GENERAL NOTES PERTAINING TO DESCRIPTIVE INFORMATION
1
Text of Note
آغاز نسخه: کتاب کتبه الشیخ جوابا للشیخ الی منصور بن حسین بن محمد بن عمر زیله (؟) وصل کتاب الشیخ مخبرا لجمیع صنع الله لدیه و سبوغ نعمه و اتصال هدایته... .
NOTES PERTAINING TO PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Text of Note
رسالههای موجود در دفتر که با قلم نستعلیق است (جز عبارات تازی) نیز از همین ق ۱۱ق. است اما در ذیل هیچیک از آنها رقم کاتب دیده نمیشود و رساله اخیر دفتر نیز ناقص است.
NOTES PERTAINING TO PHYSICAL DESCRIPTION
نوع خط:
تزئینات متن:
نوع کاغذ:
تزئینات جلد:
Text of Note
شکسته نستعلیق.
Text of Note
عناوین و عبارات- یا اشعار تازی در سراسر دفتر شنگرف است و به نظر میرسد از یک نویسنده است اما با دو قلم تمام صفحات دارای جداول سه خطی با قلم مشکی و قرمز و منطقه به قلم قرمز است.
Text of Note
اصفهانی.
Text of Note
تیماجی مهر قرمز رنگ.
NOTE RELATING TO THE COPY IN HAND
1
Text of Note
این دفتر در دست شاهزاده فاضل قاجار عبدالعلی میرزا پسر حاج فرهاد میرزا که عبدی تخلص داشته، بوده و یادداشتهای متعددی از او بر برگهای اضافی موجود در اول دفتر و بر پشت آخرین برگ دیده میشود و او خود فهرست رسالههای موجود در آن را به طور دقیق با ذکر شماره صفحه نوشته و تنها شماره اخیر را که ناقص بوده در فهرست یاد نکرده. وی در کنار برخی از رسالهها نظراتی نیز ابراز داشته و از آن جمله در کنار رساله اشتراک وجود (در فهرست: رساله در تحقیق معنی وجود) از مولی رجبعلی تبریزی، عبدالعلی میرزا مولف را «متکلم هیج ندان» و رساله اشتراک او را «غالبا نامربوط» خوانده است.
PROVENANCE NOTE
1
3
Text of Note
در نخستین برگ دفتر تملک میرزا محمدابراهیم مورخ ۱۱۹۷ق. دیده میشود.
Text of Note
مهر بیضی «عبده سید رضی موسوی» مورخ ۱۱۹۰ق. دیده میشود.
EXTERNAL INDEXES/ABSTRACTS/REFERENCES NOTE
Name of source
ماخذ فهرست: مجلد پنجم، صفحه ۳۹۶۳-۳۹۷۲.
Name of source
نک: فهرست مصنفات ابن سینا از دکتر مهدوی، ص ۸ ش ۴؛ فهرست قنواتی، ش ۲۶۰-۲۶۶ و ۲۶۸.
SUMMARY OR ABSTRACT
Text of Note
پاسخ به ابوسعید ابوالخیر.
Text of Note
در برخی از نسخهها قید شده که این برنامه را شیخ در پاسخ ابن ژیلا نوشته (مانند نسخه حاضر و نسخه دیگر مجلس و نسخه کتابخانه حمیدیه) اما ملاحظه متن سوال و همین جواب مسلم میدارد که مخاطب شیخالرئیس مردی بزرگ و مورد احترام فراوان شیخ بوده است و این شخص بدون تردید کسی به جز ابن ژیلا است.