... و از هر جا استفاده کند تا آن عقائد بمزید استحکام و رسوخ موصوف گردد و بدرجه یقین برسد... اللهم ارنا الحق... و آله الطیبین الطاهرین.
متن يادداشت
در بلده ایروان بتاریخ شهر رمضان سنه ۱۰۶۱ اتمام یافت بعونه و انا العبد الفقیر الی الله الغنی الحسیب ابن محمد زمان محمد مومن الحسینی الطبیب.
یادداشتهای مربوط به مشخصات ظاهری اثر
مشخصات ظاهری
نوع خط:
مشخصات ظاهری
نوع کاغذ:
مشخصات ظاهری
تزئینات جلد:
متن يادداشت
نستعلیق تحریری.
متن يادداشت
اصفهانی.
متن يادداشت
تیماجی سبز.
یادداشتهای مربوط به نسخه موجود
خصوصیات نسخه موجود
1
متن يادداشت
این نسخه به خط ها و قلمها مختلف در سالهای مختلف از جمله خط حکیم مومن و محمدباقر طبیب تنکابنی این دفتر نخست در دست رضا قلی هدایت و سپس در دست معتمدالدوله عبدالعلی متخلص به عبدی پسر فرهاد میرزا بوده و یادداشتهای هر دو در دفتر دیده میشود. در ص ۵۳۷ مرحوم رضا قلی خان هدایت به خط خود نوشته است، «هو الله تعالی این بیاض که فی المثل برجیست پر اختر حکمت و درجی پر گوهر معرفت فقیر الراجی لعنایت رضا قلی المتخلص بهدایت در ری خریداری نموده. ۱۲۵۸» و سپس در ص ۵۳۹ پس از چند بیت از الهی که ظاهرا به خط خود او است و در صدر آن نوشته: «الهی عفی عنه» باز مرحوم هدایت به خط خود نوشته است: «این کراس بیاض را که مطالعه مطالع شموص مطالب و مقاصد نکات حکمت آیاتش دیده دل را ضیا دهد و سویدای قلب از سوداش سلب شود و غالبا رسالتش بخط مرحوم حکیم مومن تنکابنی صاحب تحفه است و بعضی را بصوابدید وی نگاشتهاند...».
متن يادداشت
صفحات ۴۶۰-۴۶۵ از آغاز نسخه (پس از سطور ادل دیباچه) افتاده و جای آن کاغذ سفید گذاشتهاند تا اندکی پیش از مقصد پانزدهم، در اینجا نیز چند سطری را کاتب ننوشته و جای آن را سفید گذاشته.
یادداشتهای مربوط به نمایه ها، چکیده ها و منابع اثر