نیمه نخستین این مجموعه یعنی از رساله ۱ تا ۱۴ این مجموعه کهنهتر و به قلمی دیگر نوشته شده است.
GENERAL NOTES PERTAINING TO DESCRIPTIVE INFORMATION
2
Text of Note
... و اما القدیم بحسب الذات فهو الشیء الذی لیس لوجوده مبدا و القدیم الذی بحسب الذات هو الذی لیس له مبدا و هو الحق جل ذکره و له الحمدتم الحدود للشیخ الرئیس فی شهور سنه الاثنین و ماه بعد الالف علی یدی الراجی ابن کامل الدین نور الدین غفرالله لهما.
NOTES PERTAINING TO PHYSICAL DESCRIPTION
نوع خط:
تزئینات جلد:
Text of Note
نستعلیق.
Text of Note
تیماجی قهوهای.
NOTE RELATING TO THE COPY IN HAND
1
2
1
Text of Note
در گوشه آخرین صفحه به خطی نزدیک به خط کاتب نوشته شده «تمت مقابلته نظرا بدر الطاقه الامازاغ عنه البصر و زلق منه النظر بعون الملک الغنی فی شهر شوال المکرم ۱۱۰۸».
Text of Note
در کنار برخی از رسائل دفتر و از آن جمله رساله حدود حاشیه هایی نوشته شده با خطی نزدیک به تعلیق و زیر آنها «عبدالله» و یا این نشان «ع اً» دیده میشود.
Text of Note
روی چند برگ اضافی اول نسخه یادداشتهایی از همین کاتب دیده میشود در یکی از حاشیههای خود بر رساله حدود (ص۱۱۵) نوشته :«شیخ در سه جا از تعلقات خود بر منطق و طبیعی شفا از دشواری حد حقیقی سخن گفته». و این نشان میدهد که نویسنده حاشیه تعلیقات شیخ را تعلیقات شفا دانسته.
PROVENANCE NOTE
4
Text of Note
در کنار ص۳۰۷ نیز علامت تصحیح با امضاء «حاتم» دیده میشود.
EXTERNAL INDEXES/ABSTRACTS/REFERENCES NOTE
Name of source
ماخذ فهرست: مجلد سوم، صفحه ۲۴۲۳.
Name of source
(مربوط به عنوان): به هنگام معرفی این رساله در ضمن کتاب شناسی نکتهای از نظر دور افتاد که دراینجا یادآور میشویم و آن این است که آقای دکتر مهدوی نوشتهاند: قنواتی این رساله را به نام (الفصول = تعریف اسم الله و شرحه) معرفی کرده و حال اینکه قنواتی رسالهای را که جای سخن است به نام فی الحدود شناساند ۹ ، ص ۲۱ - و در ص۲۴۵ رسالهای دیگر را به نام الفصول و با ۱۸۶ یاد کرده.