21. حمایت حقوقی از بانک های اطلاعاتی
پدیدآورنده : / مولف:استل دراکی,عنوان به زبان اصلی: the legal protection of databases
کتابخانه: المكتبة المركزية بجامعة تبريز و مركز التوثيق والنشر (أذربایجان الشرقیة)
موضوع : بانک اطلاعاتی - قانون و قانونگذاری - ایالات متحده,کپی رایت - بانک های اطلاعاتی - ایالات متحده,بانک اطلاعاتی - قانون و قانونگذری - کشورهای اتحادیه اروپا
رده :
K
۱۴۴۳
/
د
۴
ح
۸۱
22. حمايت حقوقي از بانک‌هاي اطلاعاتي
پدیدآورنده : / استل درکلي,عنوان اصلي: ...The legal protection of databases,درکلي,Derclaye
کتابخانه: مكتبة الامام الرضا (ع) (أستان القدس الرضوية) (خراسان رضوی)
موضوع : حق مولف -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا,حق مولف -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا
رده :
۳۴۶
/
۰۴۸۲
د
۴۶۲
ح
23. حمايت حقوقي از بانک‌هاي اطلاعاتي
پدیدآورنده : / استل درکلي,عنوان اصلي: ...The legal protection of databases,درکلي,Derclaye
کتابخانه: كتابخانه مركزي آستان قدس رضوي (ع) - گردش و امانت بانوان (خراسان رضوی)
موضوع : حق مولف -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا,حق مولف -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا
رده :
۳۴۶
/
۰۴۸۲
د
۴۶۲
ح
24. حمايت حقوقي از بانک‌هاي اطلاعاتي
پدیدآورنده : / استل درکلي,عنوان اصلي: ...The legal protection of databases,درکلي,Derclaye
کتابخانه: مکتبه الامام الرضا (ع) "سبزوار" (آستان القدس الرضوية) (خراسان رضوی)
موضوع : حق مولف -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا,حق مولف -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا
رده :
۳۴۶
/
۰۴۸۲
د
۴۶۲
ح
25. حمايت حقوقي از بانک‌هاي اطلاعاتي
پدیدآورنده : / استل درکلي,عنوان اصلي: ...The legal protection of databases,درکلي,Derclaye
کتابخانه: كتابخانه مركزي آستان قدس رضوي (ع) - تالار قفسه باز بانوان (خراسان رضوی)
موضوع : حق مولف -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا,حق مولف -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا
رده :
۳۴۶
/
۰۴۸۲
د
۴۶۲
ح
26. حمايت حقوقي از بانک‌هاي اطلاعاتي
پدیدآورنده : / استل درکلي,عنوان اصلي: ...The legal protection of databases,درکلي,Derclaye
کتابخانه: كتابخانه مركزي آستان قدس رضوي (ع) - گردش و امانت آقايان (خراسان رضوی)
موضوع : حق مولف -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا,حق مولف -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا
رده :
۳۴۶
/
۰۴۸۲
د
۴۶۲
ح
27. حمايت حقوقي از بانک‌هاي اطلاعاتي
پدیدآورنده : / استل درکلي,عنوان اصلي: ...The legal protection of databases,درکلي,Derclaye
کتابخانه: (خراسان رضوی)
موضوع : حق مولف -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا,حق مولف -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا
رده :
۳۴۶
/
۰۴۸۲
د
۴۶۲
ح
28. راهنمای عیب یابی درMicrisoft Access[مایکروسافت اکسس ]
پدیدآورنده : / ویرجینیا اندرسن,عنوان‌اصلی: Troubleshooting Microsoft Access Databases:Covers Access 97 and Access 2000
کتابخانه: مكتبة ومركز معلومات جامعة الإمام الرضا العالمية (خراسان رضوی)
موضوع : اکسس مایکروسافت,پایگاههای اطلاعاتی - مدیریت
رده :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
الف
۷۷
29. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده : / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه آيت الله حكيم (ره) (آستان قدس رضوی ع) (طهران)
موضوع : اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
30. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده : / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: مكتبة مسجد الرضا (ع) (آستان القدس الرضوية) (خراسان رضوی)
موضوع : اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
31. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده : / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: مکتبة آیت الله حاج شیخ مجتبی قزوینی (آستان قدس رضوی ع) (خراسان رضوی)
موضوع : اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
32. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده : / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه پيغمبر (ص) (آستان قدس رضوی ع) (خراسان رضوی)
موضوع : اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
33. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده : / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: مكتبة مسجد محمدیه (ص) (آستان قدس رضوی ع) (خراسان رضوی)
موضوع : اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
34. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده : / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: مكتبة العلامة الشيخ شوشتري (آستان القدس الرضوية) (خوزستان)
موضوع : اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
35. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده : / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه مركزي آستان قدس رضوي (ع) - تالار قفسه باز آقايان (خراسان رضوی)
موضوع : اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
36. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده : / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه مركزي آستان قدس رضوي (ع) - تالار جوانان پسر (خراسان رضوی)
موضوع : اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
37. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده : / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: كتابخانه مسجد جواد الائمه (ع) (آستان قدس رضوی ع) (خراسان رضوی)
موضوع : اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
38. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده : / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: کتابخانه مسجد حضرت عباس (ع) (آستان قدس رضوی) (خراسان رضوی)
موضوع : اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
39. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده : / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: مكتبة مسجد القبا (آستان القدس الرضوية) (خراسان رضوی)
موضوع : اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
40. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
پدیدآورنده : / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
کتابخانه: (خراسان رضوی)
موضوع : اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
رده :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
