دارای یک مقدمه و ۱۲ مقاله و در هر مقاله ۵ «کلمه» و مجموعآ ۶۰ کلمه است. این رساله الکلمات المکنونه نیز نام دارد. و شیخ احمد احسایی بر آن شرحی نوشته و خرده گیری فراوان کرده و حاجی سبزه واری ایرادات او را در رساله ای رد کرده است. این رساله با حقایق فیض چاپ شده است.
GENERAL NOTES PERTAINING TO DESCRIPTIVE INFORMATION
1
2
Text of Note
بسمله، یا مبدع الارکان و الاصول و واهب النقوس و العقول یا مفیضالقلوب و الارواح و جاع الصور و الاشباح یا مبدی و یا معید... .
Text of Note
... بقره العیون مضنونا بها عن غیر اهلها ناسب ان یلقب بمکنونه الکلماتالذی هو تاریخ تالیفها فی شهر رمضان سنه اربع و ماتین بعد الالف من الهجره النبویه.
NOTES PERTAINING TO PHYSICAL DESCRIPTION
نوع خط:
تزئینات جلد:
Text of Note
نونویس و به قلم های گوناگون و شامل رساله ها و یادداشت های بسیار از نویسندگان مختلف.برخی از رساله ها و نوشته ها به چلیپا است.
Text of Note
چرم قهوه ای بدون مقوا.
EXTERNAL INDEXES/ABSTRACTS/REFERENCES NOTE
Name of source
فهرست ماخذ: مجلد سوم، صفحه ۲۵۶۳
Name of source
نک: ذریعه، ۱۷/ ۷۵؛ حقوق، ۴۱۳؛ مشار عربی، ۸۰۱.
SUMMARY OR ABSTRACT
Text of Note
در صفحات ۱۲۲، ۱۲۰، ۱۴۰، ۱۲۶ فقرات پراکنده زیر آمده: قال فی روضه الواعظین، قال الفاضل المیبدی فی شرح الدیوان، قال المحقق میر صدر الدین محمد الحسینی فی حواشیه علی لسان الخواص، قال الراغب فی مفرداته، فقراتی از شرح صحیفه سید علی خان مدنی، من تحقیقات محمد پارسا در اثبات واجب، اختلف الآراء فی حقیقه الوحی، چند شعر از دیوان حضرت علی(ع)، از شرح نظم البرهان، مثنویاتی از عطار و مولوی. این دفتر در دست آقا ریحان الله از علمای معروف ساکن تهران بوده و (شاید به دست او) مقابله و تصحیح شده.