کاربر محترم! صفحه مورد نظر یافت نشد! فهرست زیر، نزدیکترین محتوا به صفحه درخواستی شما است. برای جستجوی جدید از کلید زیر استفاده نمایید:
Search The Bookمعرفي و شناخت شيمي رنگدانههاي مواد غذايي
پدیدآورنده : / مولفين مرتضي زمان فشمي، طناز پوريان، الهام فرشي با انصاف,زمان فشمي
کتابخانه: Central library of astan quds razavi (Khorasan Razavi)
موضوع : مواد غذايي -- افزودهها,مواد رنگي در غذا,رنگدانهها
رده :
۶۶۴
/
۰۶
ز
۵۲
م
معرفي و شناخت شيمي رنگدانههاي مواد غذايي
پدیدآورنده : / مولفين مرتضي زمان فشمي، طناز پوريان، الهام فرشي با انصاف,زمان فشمي
کتابخانه: كتابخانه مركزي آستان قدس رضوي (ع) - گردش و امانت بانوان (Khorasan Razavi)
موضوع : مواد غذايي -- افزودهها,مواد رنگي در غذا,رنگدانهها
رده :
۶۶۴
/
۰۶
ز
۵۲
م
معرفي و شناخت شيمي رنگدانههاي مواد غذايي
پدیدآورنده : / مولفين مرتضي زمان فشمي، طناز پوريان، الهام فرشي با انصاف,زمان فشمي
کتابخانه: كتابخانه مركزي آستان قدس رضوي (ع) - گردش و امانت آقايان (Khorasan Razavi)
موضوع : مواد غذايي -- افزودهها,مواد رنگي در غذا,رنگدانهها
رده :
۶۶۴
/
۰۶
ز
۵۲
م
معرفی و شناخت شیمی رنگدانههای مواد غذایی
پدیدآورنده : / مولفین مرتضی زمانفشمی،طناز پوریان،الهام فرشیباانصاف.,زمانفشمی
کتابخانه: National Library and Archives of Islamic Republic of Iran (Tehran)
موضوع : مواد غذایی,مواد رنگی در غذا,رنگدانهها,-- افزودهها
رده :
TP
۴۵۵
/
ز
۸
م
۶ ۱۳۹۲
معرفی و شناخت شیمی رنگدانههای مواد غذایی
پدیدآورنده : / مولفین مرتضی زمانفشمی،طناز پوریان،الهام فرشیباانصاف
کتابخانه: University of Tabriz Library, Documentation and Publication Center (East Azarbaijan)
موضوع : مواد غذایی -- افزودهها,مواد رنگی در غذا,رنگدانهها
رده :
TP
۴۵۵
/
ز
۸
م
۶
معرفی و شناخت شیمی رنگدانههای مواد غذایی
پدیدآورنده : زمانفشمی، مرتضی ۱۳۵۵ -
کتابخانه: Central Library and Information Center of Birjand University (South Khorasan)
موضوع : مواد غذایی -- افزودهها,مواد رنگی در غذا,رنگدانهها
رده :
TP
۴۵۵
/
ز
۸
م
۶ ۱۳۹۲
معرفي و شناخت شيمي رنگدانههاي مواد غذايي
پدیدآورنده : / مولفين مرتضي زمان فشمي، طناز پوريان، الهام فرشي با انصاف,زمان فشمي
کتابخانه: Central Library of Astan Quds Razavi- Hall Open Shelf For Women (Khorasan Razavi)
موضوع : مواد غذايي -- افزودهها,مواد رنگي در غذا,رنگدانهها
رده :
۶۶۴
/
۰۶
ز
۵۲
م
معرفي و شناخت شيمي رنگدانههاي مواد غذايي
پدیدآورنده : / مولفين مرتضي زمان فشمي، طناز پوريان، الهام فرشي با انصاف,زمان فشمي
کتابخانه: (Library of Imam Reza (Astan Quds Razavi (Khorasan Razavi)
موضوع : مواد غذايي -- افزودهها,مواد رنگي در غذا,رنگدانهها
رده :
۶۶۴
/
۰۶
ز
۵۲
م