/ الشیخ مقداد بن عبدالله بن محمد بن الحسین بن محمد السیوری الحلی الاسدی.
طهران
: آقامحمداسماعیل بن الحاج ملا علیاکبر الخوانساری
، ۱۳۱۳ق.=۱۲۷۴ .
: محمدحسن بن محمدعلی الجرفادقانی (۱۳۱۱ق)، احمد تفرشی (کاتب خاتمه) (۱۳۱۳ق.)، علی بن محمدحسین الطهرانی (کاتب حاشیه)()۱۳۱۲ق.
قاجار
۴۱۷ص.
: علائم راده.
؛ وزیری.
نسخه حاضر در کتابخانه ملی، كتابخانه مجلس شوراي اسلامى، كتابخانه مدرسه عالي شهيد مطهري (ره) و کتابخانه دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران موجود است.
دارای نسخه چاپی و خطی در کتابخانه آستان.
در حاشیه این نسخه زبده البیان مقدس اردبیلی به خط علی بن محمدحسین تهرانی چاپ شده است.
آغاز: بسمالله ... لحمدلله الذی انزل علی عبده الکتاب لکل شئی تبیانا و جعله لتصدیق نبوته..اما بعد فان القران بحر لایفنی عجایبه و لج لا ینقضی غرایبه من طلب الهدی ...
انجام: ... عما یصفون و سلام علی المرسلین والحمدلله رب العالمین والصلوة والسلام علی اکرم المرسلین و اشرف الاولین و الاخرین محمد خاتم النبیین و اله الطیبین الطاهرین.
دارای مهر خشتی شکل با نشان شیر و خورشید و سجع " ملاحظه شد" در صفحه ۴. (۸)
دارای یادداشت تملک با مضمون " دخل فی نوبه الفقیر الی الله الغنی سنه ۱۳۲۲" روی صفحه عنوان. (۸)
التراث العربی(۳۶۵:۴)، الذریعه(۱۵۹:۱۸)،مرعشی(۴۵۴:۲۹)،مجلس(۲۰۷:۲۷)، ملي (ج . 7 : 128)
کنزالعرفان نوشته فقیه دانشمند قرن نهم هجری جمال الدین مقداد سیوری است و یکي از مهم ترين کتاب هاي شيعه در شناخت احکام شرعی با توجه به آیات قرآن کریم می باشد، در مقاله آقای محمدمهدی کریمی نیا با عنوان آيات الاحکام و نگاهي به کتاب «کنزالعرفان في فقه القرآن» مزایا و ویژگی ارزشمند این اثر را در بررسي فقهي مقارن، تفسير قرآن با قرآن، تفسير قرآن با روايات و رويکرد فقهي در بررسي آيات احکام شمرده است . کتاب مذکور مشتمل بر یک مقدمه و کتابهای به ترتیب کتب فقه و یک خاتمه است. روش مولف بر اساس ذکر آیات و تفسیر آن و شرح فروع فقهی مذکور است