(ص 53): التحمیدات من اوراد یوم الجمعه فاتحه الکتاب بسم اله...الحمد لله رب العالمین الرحمن الرحیم...ان الله غنی حمید آل عمران لاتحسبن الذین یفرحون بما...(ص 55) روایت کنند از یونس بن طاهر بلخی که ایام بلخ بود و او گوید که مردی بود در اصفهان و او را محمد بن اسامه مقری گفتند...
متن يادداشت
...(ص 26) انک حمید مجید و صلی الله علی محمد و آله اجمعین در کمال است مجال باضعف باصره در ایام و لیالی شهر رمضان المبارک 1179 قلمی گردید...ابن محمدمهدی حسنی الحسینی الطباطبایی محمد قاسم.
یادداشتهای مربوط به مشخصات ظاهری اثر
مشخصات ظاهری
نوع خط:
مشخصات ظاهری
تزئینات متن:
مشخصات ظاهری
نوع کاغذ:
مشخصات ظاهری
تزئینات جلد:
متن يادداشت
نسخ و نستعلیق.
متن يادداشت
دارای عناوین شنگرف میباشد.
متن يادداشت
اصفهانی.
متن يادداشت
تیماج قهوهای یک لا.
یادداشتهای مربوط به نسخه موجود
خصوصیات نسخه موجود
1
متن يادداشت
در ذیل رساله سوم نقلی از شیخ بهاء الدین درباره طریق حصول به پاسخ مسئله مهم آمده است.در انجام رساله هشتم کاتب قصیده تائیهای را که خودش سروده نوشته است.در ذیل همین رساله مثنوی در پند و موعظه در ص ۱۲۳ نوشته است و در صفحات۲۴-۱۲۷ مطالب متفرقهای به فارسی و عربی.در ص ۱۷۱ شعری با عنوان میرزا کاظم به فارسی نوشته شده است.در ص ۱۸۱ متفرقات فارسی آمده است.و در ذیل رساله هفدهم روایتی از صدوق نوشته شده است.
یادداشتهای مربوط به نمایه ها، چکیده ها و منابع اثر
يادداشت هاي مربوط به نمايه ها، چکيده ها و منابع
ماخذ فهرست: مجلد سوم، صفحه ۱۹۶۸.
یادداشتهای مربوط به خلاصه یا چکیده
متن يادداشت
شامل اوراد و دعاهایی از آیات قرآن مخصوص هر یک از روزهای هفته.(مرعشی، ۱۷/۱۲۲) در مقدمه آن به فارسی آمده: محمد بن اسامه مردی در اصفهان بود که به خواب حضرت رسول (ص) را دید و او را به خواندن این اوراد اسرار فرمود.