Menu
Home
Advanced Search
Directory of Libraries
Languages
فارسی
English
العربی
عنوان
#تعیین ویژگیهای بیماران مبتلا به پرهاکلامپیسی تحت درمان با سولفات منیزیم بستری در زایشگاه شهید دکتر شبیه خوانی کاشان در نیمه دوم سال ۲۷ و نیمه اول سال ۳۷۳۱.
پدید آورنده
#فریده پیرزاد جهرمی
موضوع
رده
کتابخانه
Central Library of Medical Sciences of University of Kashan
محل استقرار
استان:
Esfahan
ـ شهر:
Kashan
تماس با کتابخانه :
55577745
-
031
پایان نامه فارسی
LANGUAGE OF THE ITEM
.Language of Text, Soundtrack etc
فارسی
TITLE AND STATEMENT OF RESPONSIBILITY
Title Proper
#تعیین ویژگیهای بیماران مبتلا به پرهاکلامپیسی تحت درمان با سولفات منیزیم بستری در زایشگاه شهید دکتر شبیه خوانی کاشان در نیمه دوم سال ۲۷ و نیمه اول سال ۳۷۳۱.
First Statement of Responsibility
#فریده پیرزاد جهرمی
.PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC
Place of Publication, Distribution, etc.
دانشگاه علوم پزشکی کاشان - دانشکده پزشکی .
Date of Publication, Distribution, etc.
۱۳۷۳.
PHYSICAL DESCRIPTION
Specific Material Designation and Extent of Item
#۸۰ص .
NOTES PERTAINING TO IDENTIFICATION NUMBERS
Text of Note
تپ۱۰۰۱۹۹
NOTE RELATING TO THE COPY IN HAND
Text of Note
۱
SUMMARY OR ABSTRACT
Text of Note
#پره اکلامپسی یکی از عوارض نسبتا شایع در حاملگی و یکی از علل سه گانه مرگ و میر مادران حامله می باشد. اتیولوژی دقیق پره اکلامپسی ناشناخته است. پاتوفیزیولوژی تغییراتی که در پره اکلامپسی رخ می دهد ناشی از اسپاسم عروقی است و علت این اسپاسم عروقی، افزایش تحریک پذیری عروق به آنژیوتانسین۲ است. از جمله علل مهم مرگ در پره اکلامپسی، اضافه شدن تشنج به تابلوی بیماری و تبدیل آن به پرهاکلامپسی می باشد. اکلامپسی قابل پیشگیری است و یکی از داروهای مهم که به صورت پروفیلاکتیک که در پره اکلامپسی تجویز می شود سولفات منیزیم است. مکتنیزم عمل آن ناشناخته است اما آنچه مورد قبول است این است که سولفات منیزیم بدون اثر تضعیف کنندگی CNS باعث کنترل تشنج و یا پیشگیری از تشنج می شود. در این پژوهش ۶۹ بیمار مبتلا به پره اکلامپسی تحت درمان با سولفات منیزیم مورد مطالعه قرار گرفته که بیشتر مبتلایان در گروه سنی ۶۲ تا ۰۳ سال )۳/۱۳ درصد( قرار دارند. از نظر پاریتی بیشتر موارد شکم اول هستند. نتایج این بررسی نشان داده است که فراوانی نسبی پره اکلامپسی شدید در این بیماران ۴۷ درصد بوده و پره اکلامپسی خفیف ۶۲ درصد بوده است، که نشانه این مطلب است که با پیشرفت سیر بیماری افزایش شدت پره اکلامپسی لزوم درمان با سولفات منیزیوم نیز افزایش می یابد. بیشترین شکایت بیماران در این مطالعه فشار خون )۵/۵۳ درصد( بوده است. از نظر پروتئین اوری اکثریت ۴۴ درصد موارد پروتئین اوری ]]] داشته اند. از نظر سابقه قبلی فشار خون در حاملگی )۷/۶۱ درصد( مثبت بوده اند. اکثریت بیماران )۵/۵۸ درصد( به مدت ۴۲ ساعت تحت درمان با سولفات منیزیم بوده اند.اکثرا فشار خون حین مراجعه )۳/۷۵ درصد( ۰۱۱/۰۶۱ بوده است. روش ختم حاملگی در )۳/۱۸ درصد( موارد زایمان طبیعی بوده. در این مطالعه ۸/۳۹ درصد کل متولدین زنده بوده که ۵/۳۹ درصد آنها نمره آپگار بالای ۴ داشته اند. خوشبختانه مورتالیتی مادران در این مطالعه صفر بوده است. ضمنا یک مورد تشنج بعد از درمان نیز داشته ایم
Proposal/Bug Report
×
Proposal/Bug Report
×
Warning!
Enter The Information Carefully
Error Report
Proposal