آغاز: عن ملاحظة الشهرة من حيث وقوعه في کلام من يراد باثبات کون اللفظ حقيقه عنده فاذا استعمل صاحب لغة لفظاً و تبادر عند استعماله معني الي ذهن من يتکلم بهذه اللغة...
متن يادداشت
انجام: منهم فعلاً انما يعيد من لا يدري ما صلي هذا آخر ما اردناه و الحمد لله اولاً و آخراً و الصلوة علي رسول الله ... هذا التعليق ان يمن هذا الضعيف المعترف بالقصور باصلاح الفاسد و ترويج الحاسد تنفعنا الله به کما نفع باصله و غفرلنا...انه غفور رحيم.
یادداشتهای مربوط به ویراست و تاریخچه کتابشناختی اثر
متن يادداشت
حاشيه نسبتاً مفصلي است با عناوين "قوله – قوله" بر کتاب معروف "وافية الاصول" ملا عبدالله بشروي توني با رد و ايراد بسيار و نقل بعضي گفتههاي بزرگان علم اصول. نيمي از آن بر مشرب تحقيق و اجتهاد نوشته و نيمه دوم آن را بر مسلک اخباريها و علتش را شاگردش آقا وحيد بهبهاني چنين نقل کرده است که چون به هنگام تاليف نيمه نخست، من در محضر استاد بودم و با مولانا سيد صدرالدين مذاکره ميکردم در صورتي که در قسمت دوم در خدمت ايشان نبودم، لذا اين بخش اخير به مذاق اخباريها نزديکتر از قسم اول است. ديباچه اين شرح از شيخ احمد بن شيخ علي کتان شاگرد صدرالدين است و خود صدرالدين آن را ننوشته است. (الذريعة 14/166؛ مجلس 3/24-25؛ مرعشي 39/664)
یادداشتهای مربوط به مشخصات ظاهری اثر
متن يادداشت
نوع خط: نسخ
متن يادداشت
جلد: گالينگور لاجوردي مقوايي، عطف چرمي نارنجي، جديد
یادداشتهای مربوط به خلاصه یا چکیده
متن يادداشت
افتادگي از آغاز؛ عناوين مشکي؛ برخي عناوين سفيد مانده است؛ در حاشيه تصحيح شده است؛ مهر بيضوي با سجع "مرتضي حسيني طباطبايي" در صفحه 114و انجام نسخه؛ حواشي با امضاي "صح"؛ متن وافيه در حاشيه و بالاي صفحات.
موضوع (اسم عام یاعبارت اسمی عام)
موضوع مستند نشده
اصول فقه شيعه
نام شخص به منزله سر شناسه - (مسئولیت معنوی درجه اول )