کاربر محترم! صفحه مورد نظر یافت نشد! فهرست زیر، نزدیکترین محتوا به صفحه درخواستی شما است. برای جستجوی جدید از کلید زیر استفاده نمایید:
جستجوی کتابA Preliminary Analysis of the Nicaraguan Food System
پدیدآورنده: /Solon Barraclough.
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع:

A hierarchical and longitudinal analysis of the effects of international food and agricultural commodity price surges on domestic income distribution
پدیدآورنده:
کتابخانه: ()
موضوع:

A history of food adulteration and analysis
پدیدآورنده: /by Frederick A. Filby
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع: مواد غذایی -- بازرسی --تاریخ,مواد غذایی -- بازرسی --انگلستان
رده :
TX
۵۱۵
/
ف
۹
ھ
۹ ۱۳۱۲

A new institutionalist analysis of local level food policy in England between 2012 and 2014
پدیدآورنده: Halliday, Jessica Jo
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: HM Sociology

Advances in food analysis research
پدیدآورنده: editor, Anita Haynes.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Food -- Analysis -- Research.,TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
رده :
TX541
.
E358
2015


Advances in food analysis research
پدیدآورنده: / Haynes, Anita
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: ENGINEERING (uncategorised)
رده :
E-BOOK

Advances in mass data analysis of images and signals in medicine, biotechnology, chemistry and
پدیدآورنده: / [edited by] Petra Perner, Ovidio Salvetti.
کتابخانه: سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران (تهران)
موضوع: سیستمهای تصویرگیری در پزشکی,سیستمهای تصویرگیری در زیستشناسی,سیستمهای تصویرگیری در شیمی,تحلیل تصویر,عکسپردازی,-- کنگرهها,-- کنگرهها,-- کنگرهها, -- کنگرهها, -- کنگرهها, -- روشهای رقمی
رده :
R
۸۵۷
/
۰۶
/
ک
۹ ۱۳۸۷

Aids to the analysis of food and drugs
پدیدآورنده:
کتابخانه: کتابخانه دانشکدگان فنی 1 دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: Food--Analysis,Drugs--Adulteratiion and analysis
رده :
TX
541
.
N57


#An Analysis of Food and Its Significance in Selected Works of Jhumpa Lahiri
پدیدآورنده: #اسدی امیری، محمد
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه شهید مدنی آذربایجان (آذربایجان شرقی)
موضوع: #English language

An analysis of food consumption in the Repubic of korea, 1964-67, with projected trends, 1968-71
پدیدآورنده: / by Ki Hyuk Pak [and] Keechun Han
کتابخانه: دانشکده اقتصاد (دانشگاه تهران) (تهران)
موضوع: Food consumption-Korea
رده :
HD
9016
.
K6


An analysis of the food retail supply chain in Saudi Arabian supermarket sector
پدیدآورنده: Abunar, Salha Mahmoud
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Food retailing sector

An anthropological analysis of food-getting technology /
پدیدآورنده: Wendell H. Oswalt, with the assistance of Gloria Mann and Leonn Satterthwait ; illustrated by Patrick Finnerty.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Economic anthropology.,Hunting and gathering societies.,Technological complexity.,Traditional farming.,Economic anthropology.,Hunting and gathering societies.,Technological complexity.,Traditional farming.,Agriculture traditionnelle.,Chasse primitive.,Complexité technologique.,Arrernte-- Aranda people (C8) (NT SG53-02),Culturele technologie.,Economic anthropology.,Hunting and gathering societies.,Jagers en verzamelaars.,Landbouw.,Technological complexity.,Technology-- Tools.,Technology-- Utensils.,Tiwi people (N20) (NT SC52-16),Traditional farming.,Northern Territory, Central NT.,Tasmania (Tas.),Tiwi Islands (NT SC52-15, SC52-16), 7, 7, 7
رده :
GN407
.
O85


Analyse des constituants alimentaires. English,Analysis of food constituents
پدیدآورنده: Translated by Lance Dieter
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اطلاع رسانی دانشگاه شاهد (تهران)
موضوع: Food- Analysis
رده :
TX
،
545
،.
A46
،
1997


Analysis and Risk of Nanomaterials in Environmental and Food Samples
پدیدآورنده: / , Marinella
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: ENGINEERING, MULTIDISCIPLINARY
رده :
E-BOOK

Analysis and risk of nanomaterials in environmental and food samples :
پدیدآورنده: [edited by] Marinella Farré and Damià Barceló
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Nanostructured materials-- Environmental aspects,Nanostructured materials-- Health aspects,Nanostructured materials-- Toxicology,Environmental Pollutants-- adverse effects,Food Contamination,Nanostructures-- adverse effects
رده :
QD75
.
W75
vol
.
59
2012


Analysis of Endocrine Disrupting Compounds in Food
پدیدآورنده: / Nollet
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: ENGINEERING, CHEMICAL
رده :
E-BOOK

Analysis of antibiotic/drug residues in food products of animal origin /
پدیدآورنده: edited by Vipin K. Agarwal
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Antibiotic residues-- Analysis-- Congresses,Veterinary drug residues-- Analysis-- Congresses
رده :
RA1270
.
V47
A53
1992


Analysis of endocrine disrupting compounds in food
پدیدآورنده: / editor, Leo M.L. Nollet
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: Food, Analysis,Endocrine disrupting chemicals- Analysis
رده :
TX541
.
A75
2011


Analysis of food and agricultural policies for the eighties
پدیدآورنده: / R.G.F. Spitze and Marshall A. Martin, editors
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی (دانشگاه تهران) (البرز)
موضوع: Agriculture and state - United States,Food industry and trade - Government policy - United States,Food supply - Government policy - United States,Nutrition policy - United States
رده :
HD
1761
.
A72
1980


Analysis of food and beverages
پدیدآورنده: / ed by George charalambous
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی (دانشگاه تهران) (البرز)
موضوع: Food-Analysis,Beveragees-Analysis
رده :
TX
541
.
A76


Analysis of food carbohydrate
پدیدآورنده :
موضوع : $AFood$BAnalysis,$ACarbohydrates$BAnalysis
۲ نسخه از این کتاب در ۲ کتابخانه موجود است.
Analysis of food constituents
پدیدآورنده: edited by J.-L. Multon; translated by Lance Dieter; editors of the English-language edition, W.J. Stadelman and Bruce A. Watkins
کتابخانه: كتابخانه و مركز اسناد دانشگاه كردستان (کردستان)
موضوع: ، Food- Analysis
رده :
TX
545
.
A4613
1996


Analysis of food constituents
پدیدآورنده: / edited by J.L.Multon
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی (دانشگاه تهران) (البرز)
موضوع: food -- Analysis
رده :
TX
545
.
A46
1996


Analysis of food constituents
پدیدآورنده: edited by J.-L. Multon; translated by Lance Dieter; editors of the English-language edition, W.J. Stadelman and Bruce A. Watkins
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد (خراسان رضوی)
موضوع: Analysis ، Food
رده :
TX
545
.
A46
1997


Analysis of food constituents,Analyse des constituants alimentaires. English
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه صنعتی شریف (تهران)
موضوع: ، Food-- Analysis
رده :
TX
545
.
A4613
1997


Analysis of food consumption survey data for developing countries
پدیدآورنده: Burk, Marguerite C.
کتابخانه: كتابخانه مركزی كشاورزى (تهران)
موضوع: $AFood consumption$BDeveloping countries -- Statistical methods,$ANutrition surveys$BDeveloping countries -- Statistical methods
رده :
HD
9000
.
4
.
B87
1980


Analysis of food consumption suvey data for developing countries
پدیدآورنده: / Marguertise C. Burk
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی (دانشگاه تهران) (البرز)
موضوع: Food- Analysis
رده :
TX
351
.
F66
no16


Analysis of food contaminants
پدیدآورنده: edited by John Gilbert
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد (خراسان رضوی)
موضوع: Analysis ، Food,Analysis ، Food contamination
رده :
TX
541
.
A53
1984


Analysis of food contaminants
پدیدآورنده: GILBERT,JOHN
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (تهران)
موضوع: FOOD-ANALYSIS-ADDRESSES,ESSAYS,LECTURES , FOOD CONTAMINATION-ADDRESSES,ESSAYS,
رده :
TX
543
.
A52


Analysis of food contaminants
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اطلاع رسانی دانشگاه شاهد (تهران)
موضوع: Food contamination,Food- Analysis
رده :
TX
،
541
،.
G5
,
A53
،
1984


Analysis of food contaminants
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان (اصفهان)
موضوع: Food Contamination- analysis,Food Analysis- methods

Analysis of food contamintants
پدیدآورنده: / Edited by John Gilbert
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشکده فناوری کشاورزی (ابوریحان) (دانشگاه تهران) (تهران)
موضوع: Food contamination,food - Analysis
رده :
TX
541
.
F62


Analysis of food contamintants
پدیدآورنده: / Edited by John Gilbert
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشکده فناوری کشاورزی (ابوریحان) (دانشگاه تهران) (تهران)
موضوع: Food contamination,food - Analysis
رده :
TX
541
.
F62


Analysis of naturally occurring food toxins of plant origin
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان (اصفهان)
موضوع: Food Analysis,Food, - toxicity

Analysis of pesticides in food and environmental samples
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه الزهراء (س) (تهران)
موضوع: ، Pesticide residues in food,Analysis ، Food,، Pesticides
رده :
TX
571
.
P4
A52
2008


Analysis of pesticides in food and environmental samples
پدیدآورنده: / edited by Josae L. Tadeo
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: Pesticide residues in food.,Food--Analysis,Pesticides.
رده :
TX571
.
P4
,
A52
2008


Analysis of pesticides in food and environmental samples
پدیدآورنده: / edited by Jose L. Tadeo
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Pesticide residues in food,Food- Analysis,Pesticides
رده :
TX571
.
P4
,
A52
2008


Analysis of pesticides in food and environmental samples /
پدیدآورنده: editor, José L. Tadeo.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Food-- Analysis.,Pesticide residues in food.,Pesticides.,Food-- Analysis.,Pesticide residues in food.,Pesticides.,TECHNOLOGY & ENGINEERING-- Food Science.
رده :
TX571
.
P4
A52
2019


Analysis of pesticides in food and environmental samples
پدیدآورنده: edited by Jose L. Tadeo.
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان (کرمان)
موضوع: Pesticide residues in food,Food,Pesticides
رده :
TX
571
.
P4A52
2008


Analysis of pesticides in food and environmental samples
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Pesticide residues in food. ; Food ; Analysis. ; Pesticides. ;

Analysis of pesticides in food and environmental samples
پدیدآورنده: /edited by Jos�e L. Tadeo.
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی (دانشگاه تهران) (البرز)
موضوع: Pesticide residues in food.,Food,Pesticides.,Analysis.
رده :
TX571
.
P4A52
2008


Analysis of pesticides in food and environmental samples [electronic resources
پدیدآورنده: /edited by José L. Tadeo
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان (اصفهان)
موضوع: Pesticide residues in food,Food-- Analysis
رده :
TX571
.
P4A5
2008


Analysis of pesticides in food and environmental samples]CD[
پدیدآورنده: edited by Jose L. Tadeo
کتابخانه: كتابخانه و مركز اسناد دانشگاه كردستان (کردستان)
موضوع: ، Pesticide residues in food,Analysis ، Food,، Pesticides
رده :
CD
1963-034


Analysis of the food consumption of Japanese households
پدیدآورنده: / Wen S. Chern...[et al.]
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: Food consumption--Japan
رده :
HD
9017
.
J3A5
2003


Analysis of the food consumption of Japanese households
پدیدآورنده: Wen S. Chen...]et al.[
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد (خراسان رضوی)
موضوع: Japan -- Econometric models ، Food consumption,Japan -- Econometric models ، Nutrition surveys
رده :
HD
9016
.
J32
A53
2003


Analysis of the food consumption of Japanese households
پدیدآورنده :
موضوع : $AFood consumption$BJapan -- Econometric models,$ANutrition surveys$BJapan -- Econometric models
۲ نسخه از این کتاب در ۲ کتابخانه موجود است.
Application of risk analysis to food standards issues report of the Joint FAO/ WHO Expert Consultation, Geneva, Switzerland 13-17 March 1995
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی كشاورزى (تهران)
موضوع: $AFood -- Analysis$BStandards -- Congresses,$AFood adulteration and inspection$BRisk assessment -- Standards -- Congresses
رده :
TX
541
.
J64
1995


Biologically - active Phytochemicals in Food: Analysis, Metabolism, Bioavailability and Function
پدیدآورنده: W. Pfannhauser
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اطلاع رسانی دانشگاه شاهد (تهران)
موضوع: Nutrtion,Food,Phytochemicals
رده :
QK
،
861
،.
P4
,
B5
،
2001


Biosensors for Food Analysis
پدیدآورنده: / Edited by A.O. Scott
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه اراک (مرکزی)
موضوع: Biosensors
رده :
681
.
2
b616


Biosensors for food analysis
پدیدآورنده: edited by A.O. Scott
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد (خراسان رضوی)
موضوع: Analysis - Addresses, essays, lectures ، Food,Addresses, essays, lectures ، Biosensors
رده :
TP
372
.
B55
1998


Biosensors for food analysis
پدیدآورنده: edited by A. O. Scott.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Biosensors.,Food-- Analysis.

Biosensors for food analysis
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان (اصفهان)
موضوع: Food Analysis,Biosonsors
رده :
QU50
B616
1998


Biosensors for food analysis
پدیدآورنده: / edited by A. O. Scott
کتابخانه: کتابخانه مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک (دانشگاه تهران) (تهران)
موضوع: Biosensors,Food - Analgsis
رده :
R
857
.
B54
B558
1998


Biosensors for food analysis
پدیدآورنده :
موضوع : ، Biosensors-- Congresses,، Food analysis-- Congresses,، Food-- Biosensors-- Congresses,، Food-- sensory evaluation-- Congresses
۲ نسخه از این کتاب در ۲ کتابخانه موجود است.
Biosensors for food analysis
پدیدآورنده: / edited by A.O. Scott
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه محقق اردبیلی ره (اردبیل)
موضوع: Food- analysis
رده :
TX569
.
B
5


Calorimetry in Food Processing , Analysis and Design of Food System
پدیدآورنده: / Kaletunc
کتابخانه: کتابخانه دانشکدگان فنی 1 دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: Food

Calorimetry in food processing: analysis and design of food systems
پدیدآورنده: editor, Gonul Kaletunc
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد (خراسان رضوی)
موضوع: Analysis ، Food,، Thermal analysis,Industrial applications ، Calorimetry,، Food industry and trade
رده :
TX
544
.
C35
2009


Calorimetry in food processing :analysis and design of food systems
پدیدآورنده :
موضوع : Analysis ، Food,، Thermal analysis,Industrial applications ، Calorimetry,، Food industry and trade
۲ نسخه از این کتاب در ۲ کتابخانه موجود است.
Capillary Electrophoresis for Food Analysis :
پدیدآورنده: Richard A Frazier, Jennifer M Ames, H E Nursten.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Analytical chemistry.,SCIENCE -- Chemistry -- Analytic.,SCIENCE -- Chemistry -- General.
رده :
TP248
.
25
.
C37
R534
2007


Capillary electrophoresis for food analysis: method development
پدیدآورنده: Frazier, Richard A.
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد (خراسان رضوی)
موضوع: ، Capillary electrophoresis,Analysis ، Food
رده :
QP
519
.
9
.
C36
F73
2000


Chemical Analysis of Antibiotic Residues in Food
پدیدآورنده: \ edited by Jian Wang, James D MacNeil, Jack Frank Kay.
کتابخانه: کتابخانه زبانهای خارجی و منابع اسلامی (قم)
موضوع: Anti-Bacterial Agents -- analysis ,Chemistry Techniques, Analytical -- methods ,Drug Residues,داروهای ضد باکتری -- تجزیه و تحلیل
رده :
E-Book
,

Chemical analysis of antibiotic residues in food
پدیدآورنده: edited by Jian Wang, James D MacNeil, Jack Frank Kay
کتابخانه: کتابخانه مرکز پژوهش متالورژی رازی (تهران)
موضوع: Analysis ، Veterinary drug residues,Analysis ، Antibiotic residues,Safety measures ، Food of animal origin,analysis ، Anti-Bacterial Agents,methods ، Chemistry Techniques, Analytical,، Drug Residues,، Food Safety
رده :
RA
1270
.
V47
C44
2012


Chemical analysis of antibiotic residues in food
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Bacterial Agents ; analysis. ;-Veterinary drug residues ; Analysis ; Antibiotic residues ; Analysis ; Food of animal origin ; Safety measures ; Anti

Chemical analysis of antibiotic residues in food
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان (اصفهان)
موضوع: Anti-Bacterial Agents- analysis,Chemistry Techniques, Analytical- methods,Drug Residues,Food Safety

#Chemical analysis of antibiotic residues in food
پدیدآورنده: #edited by Jian Wang, James D. MacNeil, Jack F. Kay
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی اصفهان (اصفهان)
موضوع: Veterinary drug residues -- Analysis ،Antibiotic residues -- Analysis ،Food of animal origin -- Safety measures ،Anti-Bacterial Agents -- Analysis ،Chemistry Techniques, Analytical -- Methods
رده :
#
RA
،#.
V47
C44
،#
2012


Chemical analysis of food
پدیدآورنده: Yolanda Picó.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Food-- Analysis.,Food-- Composition.

Chemical analysis of food
پدیدآورنده: Yolanda Picó.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Food-- Analysis.,Food-- Composition.

Chemical analysis of non-antimicrobial veterinary drug residues in food /
پدیدآورنده: edited by Jack F. Kay, James D. MacNeil, and Jian Wang
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Food contamination.,Veterinary drug residues.
رده :
RA1270
.
V47
C4425
2017eb


Chromatographic analysis of environmental and food toxicants
پدیدآورنده: edited by Takayuki Shibamoto
کتابخانه: كتابخانه پژوهشگاه علوم و فناوری رنگ (تهران)
موضوع: Chromatographic analysis,Environmental toxicology,Food- Toxicology
رده :
{
1648
},
9369f4177dc5c89624cc76faa968da6b

Chromatographic analysis of environmental and food toxicants
پدیدآورنده: /edited by Takayuki Shibamoto.
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی (دانشگاه تهران) (البرز)
موضوع: Chromatographic analysis.,Environmental toxicology.,Food,Toxicology.
رده :
QD79
.
C4C477
1998


Chromatographic analysis of environmental and food toxicants
پدیدآورنده: edited by Takayuki Shibamoto
کتابخانه: کتابخانه مرکز پژوهش متالورژی رازی (تهران)
موضوع: ، Chromatographic analysis,، Environmental toxicology,Toxicology ، Food
رده :
QD
79
.
C4
C477
1998


Chromatography and Capillary Electrophoresis in Food Analysis
پدیدآورنده: Hilmer Sorensen...]et al[
کتابخانه: كتابخانه و مركز اسناد دانشگاه كردستان (کردستان)
موضوع: ، Food - Analysis
رده :
TX
541
/C4


Chromatography and capilary electro phoresis in food analysis
پدیدآورنده: / Hilmer Sorensen...[et al]
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه مازندران (مازندران)
موضوع: Food-Analysis,Chromatographic analysis
رده :
TX545
.
C57
1999


Chromatography and capillary electrophoresis in food analysis
پدیدآورنده: Hilmer Sorensen ... [et al.]&
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشگاه یاسوج (محمد بهمن بیگی) (کهگیلویه و بویراحمد)
موضوع: Food Analysis- methods,Chromatography, Liquid- methods,Electrophoresis, Capillary- methods,Chromatographic analysis,Food- Analysis,Capillary electrophoresis,Food adulteration and inspection
رده :
664
,.
07
,
C48
,
1999


#Chromatography and capillary electrophoresis in food analysis
پدیدآورنده: #Hilmer Sorensen ...]et al.[
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی اصفهان (اصفهان)
موضوع: Food- Analysis ،Chromatographic analysis
رده :
#
TX
،#.
C45


Chromatography and capillary electrophoresis in food analysis
پدیدآورنده:
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه زنجان (زنجان)
موضوع: ihpargotamorhCA sisylana,iserohportcelEA
رده :
QP
519
.
9
.
C47
1999


Chromatography and capillary electrophoresis in food analysis
پدیدآورنده: Hilmer Sorensen ... ]et al.[
کتابخانه: کتابخانه مرکز پژوهش متالورژی رازی (تهران)
موضوع: ، Chromatographic analysis,Analysis ، Food,، Capillary electrophoresis,، Food adulteration and inspection,methods ، Food Analysis,methods ، Chromatography, Liquid,methods ، Electrophoresis, Capillary
رده :
TX
548
.
C48
1999


Chromatography and capillary electrophoresis in food analysis
پدیدآورنده: / Hilmer Sorensen...[et al.]
کتابخانه: کتابخانه مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک (دانشگاه تهران) (تهران)
موضوع: Chromatographic analysis,Food - Analysis,Capillary electrophoresis,Food adulteration and inspection
رده :
TX
548
.
C48
1999


Chromatography and capillary electrophoresis in food analysis
پدیدآورنده: / Hilmer Sorensen...[et al.]
کتابخانه: كتابخانه پردیس علوم (دانشگاه تهران) (تهران)
موضوع: Food -- Analysis,Food adulteration and inspection,Chromatographic analysis,Capillary electrophoresis
رده :
TX
545
.
C46
1999


Chromatography and capillary electrophoresis in food analysis
پدیدآورنده: Hilmer Sorensen ... )et al.(
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه شهید باهنر کرمان (کرمان)
موضوع: ، Food - Analysis,، Chromatographic analysis,، Capillary electrophoresis,، Food adulteration and inspection
رده :
TX
548
.
C48
1999


Chromatography and capillary electrophoresis in food analysis /
پدیدآورنده: Hilmer Sørensen... [et al.]
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Capillary electrophoresis,Chromatographic analysis,Food adulteration and inspection,Food-- Analysis

Community-based food and nutrition programmes: what makes them successful: a review and analysis of experience
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی كشاورزى (تهران)
موضوع: $AFood supply$BGovernment policy -- Developing countries,$ANutrition surveys$BDeveloping countries,$AAgriculture and state$BDeveloping countries
رده :
HD
9018
.
D4C6
2003


Community-based food and nutrition programmes: what makes them successful: a review and analysis of experience
پدیدآورنده: Suraiya Ismail ... ]et. al[
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد (خراسان رضوی)
موضوع: Developing countries ، Food relief,Government policy - Developing countries ، Food supply,Developing countries ، Nutrition surveys,Developing countries ، Agriculture and state
رده :
HV
696
.
F6
C554
2003


Competitive strategy analysis in the food system /
پدیدآورنده: edited by Ronald W. Cotterill.
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Food industry and trade-- United States.,Food-- United States-- Marketing.,Grocery trade-- United States.,BUSINESS & ECONOMICS / Commerce.,BUSINESS & ECONOMICS / Marketing / General.,BUSINESS & ECONOMICS / Sales & Selling / General.,Food industry and trade.,Food-- Marketing.,Grocery trade.,United States., 7
رده :
HD9005


Control and Analysis for Food and Agricultural Products
پدیدآورنده: / Marwaha, Kavita
کتابخانه: کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه صنعتی سهند (آذربایجان شرقی)
موضوع: CONTROL SYSTEMS|ENGINEERING, CHEMICAL|ENGINEERING, MANUFACTURING&AUTOMATION
رده :
E-BOOK

Control and analysis for food and agricultural product
پدیدآورنده: / editor, Kavita Marwaha
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه شهيد چمران (خوزستان)
موضوع: Food--Analysis,Food--Composition,Food industry and trade.
رده :
TX
,
531
,.
C66
,
2010eb


Control of food quality and food analysis
پدیدآورنده: / Edited by G. G. Birch, K. J. Parker
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز (آذربایجان شرقی)
موضوع: Food industry and trade - Quality control - Congresses,Food - Analysis - Congresses
رده :
TP370
.
C68
1984


DEVELOPMENTS IN FOOD ANALYSIS TECHNIQUES-1
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشكده نفت اهواز (خوزستان)
موضوع:
رده :
664
,.
07
,
DEV

Development and application of immunoassay for food analysis
پدیدآورنده:
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشکده فناوری کشاورزی (ابوریحان) (دانشگاه تهران) (تهران)
موضوع: Immunoassay,food - Analysis
رده :
TX
54
.
9
.
D48


Development and application of immunoassay for food analysis
پدیدآورنده:
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشکده فناوری کشاورزی (ابوریحان) (دانشگاه تهران) (تهران)
موضوع: Immunoassay,food - Analysis
رده :
TX
54
.
9
.
D48


Developments in food analysis techniques
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی كشاورزى (تهران)
موضوع: $AFood$BAnalysis
رده :
TP
372
.
5
.
D48


Developments in food analysis techniques
پدیدآورنده: KING,RICHARD D
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (تهران)
موضوع: FOOD-ANLAYSIS
رده :
TP
372
.
5
.
D48


Developments in food analysis techniques
پدیدآورنده:
کتابخانه: كتابخانه مركزی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان (اصفهان)
موضوع: Food Analysis- methods

Developments in food analysis techniques-3 [Three]
پدیدآورنده: / edited by R.D. King
کتابخانه: کتابخانه دانشکدگان فنی 1 دانشگاه تهران (تهران)
موضوع: Food-Analysis-Periodicals
رده :
TX
545
.
D4


Dimensional analysis of food processes
پدیدآورنده: Guillaume Delaplace [and three others].
کتابخانه: مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی (قم)
موضوع: Food industry and trade.

Drug residues in foods :pharmacology, food safety, and analysis ]CD[
پدیدآورنده: Botsoglou, Nikolaos A.,Nikolaos A. Botsoglou, Dimitrios J. Fletouris
کتابخانه: كتابخانه و مركز اسناد دانشگاه كردستان (کردستان)
موضوع: Toxicology ، Veterinary drug residues,، Food contamination
رده :
CD
1738-01


Encyclopaedia of chemical and microbiological analysis of milk and dairy food products
پدیدآورنده: Nand Lal Choudhary editor
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد (خراسان رضوی)
موضوع: Encyclopedias ، Dairy microbiology
رده :
QR
121
.
E53
2012


FAO/WHO guide for application of risk analysis principles and procedures during food safety emergencies
پدیدآورنده:
کتابخانه: کتابخانه مرکزی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی (دانشگاه تهران) (البرز)
موضوع: Food supply,Food security,Food -- Safety measures,Emergency food supply
رده :
HD
9000
.
6
.
F27
2011


Fat- Soluble Vitamin Assaye in Food Analysis: A Comprehensive Review
پدیدآورنده: G. F. M. Ball
کتابخانه: كتابخانه مركزی و مركز اطلاع رسانی دانشگاه شاهد (تهران)
موضوع: Vitamins, Fat soluble,Food- Vitamin content,Food_ Composition
رده :
TX
،
553
،.
V5
,
B35
،
1988


Fat-soluble vitamin essays in food analysis: a comprehensive review
پدیدآورنده: Ball, G.F.M.
کتابخانه: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد (خراسان رضوی)
موضوع: ، Vitamins, Fat-soluble,Vitamin content ، Food,Composition ، Food
رده :
TX
553
.
V5
B35
1988

