شامل دیوان غزلیات و رباعیات شاعر است به ترتیب حروف قافیه.
این دیوان یک بار در سال ۱۲۶۴ق.=۱۳۰۳ در بمبئی به خط محمدعلی الشیرازی به چاپ رسیده است.
1
2
3
ای نام خوشت صیقل مرآت جنانها/ روشن شده از نور رخت دیده جانها...
پیدا بود از جبهه عشاق علی/ روشن بود از انفس و آفاق علی/ رو وام کن از حضرت حق چشم دگر/ وانگاه ببین در رخ مشتاق علی.
حسبالفرموده جناب مستطاب سید مکرم و صاحب معظم سلاله دودمان مصطفوی و نوباوه بوستان مرتضوی سالک مسالک طریقت، عارف معارف حقیقت، جامع جمیع کمالات عالیه ناهج مناهج کمالیه السید الجلی این مرحمت و غفران پناه جنت و رضوان آرامگاه حاجی میرزا محمد خاتونآبادی میرزا محمدهادی وفقه الله تعالی فی الاسرار الخفی سمت تحریر یافت، بقلم شکسته رقم بنده ضعیف ذلیل و محتاج فیوضات رب جلیل الخاطی صادق بن محمدطاهر غفر ذنوبهما و ستر عیوبها، فی خامس و العشرون شهر جمادی الاولی من شهور سنه ۱۲۶۷ سبع و ستین و ماتین بعد الالف من الهجره النبویه صلی الله علیه و آله و سلم تسلیما کثیرا کثیرا.
دیوان صدرالعرفاء مشتاقعلی شاه کرمانی که در سال ۱۲۰۶ توسط مظفر علیشاه کرمانی (محمدتی بن محمدکاظم، ۱۱۵۰-۱۲۱۵ق.) جمعآوری گردید و آنگونه که در انتهای دیوان مذکور شده اولین بار میرزا عبدالرحیم حسینی ملقب به درویش نعمتعلی تحریر آن را متعهد شده و به اتفاق فرزندش این کار را به انجام رسانده است.
نوع خط:
سبکهای آرایش:
رنگ مرکب:
تزئینات جلد:
نستعلیق خفی.
راستهنویسی در متن و چلیپانویسی در حاشیه.
مشکی.
چرم قهوهای سیر.
1
2
نسخه سالم و کامل است.
بخشی از هر دو دیوان در حاشیه نسخه نگاشته شده است. همچنین در برگ نخست برخی فواید نجومی آمده است.
1
یک یادداشت اهدا در ص ۳۴۵ آمده به این شرح: دکتر صادقی عزیز، این مجموعهای است از دو دیوان: یکی مال نورعلی و دیگری مال مشتاقعلی (که گویا نسخه حاضر باشد). و من که مشتاق آن علیام که تویی، به تو تقدیمش میکنم، به رسم یاد. علی حقشناس ۱۶/۱۲/۵۹.