بسمله، الحمدلله والصلوة والسلام علی رسول الله ثم علی رواة احکام الله ثم علی من انتفع مواعظ الله کتاب الصلوة و الدعا و القرآن و هو خامس من اجزاء کتاب الوافی تصنیف محمدبن مرتضی المدعو بمحسن...
متن يادداشت
... من الخوف لطیفا ای بحیث لم یطلع علیه احد آخر ابواب الزیارات و شهودالمشاهد و المساجد وبتمامها تم الجزء الثامن من کتاب الوافی و یتلوه الجزء التاسع کتاب الحسبة و الاحکام و الشهادات انشاءالله والحمدلله اولا و اخرا و ظاهرا و باطنا .
یادداشتهای مربوط به نشر، بخش و غیره
متن يادداشت
۱۳۱۴ق.
یادداشتهای مربوط به نسخه موجود
خصوصیات نسخه موجود
حواشی اوراق:
متن يادداشت
کتاب در حاشیه تصحیح شده است.
یادداشت منشاء
تملک و سجع مهر
شکل و سجع مهر:
یادداشتهای مربوط به کتابنامه ، واژه نامه و نمایه های داخل اثر
متن يادداشت
در ابتدای هر کتاب نسخه فهرست مطالب آورده شده در صفحات ۲و۳، ۲۳۹، ۳۱۷، ۳۹۴و۳۹۵ فهرست عناوین جلد های پنجم تا نهم الوافی آورده شده است.
یادداشتهای مربوط به مندرجات
متن يادداشت
کتاب شامل ۴ جلد میباشد: ج. ۵، جلد پنجم وافی شامل کتاب الصلوة ، ج.۶.کتاب الخمس والزکوة والمبرات ، ج.۷. کتاب الصیام و الاعتکاف والمعاهدات و ج.۸. کتاب الحج و العمرة والزیارات.
بدون عنوان
1
یادداشتهای مربوط به خلاصه یا چکیده
متن يادداشت
در این اثر که به سال ۱۰۶۸ق. تالیف آن به پایان رسیده، احادیث و روایتهای کتب اربعه شیعه امامیه ( کتاب های کافی و من لایحضره الفقیه و استبصار و تهذیب)در سه مقدمه، ۱۴ کتاب و یک خاتمه گردآورده شده است. مولف در هر فصلی نخست آیات مناسب را آورده و سپس احادیث را ذکر کرده و از روایتها آنچه را که نیاز به شرح داشته تحت عنوان "بیان" شرح نموده است. این اثر بارها در تهران به چاپ رسیده. نسخه حاضرشامل جلد پنجم وافی شامل کتاب الصلوة ، جلدششم کتاب الخمس والزکوة والمبرات ، جلد هفتم کتاب الصیام و الاعتکاف والمعاهدات و کتاب هشتم کتاب الحج و العمرة والزیارات میباشد. کتاب شامل ۴ جلد میباشد: ج. ۵، جلد پنجم وافی شامل کتاب الصلوة ، ج.۶.کتاب الخمس والزکوة والمبرات ، ج.۷. کتاب الصیام و الاعتکاف والمعاهدات و ج.۸. کتاب الحج و العمرة والزیارات این کتاب تفسیر قرآن با استناد به احادیث معصومین (ع) است.مؤلف آن را به دوازده فائده در خصوص مسائل درباره قرآن مصدر کرده است. کتاب حاضر جزء پنجم که از ۹ فصل و هر فصل از چند باب تشکیل شده است.فصل اول : الصلوة و الدعا و القرآن از ۲۳ باب ؛ فصل دوم : مواقیت الصلوة از ۲۶ باب ؛ فصل سوم : ابواب لباس المصلی و مکانه و القبلة از ۳۳ باب؛ فصل چهارم : ابواب الصفة الصلوة و ادکارها و تعقیبها و آدابها و عللها ... که در ۳۲ باب ؛ فصل پنجم : ابواب ما یعرض المصلی من الحوادث و الافات و تدارکه لمافات ... در ۳۷ باب؛ فصل ششم : ابواب فضل صلوة الجمعة و الجماعة و شرایطهماو آدابهما ... در ۳۰ باب ؛ فصل هفتم :بقیةالصلواتالمفروضات و السنونات... در ۲۱ باب ؛ فصل هشتم : ابواب الذکر و الدعا و فضایلها ... در ۴۹ باب؛ باب نهم: ابواب القرآن و فضائله... در ۱۷ باب تشکیل شده است.جزء ششم که شامل ۵ فصل میباشد که هر فصل دارای چندین باب می باشد . فصل اول : الزکوة و الخمس و .....که از ۲۲ باب ؛ فصل دوم : زکوة الفطر سبعة ابواب که از ۱۷ باب؛ فصل سوم : ابواب الخمس و سایرها ... که از ۱۲ باب ؛ فصل چهارم : ابواب سایر اصناف و الانفاق و المعروف.... ۲۸ باب ؛ فصل پنجم: ابواب العتق و الانعتاق ... از ۱۶ باب تشکیل شده است . و جزء هفتم شامل ۴ فصل میباشد . فصل اول : الصیام و الاعتکاف .... که از ۲۰ باب ؛ فصل دوم : ابواب نواقض الصیام و شرایطه و ادابه.... که از ۳۷ باب ؛ فصل سوم : ابواب فضل شهر رمضان و لیلة القدر و العمل .... که از ۱۰ باب؛ فصل چهارم : ابواب النذر و الایمان ... از ۹ باب تشکیل شده است .
عنوانهای گونه گون دیگر
عنوان گونه گون
کتاب الوافی
موضوع (اسم عام یاعبارت اسمی عام)
عنصر شناسه ای
احادیث شیعه
تقسیم فرعی دوره ای
-- قرن ۱۱ق.
نام شخص به منزله سر شناسه - (مسئولیت معنوی درجه اول )