عناوین به همان خط به مرکب سرخ نوشته شده و گاهی در حواشی افتادگیها را به همان خط افزودهاند در پایان هر رساله حدیثی ماخوذ از کتب معتبر به همان خط گاهی با مرکب سیاه و گاهی با مرکب سرخ نوشته شده.
متن يادداشت
همه صفحات جدول شش خطی از لاجورد و مرکب سیاه و طلا و شنگرف دارد و در بالای هر صفحه به همان خط متن کلمه «یاعلی» نوشته شده، کاغذ فرنگی نازک شکری آهار مهره کرده.
متن يادداشت
فرنگی مارکدار.
متن يادداشت
تیماجی مشکی.
یادداشتهای مربوط به نسخه موجود
خصوصیات نسخه موجود
1
متن يادداشت
کاتب از روز پنجشنبه ۴ جمادی الاولی ۱۲۶۵ق. تا ماه شوال آن سال مشغول نسخه برداشتن این کتاب بوده و اینکه در ش ۲ این مجموعه تاریخ سال را ۱۲۶۶ق. گذاشته اشتباه کرده است.
متن يادداشت
کاتب این دفتر را برای حاجی آخوند مراغهای و به امر او نوشته و در پایان دفتر رقم کرده: «بسم الله تبارک و تعالی چون عالم تدوین انموزجی است از عالم تکوین و مکاتبات نمونه است از معاینات و حق تعالی را از هر دو مقوله عوالمی است نامتناهی در هر مرتبه آن عوالم علی حسب الترتیب تکوینا و تدوینا مراتبی مرتبست من الاعالی الی الارانی و من الاوائل الی الثوانی گرچه در ظاهر هریک را خالقی از مظاهر متعین است لیک در حقیقت همه را خالق اوست ان الله خلقکم و ما تعملون شکر بیمنتها مر او را نصیبه از ترتیب تداویکا کلمات فقراء کرامت فرموده در تحریر این نوع از مقالات عرفان حظ وافر و قسمت التفات فرموده و چنین تقدیر فرمود که این نسخه شریفه مالامال از مطالب لطیفه که مسند است بجناب زبده الاولیاء و نخبه الفقراء شاه نعمهالله علیه آلاف التحیه و الثناء بقلم داعی بتحریر آمده امتثالا لامر الشیخ الاجل و اطاعه لحکم الحاکم الاعز اعنی جناب حاجی المراغهای الملقب بحاجی و مشتملست بر لالی عرفان و جواهر ایقان که فروگذاشت نشده و السلام».
یادداشتهای مربوط به نمایه ها، چکیده ها و منابع اثر
يادداشت هاي مربوط به نمايه ها، چکيده ها و منابع
ماخذ فهرست: مجلد پنجم، صفحه ۴۰۸۱-۴۰۹۲.
يادداشت هاي مربوط به نمايه ها، چکيده ها و منابع
نک: ص ۱۱۴ این فهرست.
یادداشتهای مربوط به خلاصه یا چکیده
متن يادداشت
این رساله در شرح این رباعی معروف از ابوسعید ابوالخیر است:
متن يادداشت
حورا بنظاره نگارم صف زد/ رضوان ز تعجب کف خود بر کف زد
متن يادداشت
آن خال سیه بر آن خال مطرف زد/ ابدال ز بیم چنگ در مصحف زد
متن يادداشت
این رباعی را برخی از عرفای دیگر هم شرح کردهاند و این شرح به ضمیمه کتاب حالات و سخنان شیخ ابوالخیر در پطرزبورگ در میلادی چاپ شده است.