محییالدین در این رساله از کتاب مواقع النجوم خود یاد کرده است.
GENERAL NOTES PERTAINING TO DESCRIPTIVE INFORMATION
1
2
Text of Note
الحمد لله علی ما الهم و علمنا ما لم نکن نعلم...اما بعد فانی استخرت الله لیله الاثنین من جمادی الاول سنه تسع و تسعین و خمسمایه بمنزل آل میه بالطائف فی زیارتنا عبدالله بن عباس...
Text of Note
...منازل الاحسان انه هو الولی المنان.
NOTES PERTAINING TO PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Text of Note
وی این رساله را یک بار نوشته و پس از انتشار آن، به هنگامی که در شهر (خانه) بوده چیزهایی بر آن افزوده (که در نسخه حاضر موجود است).
NOTES PERTAINING TO PHYSICAL DESCRIPTION
نوع خط:
نوع کاغذ:
تزئینات جلد:
Text of Note
نسخ.
Text of Note
اصفهانی شکری رنگ.
Text of Note
تیماج قرمز روشن (بدون مقوا).
NOTE RELATING TO THE COPY IN HAND
1
Text of Note
خط علمالهدی پسر فیض کاشانی بر پشت نخستین برگ آن موجود است و او گواهی داده است که رساله قضاء و قدر و تاویل آیه نور (ش ۲) املاء کمالالدین عبدالرزاق کاشانی است.روی گ ۲۸ ب و ۲۹ الف نوشتههایی به نظم و به نثر فارسی و عربی و چند بیت فارسی از عطار و علاءالدوله سمنانی به خط نویسنده دفتر موجود است.این نوشته نیز از نویسنده دیده میشود: «کتبه العبد الفقیر...محمد بن جلالالدین محمد الشهیر به مومن القاسانی...لسنه ثمانی و عشرین بعد الالف من الهجره».در اول دفتر ۱۰ برگ سفید است.
PROVENANCE NOTE
3
Text of Note
بر پشت نخستین برگ علاوه بر نوشته علم@الهدی چند مهر که کلمه «فیضی» آن درست خوانده میشود و نیز نوشتهای از احتشام الملک موجود است.
EXTERNAL INDEXES/ABSTRACTS/REFERENCES NOTE
Name of source
ماخذ فهرست: مجلد سوم، صفحه ۲۶۵۵.
Name of source
نک: کشف الظنون، ۱/۴۵۲، مشار عربی، ۳۱۹؛ مجلس، ش ۵/۲۷۱۶؛ مصنفات محیالدین، به کوشش گورگیس عواد، در مجله مجمع علمی دمشق، ۲۹/۵۲۹.