بسمله حمد بیحد و ثنای عدد و مر خالق... اما بعد میگوید... محمد مجیر و بصیر ادیب... اصغر و احقر خدام درگاه سلطان المشایخ...
متن يادداشت
... سیم آنکه طلب کند فضول دنیا را... پنجم آنکه... پیوندند... و علی آله الاکرمین وقع الفراغ من تحریر کتاب مفتاح الجنان علی یدی... عبدالحکیم بن مولانا چلبی رومی... فی یوم الخمیس وقت العصر فی شهر جمادیالاخری فی سنه احدی و ستین و تسعمایه... و آله اجمعین.
یادداشتهای مربوط به مشخصات ظاهری اثر
مشخصات ظاهری
نوع خط:
مشخصات ظاهری
تزئینات متن:
مشخصات ظاهری
نوع کاغذ:
مشخصات ظاهری
تزئینات جلد:
متن يادداشت
نسخ.
متن يادداشت
عنوان و نشانها در نسخه با شنگرف است.
متن يادداشت
سفید.
متن يادداشت
تیماجی مشکی رنگ دارای ترنج و نیمترنج منگنه شده.
یادداشتهای مربوط به نسخه موجود
خصوصیات نسخه موجود
1
متن يادداشت
در این نسخه بخشی از یک رساله عملیه ضمیمه شده که هنگام وصالی دو برگ از آن را (درباره نماز) در آغاز و ۹ برگ (درباره احکام حج) در پایان آوردهاند، برگهای اول و دوم کتاب وصالی شده و پشت نخستین برگ کتاب سه بیت ترکی یادداشت شده است. پس از پایان کتاب بین کتاب و برگهای رساله عملیه یک برگ الصاق شده که بر روی آن صفحه نخست رساله یا کتابی است به فارسی در عرفان که در آن از محییالدین یاد شده است و آغاز آن چنین است: بسمله، الحمدلله... اما بعد بر خاطر وقاد و طبع نقاد ارباب فهم و دانش پوشیده نماند که ارباب مکاشفات بحکم اطلاع بر بعض اربعینیات دانستهاند که حضرت حق سبحانه تعالی بحکم: و اذ قال ربک للملائکه انی جاعل فی الارض خلیفه... بر پشت همین صفحه یادداشتی که به ترکی درباره حساب ماه و سال با نام ماههای عربی و روزهای هفته یادداشت شده. آغاز آن اینست: اگر دیلرسن که آنبک غره سی بیله سنک کمدن سورما یسنک پیغامبر نک تارخندن.
یادداشتهای مربوط به نمایه ها، چکیده ها و منابع اثر
يادداشت هاي مربوط به نمايه ها، چکيده ها و منابع
ماخذ فهرست: مجلد پنجم، صفحه ۳۸۲۶.
يادداشت هاي مربوط به نمايه ها، چکيده ها و منابع
نک: آستان قدس، ۶/ ۳۵۳.
یادداشتهای مربوط به خلاصه یا چکیده
متن يادداشت
این کتاب در ادعیه و استغفار و ذکر و ورد مشتمل بر ۲۵ باب است و مولف از تفسیر مغنی عم خود ضیاءالدین نام برده است. این کتاب به جز کتاب مفتاح الجنان تالیف شیخ اسدالله بروجردی است که به چند روش نگارش یافته و مرحوم حاج شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان ذیل زیارت وارث درباره بی اعتباری آن به طور تفصیل سخن گفته است و به جز مفتاح الجنانی است که ملک الکتاب شیرازی آن را (به عنوان تالیفی از محمدجعفر پسر مولی محمدتقی مجلسی که نام شاه سلیمان صفوی) در همین سال ۱۳۱۸ق. چاپ کرده.