علوم اجتماعی
شیمی، نوآوری و فرایندهای محصولات غذایی حلال
المؤلف: / تالیف علی اکبر موسویموحدی ... [و دیگران].,مولفان علیاكبر موسویموحدی، مريم مصلحیشاد، دينا الهویی، مريم سلامی.
المکتبة: كتابخانه مركزي و مركز اسناد دانشگاه تهران (طهران)
موضوع: مواد غذایی حلال,Halal food industry,مواد غذایی حلال,Halal food,مواد غذایی حلال,Halal food industry,مواد غذایی حلال,Halal food,-- صنعت و تجارت, -- استانداردها, -- Standards,-- صنعت و تجارت, -- استانداردها, -- Standards,-- کشورهای اسلامی,-- Islamic countries, -- ایران, -- Iran,a01,a01,a05,a05,a04,a04,a03,a03
رده :
HD
۹۰۰۰
/
۹
/
آ
۱
ش
۹ ۱۴۰۲