کاربر محترم! صفحه مورد نظر یافت نشد! فهرست زیر، نزدیکترین محتوا به صفحه درخواستی شما است. برای جستجوی جدید از کلید زیر استفاده نمایید:
جستجوی کتابآشپزباشی (سالاد، سس و ترشی)
پدیدآورنده : / نویسنده الهام حسینیان.,حسیننیا
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع : پیش غذاها,سالادها,ترشیها,سسها
رده :
TX
۷۴۰
/
ح
۵۵
آ
۵ ۱۳۹۴
![](/design/images/bookmore.png)
آشپزباشی- سالاد و سس
پدیدآورنده : / تالیف وحید یوسفی، مهدی الدراوشه.,یوسفی
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع : سالادها,سسها,آشپزی
رده :
TX
۸۰۷
/
ی
۹
آ
۵ ۱۳۹۲
![](/design/images/bookmore.png)
آشپزی با سس و سالاد
پدیدآورنده : / مهدی فیضآبادی فراهانی.
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع : سالادها,سسها
رده :
TX
۸۰۷
/
ف
۹
آ
۵
![](/design/images/bookmore.png)
انواع سالاد و سس
پدیدآورنده : / گردآوری عادل فلسفی.,فلسفی
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع : سالادها,سسها
رده :
TX
۸۰۷
/
ف
۸
الف
۸ ۱۳۹۱
![](/design/images/bookmore.png)
انواع سالاد و سس
پدیدآورنده : /تهیه و تنظیم اعظم ابراهیمی.,ابراهیمی
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع : سالادها,سسها
رده :
TX
۸۰۷
/
الف
۱۶
الف
۸ ۱۳۹۲
![](/design/images/bookmore.png)
انواع سالاد و سس
پدیدآورنده : / تالیف و گردآوری پردیس فتحی.,فتحی
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع : سالادها,سسها
رده :
TX
۸۰۷
/
ف
۲
الف
۸ ۱۳۹۳
![](/design/images/bookmore.png)
بهینه سازی ویژگی های فیزیک وشیمیایی و پایداری امولسیون سس سالاد با پروتئین های شیر وکربوکسی متیل سلولز به روش سطح پاسخ
پدیدآورنده : /آرزو سلمان پور
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع :
![](/design/images/bookmore.png)
پنجاه نوع سالاد و سس
پدیدآورنده : گوهريان ، پريا
موضوع :
۱۴ نسخه از این کتاب در ۱۴ کتابخانه موجود است.
= 50پنجاهپنجاه نوع سالاد و سس
پدیدآورنده : مولف پريا گوهريان
کتابخانه: كتابخانه عمومی شهید مطهری (اصفهان)
موضوع : سالادها
رده :
641
5-
گ
846
پ
![](/design/images/bookmore.png)
![](/design/images/visualshelfbtn.png)
تولید سس سالاد بدون روغن و بررسی ویژگیهای کیفی آن در طی نگهداری
پدیدآورنده : /امین نصوحی سرای
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع :
![](/design/images/bookmore.png)
خوراک "جنبش ملی نوین" و سالاد "خصلت دمکراتیک" با سس "مبارزه مسلحانه"
پدیدآورنده :
کتابخانه: كتابخانه وزارت امور خارجه (تهران)
موضوع :
![](/design/images/bookmore.png)
رایحه سلامتی (۴) : معرفی غذاهای سالم گیاهی، حیوانی و دریایی انواع سوپ، آش، سس و سالاد
پدیدآورنده : / مولفان لیلا الیاسی، امید رجبیکبودچشمه.,الیاسی
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع : آشپزی ,سوپها,آشها,سسها,سالادها,غذاهای سالم
رده :
TX
۷۲۵
/
آ
۱
ر
۳۳ ۱۳۹۱
![](/design/images/bookmore.png)
![](/design/images/visualshelfbtn.png)
سالاد و سس
پدیدآورنده : /نویسنده راحله دلاوری.,دلاوری
موضوع : سالادها,سسها
۲ نسخه از این کتاب در ۱ کتابخانه موجود است.
سالاد و سس
پدیدآورنده : محمدی سیروئی، علی
موضوع : سالادها,سسها,آشپزی
۳ نسخه از این کتاب در ۳ کتابخانه موجود است.
سالاد و سس
پدیدآورنده : محمدی، علی
کتابخانه: کتابخانه میرداماد (گلستان)
موضوع : سالادها,سس ها,آشپزی
رده :
TX
۷۲۵
/
م
۳
س
۲
![](/design/images/bookmore.png)
![](/design/images/visualshelfbtn.png)
سالاد و سس ها
پدیدآورنده : محمدي، علي، 1362-
کتابخانه: كتابخانه عمومی مكتب الزهراء (س) (تهران)
موضوع :
رده :
641
/83
م
352
س
![](/design/images/bookmore.png)
![](/design/images/visualshelfbtn.png)
غذا و دسر خانواده: غذاهای متنوع امروزی و دسرهای متفاوت (همراه با چند نوع ادویه و طرز تهیهی سس، ترشی و انواع سالاد)
پدیدآورنده : طوسی، نازنین، ۱۳۵۹ -
موضوع : آشپزی,دسرها
۳ نسخه از این کتاب در ۳ کتابخانه موجود است.
فرمولاسیون سس سالاد رژیمی دارای روغن بزرک، صمغ زانتان و سرکه سیب و بررسی ویژگیهای کیفی آن در طی نگهداری
پدیدآورنده : /علی حسینی
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع :
![](/design/images/bookmore.png)
گنجینه هنر آشپزباشی دانش: انواع سالاد، سس و ترشیجات
پدیدآورنده :
موضوع : آشپزی,آشپزی ایرانی
۴ نسخه از این کتاب در ۴ کتابخانه موجود است.
گنجينه هنر: آشپزي دانش انواع سالاد, سس و ترشيجات
پدیدآورنده : گروه مولفين انتشارات ايمان,آشپزي دانش انواع سالاد, سس و ترشيجات
موضوع : آشپزي ايراني آشپزي
۳ نسخه از این کتاب در ۳ کتابخانه موجود است.
معرفی غذاهای سالم گیاهی، حیوانی و دریایی، انواع سوپ، آش، سس و سالاد
پدیدآورنده : الیاسی، لیلا، ۱۳۶۰ -
موضوع : آشپزی,سوپها,آشها,سسها,سالادها,غذاهای سالم
۲ نسخه از این کتاب در ۲ کتابخانه موجود است.
60 نوع سالاد به همراه آموزش انواع سس و نکات تعذیه ای
پدیدآورنده : مشیری،هانیه
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد شهید مطهری دانشگاه ولی عصر(عج) (کرمان)
موضوع :
رده :
RA
778
/
م
5
1391
![](/design/images/bookmore.png)
![](/design/images/visualshelfbtn.png)
50 نوع سالاد و سس
پدیدآورنده : مولف پريا گوهريان
موضوع : سسها سالادها
۴ نسخه از این کتاب در ۳ کتابخانه موجود است.
۵۰ نوع سالاد و سس
پدیدآورنده : گوهریان، پریا
کتابخانه: دانشگاه سمنان (سمنان)
موضوع : سالادها,سسها
رده :
TX
۸۰۷
/
گ
۹
پ
۹
![](/design/images/bookmore.png)
![](/design/images/visualshelfbtn.png)
۶۰ نوع سالاد و سس
پدیدآورنده : / نسرین بوجاری .
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع :
![](/design/images/bookmore.png)
۵۰ نوع سالاد و سس
پدیدآورنده : / پريا گوهريان,گوهريان
کتابخانه: كتابخانه آيت الله وزيری (آستان قدس رضوی ع) (یزد)
موضوع : سالادها
رده :
۶۴۱
/
۸۳
گ
۸۴۶
پ
![](/design/images/bookmore.png)
![](/design/images/visualshelfbtn.png)