1401. Oracle performance tuning tips and techniques

پدیدآورنده :

کتابخانه: المكتبة المركزية بجامعة تبريز و مركز التوثيق والنشر (أذربایجان الشرقیة)

موضوع : Oracle (Computer file),Relational databases

رده :
QA76
.
9
.
D3N534
1999

1402. Oracle8 programming: a primer

پدیدآورنده :

موضوع : ، Oracle )Computer file(,، Relational databases

۲ نسخه از این کتاب در ۲ کتابخانه موجود است.

1403. Oracle programming: a primer

پدیدآورنده :

کتابخانه: كتابخانه مركزي و مركز اسناد دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسى (طهران)

موضوع : ، Oracle )Computer file(,، Relational databases,، SQL )Computer program language(,، PL/SQL )Computer program language(

رده :
QA
76
.
9
.
D3
S925

1404. Oracle8 programming: a primer

پدیدآورنده :

کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد (خراسان رضوی)

موضوع : ، Oracle )Computer file(,، Relational databases

رده :
QA
76
.
9
.
D3
S9253
2000

1405. Oracle programming with Visual Basic

پدیدآورنده :

کتابخانه: (طهران)

موضوع : ، Relational databases,، Oracle )Computer file(

رده :
QA
76
.
9
.
D3
S6296
1999

1406. Oracle real application clusters

پدیدآورنده :

کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه محقق اردبیلی ره (أردبیل)

موضوع : Oracle (Computer file),Relational databases,Parallel processing (Electronic computers),Electronic data processing- Distributed processing,Beowulf clusters (Computer systems)

رده :
QA76
.
9
.
D3
,
V325
2004

1407. Oracle 7 server SQL Language Quick Reference

کتابخانه: المكتبة المركزية لجامعة إيلام (إیلام)

موضوع : Relational databases,oracle (computer file)

رده :
QA76
.
9
O7
1992

1408. Oracle space management handbook

پدیدآورنده :

کتابخانه: کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان های اروپایی (قم)

موضوع : Database management.,Relational databases.

رده :
QA76
.
9
.
D3
D663
2003

1409. Oracle: the complete reference

پدیدآورنده :

کتابخانه: كتابخانه مركزي و مركز اسناد دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسى (طهران)

موضوع : ، Oracle )Computer file(,، Relational databases

رده :
QA
76
.
9
.
D3K63
1997

1410. Oracle8: the complete reference

پدیدآورنده :

کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد (خراسان رضوی)

موضوع : ، Relational databases,، Oracle )Computer file(

رده :
QA
76
.
9
.
D3
K62
1997

1411. Oracle : the complete reference

پدیدآورنده :

کتابخانه: (طهران)

موضوع : Relational databases , Oracle )Computer file(

رده :
QA
76
.
9
.
D3
K62
1995

1412. Oracle : the complete reference

پدیدآورنده :

کتابخانه: (طهران)

موضوع : Relational databases , Oracle )Computer file(

رده :
QA
76
.
9
.
D3
K62
1997

1413. Oracle8 : the complete reference

پدیدآورنده :

موضوع : ، Relational databases,، Oracle )Computer file(

۲ نسخه از این کتاب در ۲ کتابخانه موجود است.

1414. Oracle : the complete reference

پدیدآورنده :

کتابخانه: (طهران)

موضوع : ، Oracle )Computer file(,، Relational databases

رده :
QA
76
.
9
.
D3K62

1415. Oracle troubleshooting

پدیدآورنده :

کتابخانه: كتابخانه مركز اسناد و مركز دائرة المعارف بزرگ اسلامى (طهران)

موضوع : ، Oracle )Computer file(,، Relational databases

رده :
QA76
.
9
.
D3V4
1997

1416. Oracle troubleshooting

پدیدآورنده :

کتابخانه: المكتبة المركزية مركز التوثيق وتزويد المصادر العلمية (أذربایجان الشرقیة)

موضوع : Oracle (Computer File),Relational databases

رده :
QA76
.
9
.
D3V4463
1997

1417. Oracle troubleshooting

پدیدآورنده :

کتابخانه: كتابخانه مركزي و مركز اسناد دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسى (طهران)

موضوع : ، Relational databases,، Oracle )Computer file(

رده :
QA
76
.
9
.
D3V45

1418. Oracle 8 troubleshooting

پدیدآورنده :

کتابخانه: المكتبة المركزية مركز التوثيق وتزويد المصادر العلمية (أذربایجان الشرقیة)

موضوع : Oracle (Computer file),Relational databases

رده :
QA76
.
9
.
D3V4463
1999

1419. Oracle unleashed

موضوع : ، Oracle )Computer file(,، Relational databases

۲ نسخه از این کتاب در ۲ کتابخانه موجود است.

1420. Oracle workgroup server handbook

پدیدآورنده :

کتابخانه: المكتبة المركزية لجامعة إيلام (إیلام)

موضوع : Oracle (Computer file),Relational databases

رده :
QA76
.
9
.
D3C74
1995
R