2581. طراحی و توسعه پایگاه داده رابطهای با Microsoft SQLserver [میکروسافت اس.کیو.ال. سرور]
Author: / مولف محمدمهدی رحیمی مقدم,پشت جلد به انگلیسی: Mohammad Magdi Rahimi Moghadam. Microsoft SQL server desgin and develop.,رحیمی مقدم
Library: Imam Reza International University library and information center (Khorasan Razavi)
Subject: پایگاههای اطلاعاتی,Database design,پایگاههای اطلاعاتی رابطهای,Relational databases, -- طراحی,a03,a03,a02,a02
Classification :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
ر
۳ ۱۴۰۱
2582. ط§طµظˆظ„ ط§ظˆظ„غŒظ‡ ط¨ظ„ط§ع©ع†غŒظ†: ط¯ط±ط¢ظ…ط¯غŒ ط؛غŒط±ظپظ†غŒ ط¯ط± غ²غµ ع¯ط§ظ…
Author: / ط¯ط§ظ†غŒظ„ ط¯ط±ع†ط±,â€ڈ‫ط¹ظ†ظˆط§ظ† ط§طµظ„غŒ: .[Blockchain basics : a non-technical introduction in 25 steps, [2017‬â€,ط¯ط±ط´ط±,Drescher
Library: Farabi Faculty Library, University of Tehran (Qom)
Subject: â€ڈ‫ط¨ظ„ط§ع©â€Œع†غŒظ† (ظ¾ط§غŒع¯ط§ظ‡â€Œظ‡ط§غŒ ط§ط·ظ„ط§ط¹ط§طھغŒ)â€ڈ‬,Blockchains (Databases),ط§ظ†طھظ‚ط§ظ„ ط§ظ„ع©طھط±ظˆظ†غŒع©غŒ ظˆط¬ظˆظ‡ ,Electronic funds transfers,ظ¾ط§غŒع¯ط§ظ‡â€Œâ€Œظ‡ط§غŒ ط§ط·ظ„ط§ط¹ط§طھغŒ,Database management,ط¨ط§ط²ط±ع¯ط§ظ†غŒ ط§ظ„ع©طھط±ظˆظ†غŒع©غŒ,Electronic commerce,ط±ظ…ط²ع¯ط°ط§ط±غŒ ط¯ط§ط¯ظ‡â€Œظ‡ط§,Data encryption (Computer science), -- ظ…ط¯غŒط±غŒطھ,a01,a01,a02,a02,a03,a03,a04,a04,a05,a05
Classification :
â€
ڈ
‫‬â€â€¬â€
HG
غ
±
غ
·
غ
±
غ
° â€
/
ط
¯
غ
´â€®
ط
§
ظ
„
پظ
‬
2583. ط¯ط§ط¯ظ‡â€Œع©ط§ظˆغŒ ط¯ط± ظ…ط¯غŒط±غŒطھ
Author: /â€ڈ‫ ظ†ظˆغŒط³ظ†ط¯ع¯ط§ظ† طھظˆظپغŒظ‚ ط±ظ…ط¶ط§ظ†غŒطŒâ€Œ ط³ط¹غŒط¯ ظ…طظ…ط¯غŒ.‬,ط±ظ…ط¶ط§ظ†غŒ
Library: Farabi Faculty Library, University of Tehran (Qom)
Subject: ط¯ط§ط¯ظ‡â€Œع©ط§ظˆغŒ ,Data mining ,ع©ط§ط±ط¨ط±ط¯â€Œع©ط§ظˆغŒ ظˆط¨,Web usage mining,ظˆط¨,Web databases,-- ظ¾ط§غŒع¯ط§â€Œظ‡â€Œظ‡ط§غŒ ط§ط·ظ„ط§ط¹ط§طھغŒ,a01,a01,a02,a02,a03,a03
Classification :
â€
ڈ
‫‬‮â€â€¬â€â€®â€
QA
غ
·
غ
¶
/
غ
¹ â€
/
ط
±
غ
¸
ط
¯
غ
²
2584. ط´ظ†ط§ط®طھ ط§ع©ظˆط³غŒط³طھظ… ط²ï»§ï؛ ï¯؟ï؛®ظ‡ ï؛‘ï» ï»®ï®گﯽ
Author: /ظ†ظˆغŒط³ظ†ط¯ع¯ط§ظ† ط§ط¨ظˆط°ط± ط¹ط±ط¨â€Œط³ط±ط®غŒ طŒ ط¹ط§ط·ظپظ‡ ظپط±ط§ط²ظ…ظ†ط¯ طŒ ط³ط§ظ†ط§ط² ظپظˆظ„ط§ط¯غŒ.,ط¹ط±ط¨â€Œط³ط±ط®غŒ
Library: Farabi Faculty Library, University of Tehran (Qom)
Subject: â€ڈ‫ط¨ظ„ط§ع©â€Œع†غŒظ† (ظ¾ط§غŒع¯ط§ظ‡â€Œظ‡ط§غŒ ط§ط·ظ„ط§ط¹ط§طھغŒ)â€ڈ‬,Blockchains (Databases),a01,a01
Classification :
â€
ڈ
‫â€
HG
غ
±
غ
·
غ
±
غ
°â€¬â€¬ â€
/
ط
¹
غ
´
ط
´
غ
¹
غ
±
غ
³
غ
¹
غ
¹â€
2585. ط¨ظ„ط§ع©â€Œع†غŒظ† ط¯ط± ط³ط§ظ¾ظ„ط§غŒ ع†غŒظ† ( ظ†ظ‚ط´ ط²ظ†ط¬غŒط±ظ‡â€Œظ‡ط§غŒ ط¨ظ„ظˆع©غŒ ط¯ط± طھط§ظ…غŒظ† ظ…ط§ظ„غŒ ط²ظ†ط¬غŒط±ظ‡â€Œظ‡ط§غŒ طھط§ظ…غŒظ†)
Author: طھط§ظ„غŒظپ ط§ط±غŒع© ظ‡ط§ظپظ…ظ†طŒ ظ…ع¯ظ†ظˆط³ ط§ط³طھط±غŒظˆطŒ ظ†غŒع©ظ„ط§ ط¨ظˆط³غŒط§,ط¹ظ†ظˆط§ظ† ط§طµظ„غŒ: â€ڈ‫Supply chain finance and blockchain technology The Case of Reverse â€â€®â€¬Securitisation.,ظ‡ظˆظپظ…ط§ظ†,Hofmann
Library: Farabi Faculty Library, University of Tehran (Qom)
Subject: طھط¯ط§ط±ع©ط§طھ ط¨ط§ط²ط±ع¯ط§ظ†غŒ,Business logistics,â€ڈ‫ط¨ظ„ط§ع©â€Œع†غŒظ† (ظ¾ط§غŒع¯ط§ظ‡â€Œظ‡ط§غŒ ط§ط·ظ„ط§ط¹ط§طھغŒ)â€ڈ‬,Blockchains (Databases),ط´ط±ع©طھ‌ظ‡ط§غŒ ط§ظ‚طھطµط§ط¯غŒ,Business enterprises,ظ¾ط§غŒع¯ط§ظ‡â€Œâ€Œظ‡ط§غŒ ط§ط·ظ„ط§ط¹ط§طھغŒ,Database security, -- ط¬ظ†ط¨ظ‡â€Œظ‡ط§غŒ ط§ظ‚طھطµط§ط¯غŒ, -- Economic aspects, -- ط§ظ…ظˆط± ظ…ط§ظ„غŒ, -- Finance, -- ط§ظ…ظ†غŒطھ,a03,a06,a05,a07
Classification :
â€
ڈ
‫â€
HD
غ
³
غ
¸
/
غ
µâ€
ڈ
â€
ڈ
‫‬‮â€
/
ع
¾
غ
¹
ط
¨
غ
¸
غ
±
2586. طظ‚ظˆظ‚ ط¨ظ„ط§ع©ع†غŒظ†
Author: â€ڈ‫/ ظ…ظˆظ„ظپغŒظ† ط§ظ…غŒط±ظ‡ظˆط´ظ†ع¯ ظپطھطغŒâ€Œط²ط§ط¯ظ‡طŒط¹ظ‚غŒظ„ ط§ط³ظ…ط§ط¹غŒظ„غŒâ€Œط¹ط·ط§ط¢ط¨ط§ط¯غŒâ€¬,â€ڈ‫ظ¾ط´طھ ط¬ظ„ط¯ ط¨ظ‡ ط§ظ†ع¯ظ„غŒط³غŒ: Amir Hiushang Fathizadeh, Aghil Esmaeli Ataabadi. â€Blockchain law.,ظپطھطغŒâ€Œط²ط§ط¯ظ‡
Library: Farabi Faculty Library, University of Tehran (Qom)
Subject: â€ڈ‫ط¨ظ„ط§ع©â€Œع†غŒظ† (ظ¾ط§غŒع¯ط§ظ‡â€Œظ‡ط§غŒ ط§ط·ظ„ط§ط¹ط§طھغŒ)â€ڈ‬,Blockchains (Databases),â€ڈ‫ط¨ظ„ط§ع©â€Œع†غŒظ† (ظ¾ط§غŒع¯ط§ظ‡â€Œظ‡ط§غŒ ط§ط·ظ„ط§ط¹ط§طھغŒ)â€ڈ‬,Blockchains (Databases), -- ط¬ظ†ط¨ظ‡â€Œظ‡ط§غŒ طظ‚ظˆظ‚غŒ, -- Legal aspects, -- ط§غŒط±ط§ظ†, -- Iran,a02,a02,a01,a01
Classification :
â€
ڈ
‫‬â€â€
HG
غ
±
غ
·
غ
±
غ
°â€¬ â€
/
غپظ
²
ط
غ
·
غ
±
غ
³
غ
¹
غ
2587. ط¨غŒطھ‌ع©ظˆغŒظ† ظˆ ط¨ط§ط²ط§ط±ظ‡ط§غŒ ظ…ط§ظ„غŒ ط¢غŒظ†ط¯ظ‡
Author: / ظ…ظˆظ„ظپ ظ…طظ…ط¯ظ†ظˆغŒط¯ ظ…ط¯ط¯غŒ.,â€ڈ‫ظ¾ط´طھ ط¬ظ„ط¯ ط¨ظ‡ ط§ظ†ع¯ظ„غŒط³غŒ: .M. Navid Madadi. Bitcoin and the futture financial market‬,ظ…ط¯ط¯غŒ
Library: Farabi Faculty Library, University of Tehran (Qom)
Subject: ط¨غŒطھع©ظˆغŒظ†,Bitcoin,ط§ط±ط² ظ…ط¬ط§ط²غŒ,Digital currency,â€ڈ‫ط¨ظ„ط§ع©â€Œع†غŒظ† (ظ¾ط§غŒع¯ط§ظ‡â€Œظ‡ط§غŒ ط§ط·ظ„ط§ط¹ط§طھغŒ)â€ڈ‬,Blockchains (Databases),a01,a01,a03,a03,a02,a02
Classification :
â€
ڈ
‫â€
HG
غ
±
غ
·
غ
±
غ
° â€
/
ظ
†
غ
¹
ط
¨
غ
¹
غ
±
غ
³
غ
¹
غ
¸â€¬
2588. علوم اسلامی و رسانههای مجازی
Author: / معاونت آموزش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی
Library: The library of the holy threshold of Hazrat Fatima Masoumeh (peace be upon her) (Qom)
Subject: حوزههای علمیه,Theological seminaries,حوزههای علمیه,Theological seminaries,حوزههای علمیه, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases,Theological Seminaries, -- برنامهریزی, -- Planning, -- مدیریت, -- Administration,a09,a09,a11,a11,a13,a13,حوزههای علمیه -- اثر نوآوری,علوم اسلامی -- منابع شبکه کامپیوتری
Classification :
BP
۷
/
۴
/
ع
۸
2589. عملیات اطلاعاتی مبارزه با مواد مخدر
Author: / مولفان تقی حسینی، حمیدرضا کرمی,حسینی
Library: Central Library and Documents Center of Tehran University (Tehran)
Subject: مواد مخدر,Drug traffic,مواد مخدر,Drug traffic,مواد مخدر,Narcotics,-- پایگاههای اطلاعاتی,-- Databases., -- پیجویی, -- Investigation, -- قاچاق, -- ایران, -- Iran,-- ایران,-- Iran,a01,a01,a02,a02,a03,a03
Classification :
HV
۸۰۷۹
/
م
۸
ح
۵ ۱۳۹۷
2590. فناوری بلاکچین در اینترنت اشیا
Author: / مولفین لیهانگ ژوو، کک گای، منگ لی,عنوان اصلی: Blockchain technology in internet of things, [2019].,جو,Zhu
Library: Central Library and Document Center of Arak University (Markazi)
Subject: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),اینترنت اشیاء,Internet of things,a01,a01,a02,a02
Classification :
۳۳۲
/
۱۷۸۰۲۸
ج
۷۳۱
ف
2591. کاربرد بلاک چین در زنجیره تامین بین المللی )گمرک، تجارت، حمل و نقل، بانک، بیمه(
Author:
Library: Vali Asr University Central Library (Kerman)
Subject: بلاک چین )پایگاه های اطلاعاتی(,Blockchains )Databases(,انتقال الکترونیکی وجوه,Electronic funds transfers,بازرگانی بین المللی,International trade,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce
Classification :
HG
1710
/
ی
9
ک
2
1400
2592. کاربرد بلاکچین در زنجیره تامین بینالمللی (گمرک، تجارت، حمل و نقل، بانک، بیمه)
Author: / تالیف عبدالعزیز یوسفی... [و دیگران].,ص.ع به انگلیسی: Abdolaziz Yousefi... [et al]. , Blockchain in international supply Chain (customs, trade, transport, bank, and insurance)., تالیف عبدالعزیز یوسفی، مژده جلیلمژدهی، امیر حبیبوند، کریم رسولی.
Library: Central library and document university of Kurdistan (Kurdistan)
Subject: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),انتقال الکترونیکی وجوه ,Electronic funds transfers,بازرگانی بینالمللی,International trade,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce, -- نوآوری, -- Technological innovations,a01,a01,a02,a02,a03,a03,a04,a04
Classification :
HG
۱۷۱۰
/
ک
۲ ۱۴۰۰
2593. کاربرد بلاکچین در زنجیره تامین بینالمللی (گمرک، تجارت، حمل و نقل، بانک، بیمه)
Author: / عبدالعزیز یوسفی... [و دیگران].,ص.ع به انگلیسی: Abdolaziz Yousefi... [et al]. , Blockchain in international supply Chain (customs, trade, transport, bank, and insurance)., تالیف عبدالعزیز یوسفی، مژده جلیلمژدهی، امیر حبیبوند، کریم رسولی.
Library: Insurance Research Institute Library (Tehran)
Subject: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),انتقال الکترونیکی وجوه ,Electronic funds transfers,بازرگانی بینالمللی,International trade,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce, -- نوآوری, -- Technological innovations,a01,a01,a02,a02,a03,a03,a04,a04
Classification :
HG
۱۷۱۰
/
ی
۹
ک
۲ ۱۴۰۰
2594. کاربرد بلاکچین در کسب و کارها : تجارت ، گمرک ، حمل و نقل...
Author: / عبدالعزیز یوسفی، مژده جلیلمژدهی، محمد پاینده.,یوسفی
Library: Central Library and Documents Center of Tehran University (Tehran)
Subject: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),انتقال الکترونیکی وجوه ,Electronic funds transfers,بازرگانی بینالمللی,International trade,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce, -- نوآوری, -- Technological innovations,a01,a01,a03,a03,a04,a04,a02,a02
Classification :
HG
۱۷۱۰
/
ی
۹
ک
۲ ۱۴۰۱
2595. کاربرد فناوری بلاکچین در تجارت بینالملل، گمرک، حمل و نقل، بانک و بیمه
Author: / عبدالعزیز یوسفی، مژده جلیلمژدهی.,ص.ع. به انگلیسی: A. Yousefi, M. Jalil Mojdehi. How blockchain technology utilized in international [commerce], customs, transport, finance, and insurance.,یوسفی
Library: Central library and document university of Kurdistan (Kurdistan)
Subject: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),انتقال الکترونیکی وجوه ,Electronic funds transfers,بازرگانی بینالمللی,International trade,بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce, -- نوآوری, -- Technological innovations,a01,a01,a04,a04,a02,a02,a03
Classification :
HG
۱۷۱۰
/
ی
۹
ک
۲ ۱۳۹۸
2596. کاربردهای بلاک چین (برای توسعهی کسب و کارها، قانون، فناوری و بانکداری)
Author: / مولفان جوزف جی. بامبارا، پل آر. آلن,عنوان اصلی:Blockchain : a practical guide to developing business, law, and technology solutions,[2018].,بامبارا,Bambara
Library: Imam Reza International University library and information center (Khorasan Razavi)
Subject: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce,a01,a01,a02,a02
Classification :
HG
۱۷۱۰
/
ب
۲
ک
۲ ۱۳۹۹
2597. کاربردهای بلاک چین در امنیت سایبری
Author: / تالیف و گردآوری محمد ناصر عامری.,ناصرعامری
Library: Imam Reza International University library and information center (Khorasan Razavi)
Subject: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),پایگاههای اطلاعاتی,Database security,بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),شبکههای کامپیوتری,Computer networks,کامپیوترها,Computer security, -- مقالهها و خطابهها, -- *Addresses, essays, lectures,-- مقالهها و خطابهها,-- *Addresses, essays, lectures, -- مقالهها و خطابهها, -- *Addresses, essays, lectures, -- مقالهها و خطابهها, -- *Addresses, essays, lectures, -- مقالهها و خطابهها, -- *Addresses, essays, lectures, -- امنیت, -- تدابیر ایمنی, -- Security measures, -- تدابیر ایمنی, -- Security measures, -- تدابیر ایمنی, -- Security measures,a05,a05,a06,a06,a07,a07,a08,a08,a09,a09
Classification :
HQ
۱۷۱۰
/
ن
۲
ک
۲ ۱۴۰۲
2598. کاربردهای بلاکچین (برای توسعهی کسب و کارها، قانون، فناوری و بانکداری)
Author: / مولفان جوزف جی. بامبارا، پل آر. آلن,عنوان اصلی:Blockchain : a practical guide to developing business, law, and technology solutions,[2018].,بامبارا,Bambara
Library: University of Tabriz Library, Documentation and Publication Center (East Azarbaijan)
Subject: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),بازرگانی الکترونیکی,Electronic commerce,a01,a01,a02,a02
Classification :
HQ
۱۷۱۰
/
ب
۲
ک
۲
2599. کاربردهای بلاکچین در امنیت سایبری
Author: / تالیف و گردآوری محمد ناصرعامری,ناصرعامری
Library: Central library and document university of Kurdistan (Kurdistan)
Subject: بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),پایگاههای اطلاعاتی,Database security,بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),شبکههای کامپیوتری,Computer networks,کامپیوترها,Computer security, -- مقالهها و خطابهها, -- *Addresses, essays, lectures,-- مقالهها و خطابهها,-- *Addresses, essays, lectures, -- مقالهها و خطابهها, -- *Addresses, essays, lectures, -- مقالهها و خطابهها, -- *Addresses, essays, lectures, -- مقالهها و خطابهها, -- *Addresses, essays, lectures, -- امنیت, -- تدابیر ایمنی, -- Security measures, -- تدابیر ایمنی, -- Security measures, -- تدابیر ایمنی, -- Security measures,a05,a05,a06,a06,a07,a07,a08,a08,a09,a09
Classification :
QA
۷۶
/
۹
/
ب
۸
ع
۲ ۱۴۰۲
2600. کریپتوکارنسی
Author: / جیان ولپیسلی,عنوان اصلی : Cryptocurrency (WIRED guides): How Digital Money Could Transform Finance.,وولپیچلی,Volpicelli
Library: Library of Entrepreneurship (Tehran)
Subject: بیتکوین,Bitcoin,انتقال الکترونیکی وجوه ,Electronic funds transfers,بلاکچین (پایگاههای اطلاعاتی),Blockchains (Databases),a01,a01,a02,a02,a03,a03
Classification :
HG
۱۷۱۰
/
و
۸۶
ک
۴۵ ۱۴۰۰
