61. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
Author: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
Library: Central Library of Astan Quds Razavi-Boy's youth Hall (Khorasan Razavi)
Subject: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
Classification :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
62. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
Author: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
Library: (Jawad Al-Aeme Library (Astan Qods Razavi (Khorasan Razavi)
Subject: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
Classification :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
63. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
Author: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
Library: کتابخانه مسجد حضرت عباس (ع) (آستان قدس رضوی) (Khorasan Razavi)
Subject: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
64. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
Author: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
Library: (Astan Qods Razavi) Imam Reza (AS) Library (Lorestan)
Subject: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
Classification :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
65. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
Author: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
Library: Central library of astan quds razavi (Khorasan Razavi)
Subject: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
Classification :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
66. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
Author: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
Library: (The mosque library ghoba (Astan Qods Razavi (Khorasan Razavi)
Subject: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
Classification :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
67. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
Author: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
Library: (Ayatollah Vaziri Library (Astan Qods Razavi (Yazd)
Subject: اکسس مايکروسافت,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت
Classification :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
68. راهنمای عیبیابی در Microsoft Access [مایکروسافت اکسس]
Author: / ویرجینیا اندرسن,عنوان به انگلیسی: Troubleshooting Microsoft Access databases: covers Access 97 and Access 2000,اندرسن
Library: Library of College of Science University of Tehran (Tehran)
Subject: اکسس مایکروسافت ,پایگاههای اطلاعاتی, -- مدیریت
Classification :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
الف
۷۷ ۱۳۸۰
69. راهنمای عیبیابی در )Microsoft Accessمایکروسافت اکسس)
Author: / تالیف ویرجینیا اندرسن,عنوان به زبان اصلی: Troubleshooting Microsoft Access databases: covers Access 97 and Access 2000
Library: Central Library, Center of Documentation and Supply of Scientific Resources (East Azarbaijan)
Subject: اکسس مایکروسافت,پایگاههای اطلاعاتی - مدیریت,مدیریت پایگاههای اطلاعاتی
Classification :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
الف
۷۷ ۱۳۸۰
70. راهنمای عیبیابی درMicrosoft Access [مایکروسافت اکسس]
Author: / [ویرجینیا اندرسن],عنوان اصلی: Troubleshooting Microsoft Access databases: cavers Access 97 and Access 2000.,اندرسن
Library: Central library of medical university of Isfahan (Esfahan)
Subject: پایگاههای اطلاعاتی- مدیریت,اکسس مایکروسافت
Classification :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
الف
۸ ۱۳۸۰
71. راهنمای عیبیابی درMicrosoft Access [مایکروسافت اکسس]
Author: / [ویرجینیا اندرسن],عنوان اصلی به زبان اصلی: Troubleshooting Microsoft Access databases: covers Access 97 and Access 2000
Library: Ilam University Central Library (Ilam)
Subject: اکسس مایکروسافت,پایگاههای اطلاعاتی -- مدیریت
Classification :
QA
۷۶
/
۹
/
آ
۸
ر
۲ ۱۳۸۱
72. راهنمای عیبیابی درMicrosoft Access[مایکروسافت اکسس]
Author: / [ویرجینیا اندرسن],عنوان به زبان اصلی: Troubleshooting Microsoft Access databases: cavers Access 97 and Access 2000
Library: University of Tabriz Library, Documentation and Publication Center (East Azarbaijan)
Subject: اکسس مایکروسافت,پایگاههای اطلاعاتی - مدیریت
Classification :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
الف
۷۷
73. راهنمای کاربردی جستجو در پایگاههای اطلاع‍ـاتی
Author: / نویسندگان آذر اسلامی ... [و دیگران],عنوان به انگلیسی: A practical guide to exploring databases. .
Library: Medical School Library and Learning Center (Tehran)
Subject: پایگاههای اطلاعاتی -- جستجو,جستجوی اینترنتی
Classification :
ZA
۴۲۰۱
/
ر
۲ ۱۳۸۹
74. شناخت و کاربرد بانکهای اطلاعات شهری
Author: / مولف علیرضا جوقینی,پشت جلد به انگلیسی :Alireza Joughini.Recognition and usage of urban databases.,جوقینی
Library: National Library and Archives of Islamic Republic of Iran (Tehran)
Subject: مشاغل, -- راهنماها, -- تهران,تهران,تهران, -- راهنماها, -- راهنمای تلفن,nli,nli,199348,199357
Classification :
DSR
۲۰۷۹
/
ھ
۸۳
ج
۹ ۱۳۸۹
75. کاربری کامپیوتر: مهارت پنجم، بانکهای اطلاعاتی براساس سرفصلهای سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور
Author: / مولف ش‍ه‍رام طال‍ب‍ی,پشت جلد ب‍ه‌ان‍گ‍ل‍ی‍س‍ی:Sh. Talebi. Computer using: the fifth skill, Databases.
Library: National Library and Archives of Islamic Republic of Iran (Tehran)
Subject: کامپیوترها -- راهنمای آموزشی,اکسس مایکروسافت,پایگاههای اطلاعاتی
Classification :
QA
۷۶
/
۲۷
/
ط
۲۵
م
۳،۵.
ج
76. گواهینامه بینالمللی کاربری کامپیوتر ICDL -XP (مهارت پنجم) پایگاههای داده
Author: / [ج‍ان ل‍ن‍ک‍س‍ت‍ر ... و دیگران ، ج‍ام‍ع‍ه کامپیوتر ب‍ری‍ت‍ان‍ی‍ا],پشت جلد به انگلیسی: Skill 5 ICDL -XP (databases),کتاب حاضر ترجمه بخشی از کتاب "ECDL/ICDL 4.0 Study guide" است.
Library: National Library and Archives of Islamic Republic of Iran (Tehran)
Subject: کامپیوترها -- راهنمای آموزشی.,گواهینامه بینالمللی کاربری کامپیوتر.,پایگاههای اطلاعاتی -- مدیریت., ت‍ک‍ن‍ول‍وژی اطلاعات -- آزم‍ون‍ه‍ا -- راهنمای م‍طال‍ع‍ه.,ک‍ام‍پ‍ی‍وت‍ره‍ای ری‍ز -- آزم‍ون‍ه‍ا -- راهنمای م‍طال‍ع‍ه.
Classification :
QA
۷۶
/
۲۷
/
گ
۸۵۴ ۱۳۸۴
77. گواهینامه بینالمللی کاربری کامپیوتر (مهارت ۵ و ۶): بر اساس بسته نرمافزاری میکروسافت آفیس نسخه ۲۰۰۷
Author: / [گردآورندگان و مترجمان] شهاب‌الدین ناظم‌زاده، مریم ناظم‌زاده,عنوان اصلی: ECDL modul 5, 6 :databases: windows Vista/Microsoft office 2007 edition-syllabus five
Library: National Library and Archives of Islamic Republic of Iran (Tehran)
Subject: پاورپوینت مایکروسافت (فایل کامپیوتر), -- راهنمای آموزشی,444700,اکسس مایکروسافت--راهنمای آموزشی,کامپیوترها,گواهینامه بینالمللی کاربری کامپیوتر, -- راهنمای آموزشی
Classification :
QA
۷۶
/
۲۷
/
گ
۸۵۶۴ ۱۳۸۸
78. گواهینامه کاربری بینالمللی کامپیوتر
Author: / [ گروه چلتنهام ],عنوان اصلی: Ecdl module5: databases windows vista/ microsoft office 2007 edition- syllabus.
Library: National Library and Archives of Islamic Republic of Iran (Tehran)
Subject: کامپیوترها,گواهینامه بینالمللی کاربری کامپیوتر, -- راهنمای آموزشی,a03
Classification :
QA
۷۶
/
۲۷
/
گ
۹ ۱۳۸۸
79. مدیریت بانک اطلاعاتی Oracle 11g
Author: / مولف سجاد رزمی.,پشت جلد به انگلیسی: .ORACLE 11g databases administration,رزمی
Library: National Library and Archives of Islamic Republic of Iran (Tehran)
Subject: اوراکل (فایل کامپیوتر),پایگاههای اطلاعاتی رابطه‌ای
Classification :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
ر
۴ ۱۳۹۲
الف
80. مديريت زمان در پايگاههاي داده‌ي رابطه‌اي
Author: / تام جانستون، راندال ويز,عنوان اصلي: Managing time in relational databases : how to design..., c2010,جانستون,Johnston
Library: Central library of astan quds razavi (Khorasan Razavi)
Subject: پايگاههاي اطلاعاتي موقتي,پايگاههاي اطلاعاتي رابطه‌اي,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت,زبانهاي پرس و جوي کامپيوتري
Classification :
۰۰۵
/
۷۵۳
ج
۱۹۷
م
