صلی الاله علی ابن امته التی جائت به سبط البنان کریما... اما بعد چون احتیاج ممکن بواجب جل جلاله و تعالی و عم نواله و توالی بین لابدقع... .
متن يادداشت
... الاسماء الحسنی یسبح له ما فی السموات و الارض و هو العزیز الحکیم.
یادداشتهای مربوط به عنوان و پدیدآور
متن يادداشت
از همین مولف کتاب دیگری سراغ داریم موسوم به «مجموعه جلالیه در علم مکاتبه» که نسخهای از آن در کتابخانه دانشکده ادبیات دانشگاه تهران موجود است.
یادداشتهای مربوط به نشر، بخش و غیره
متن يادداشت
نسخه دیگری از این کتاب در کتابخانه عمومی بایزید در استانبول ترکیه به ش ۱۶۱۶ نگهداری میشود که در ۹۱۳ق کتابت شده است.
یادداشتهای مربوط به مشخصات ظاهری اثر
مشخصات ظاهری
نوع خط:
مشخصات ظاهری
تزئینات متن:
مشخصات ظاهری
رکابه نویسی:
مشخصات ظاهری
تزئینات جلد:
متن يادداشت
نسخ، ادعیه معرب.
متن يادداشت
عناوین به خط جلی و عناوین فرعی به شنگرف.
متن يادداشت
دارد.
متن يادداشت
تیماج قهوهای.
یادداشتهای مربوط به نسخه موجود
خصوصیات نسخه موجود
4
خصوصیات نسخه موجود
2
متن يادداشت
نسخه بسیار نفیس است.
متن يادداشت
در حاشیه تصحیح شده.
یادداشتهای مربوط به کتابنامه ، واژه نامه و نمایه های داخل اثر
متن يادداشت
القسم الاول فی المباحث العلمیه و فیه ثلاثه عشر بابا: الباب الاول فی تعریفه، الباب الثانی فی صیغته، الباب الثالث فی مذهب من یترک الدعاء، الباب الرابع فی مذهب من یدعو، الباب الخامس فی معنی الاجابه، الباب السادس فی انواع الاجابه، الباب السادس فی زمانه، الباب الثامن فی مکانه، الباب التاسع فی آداب الداعی، الباب العاشر فی شرایط الدعاء، الباب الحادی عشر فی فضیله الدعاء و الذکر، الباب الثانی عشر فی فضیله التسبیح و التحمید و التهلیل و التکبیر و التمجید و الستعاذه و الاستغفار و التوبه والصلوه علی النبی صلی الله علیه و سلم و ثواب کل منها، الباب الثالث عشر فی بیان الاسم الاعظم. القسم الثانی فی العملیه و فیه عشره ابواب: الباب الاول فی الادعیه الموظفه علی ساعات الایام و اللیالی، الباب الثانی فی وظایف الشهور، الباب الثالث فی الادعیه فی حالات تقع، الباب الرابع فی الصلوات النافله، الباب الخامس فی دعوات مستجابه، الباب السادس فی الاحراز، الباب السابع فی التعاویذ، الباب الثامن فی ادعیه الانبیاء، الباب التاسع فی ادعیه الائمه و الصلحاء، الباب العاشر فی متفرقات. ... و چون از بهر تسمیه این کتاب با کتاب ربانی بر سبیل تفال رجوع کرد این آیت روی نمود که ادع الی سبیل ربک بالحکمه و الموعظه الحسنه آن را کتاب الحکمه فی الادعیه و الموعظه للامه نام نها».
یادداشتهای مربوط به نمایه ها، چکیده ها و منابع اثر
يادداشت هاي مربوط به نمايه ها، چکيده ها و منابع
ماخذ فهرست: جلد ۳۰، صفحه ۱۰۱ - ۱۰۲.
یادداشتهای مربوط به خلاصه یا چکیده
متن يادداشت
کتاب مهمی است در ادعیه احتمالا از قرن ۷ق با صبغهای صوفیانه از نویسندهای سنی که از امامان شیعه نیز نقل میکند. مولف این کتاب را به وزیر علاء الحق محمد بن محمد بن محمود بن زنکی بن طاهر فریومدی تقدیم میدارد، و در مقدمه میگوید: «پس معلوم شد که دعا را شرایط و آدابی هست که بعلم عربیت و قوت بلاغت و فصاحت بر آن واقف نتوان شد و جز باذن شارع در آن شروع نتوان کرد بس محرر این کلمات و مسود این اوراق محمد بن علی الناموس الخواری محتدا الفریومدی منشا و مولدا تاب الله علیه سبیل تحصیل آن آداب و شرایط بیذا کرده این کتاب جمع کرد و بر دو قسم علمی و عملی منقسم گردانید و روایات آن از کتب احادیث و ادعیه معتبره باز نمود.