظاهری
نوع خط:
مشخصات ظاهری
نوع کاغذ:
مشخصات ظاهری
تزئینات جلد:
متن يادداشت
نسخ و نستعلیق.
متن يادداشت
اصفهانی سفید و زرد.
متن يادداشت
تیماج مشکی.
یادداشتهای مربوط به نسخه موجود
خصوصیات نسخه موجود
1
متن يادداشت
کاتبان یادداشتهایی در آغاز و پایان دفتر نوشتهاند این یادداشتها به عکس نوشته رسالههای دفتر نوشته شده است نوشتههای آغاز دفتر از چپ به راست عبارتند از:
متن يادداشت
۱. پشت برگ ششم حدیثی است منقولی از امالی شیخ صدوق و در میان راویان از حضرت عبدالعظیم یاد شده است.
متن يادداشت
۲. روی برگ پنجم (ص: ۱۰) سفید و در پشت آن بخشی است (بابی است) که در آن انبیاء را به چهار طبقه تقسیم کرده است و عنوان باب طبقات الانبیاء و الرسل دارد.
یادداشت منشاء
متن يادداشت
روی برگ چهارم تا روی نخستین برگ نسخه یادداشتی است از علامه حلی و شیخ احمد احسایی منقول از مقاتل و مقالات و در آن از بزرگی درجه و مقام حضرت سیدالشهداء و قبول نمودن او شهادت را سخن گفته شده و آغاز آن چنین است: آوردهاند که در روز ازل ذرات وجود بنی آدم را به موقف تکالیف باز داشتند در برابر هر درجه از درجات بلیه از بلیات به هریک از ذرات...
متن يادداشت
۴. پشت نخستین برگ ۱۲بیت به فارسی در هجو شاعری گفته شده و آغاز آن: نسخهای آمد به دستم ناگهان - شعرها دیدم بسی در وی عیان در پایان ش۲ دفتر، آیه یسالونک عن الخمر و المیسر یادداشت شده و پس از آن در دو برگ آخر دفتر این یادداشتها نوشته شده است: ۱. درباره استخاره. ۲. فرق لغوی خیر و شر. ۳. چند بیت به فارسی. ۴. حدیثی درباره عیسی بن مریم و چند لغت. پشت برگ آخر سفید و روی آن تفسیر آیه یعلمون ما تفعلون نوشته شده است. عنوان و نشان در سراسر دفتر به شنگرف است.
یادداشتهای مربوط به نمایه ها، چکیده ها و منابع اثر
يادداشت هاي مربوط به نمايه ها، چکيده ها و منابع
ماخذ فهرست: مجلد پنجم، صفحه ۳۸۱۰.
يادداشت هاي مربوط به نمايه ها، چکيده ها و منابع
نک: ذریعه، ۱۶.
یادداشتهای مربوط به خلاصه یا چکیده
متن يادداشت
نام کتابهای خود را در این رساله یاد نموده و آنها را شناسانده است تاکنون در این کتابخانه سه نسخه از این رساله یافت شده و هریک از نسخهها با یکدیگر اختلاف فاحش دارند.