در شرح مناظره زندیق با امام صادق(ع) به روایت هشام بن حکم.
متن يادداشت
نسخه ای دیگر از این شرح که فاقد دیباچه و به خط مولف است با ش ۴/ ۱۸۶۲ یاد شد و در آنجا درباره این رساله و مولف آن به تفصیل سخن رفت.
یادداشتهای کلی مربوط به اطلاعات توصیفی
آغاز، انجام، انجامه
1
آغاز، انجام، انجامه
2
متن يادداشت
بسم الله الرحمن الرحیم، الله احمد علی ما فرج لی فی حل حدیث الفرجه بعد ما مضی علی عدم انحلاله قرب الف سنین و علی نبیه و اوصیائه صلوات... .
متن يادداشت
... الوجود و الدهر اسم لقوه تصرفها و تولیها ثم الوجود هذا آخرما اردنا ایراده فی شرح هذا الحدیث الشریف و الحمد لله اولا و آخرآ و ظاهرآ و باطنآ.
یادداشتهای مربوط به مشخصات ظاهری اثر
مشخصات ظاهری
نوع خط:
مشخصات ظاهری
تزئینات جلد:
متن يادداشت
نونویس و به قلم های گوناگون و شامل رساله ها و یادداشت های بسیار از نویسندگان مختلف.برخی از رساله ها و نوشته ها به چلیپا است.
متن يادداشت
چرم قهوه ای بدون مقوا.
یادداشتهای مربوط به نمایه ها، چکیده ها و منابع اثر
يادداشت هاي مربوط به نمايه ها، چکيده ها و منابع
فهرست ماخذ: مجلد سوم، صفحه ۲۵۵۶
یادداشتهای مربوط به خلاصه یا چکیده
متن يادداشت
در صفحات ۱۲۲، ۱۲۰، ۱۴۰، ۱۲۶ فقرات پراکنده زیر آمده: قال فی روضه الواعظین، قال الفاضل المیبدی فی شرح الدیوان، قال المحقق میر صدر الدین محمد الحسینی فی حواشیه علی لسان الخواص، قال الراغب فی مفرداته، فقراتی از شرح صحیفه سید علی خان مدنی، من تحقیقات محمد پارسا در اثبات واجب، اختلف الآراء فی حقیقه الوحی، چند شعر از دیوان حضرت علی(ع)، از شرح نظم البرهان، مثنویاتی از عطار و مولوی. این دفتر در دست آقا ریحان الله از علمای معروف ساکن تهران بوده و (شاید به دست او) مقابله و تصحیح شده.