بي¬کا (يادداشتي از محمد قوسي شوشتري تحرير در 996ق. در ص 337 آمده که گويا کاتب نسخه است)
بي¬تا (قبل از سال 996ق.)
342ص. (17 سطر)
18×25
فهرست استادي: 151
نسخ ديگر: 81، 88، 110، 111، 121، 7/149
آغاز: بسمله. الحمد لله المنفرد بالقدم و الدوام المتنزه عن مشابهه الاعراض و الابهام المنفصل بسوابغ الانعام المتطول بالفواضل...
انجام: بکتابنا المسمي بمنتهي المطلب فانه بلغ الغاية و تجاوز النهاية و من اراد التوسط فعليه بما افدناه في التحرير او تذکرظ الفقهاء او قواعد الاحکام او غير ذلک من کتبنا و الله الموفق لکل خير و الحمد لله رب العالمين.
نسخه ديگري از نسخه شماره (81) است.
نوع خط: نسخ
جلد: گالينگور قهوه¬اي، جديد
38 صفحه اول و همچنين از ص 315 تا آخر برگهايي نونويس است؛ عناوين و نشانيها شنگرف؛ حواشي با امضاي "منه"، "ع ل"، "عد"، "يع"، "ايضاح" و ديگران؛ در حاشيه تصحيح و مقابله شده است؛ در حاشيه علامت بلاغ با عبارت "بلغ قرائة ايده الله تعالي" و "بلغ سماعا وفقه الله تعالي"؛ تملک غلامرضا بن عبدالحميد قمي؛ از صفحه 337 تا آخر اين مطالب آمده: مطلبي به نقل از مصباح المبتدي في اصول الدين تاليف علامه حسن بن محمد راشد در باره افضليت ائمه از ملائکه؛ مطلبي به نقل از کليني؛ مطلبي به نقل از خط الشهيد درباره عدد انبياء و پيامبران اولوالعزم و مرتبه علي (ع) و سائر ائمه (ع)؛ که آن را محمد قوسي يزدي در اواخر محرم الحرام 996ق در کربلا در خدمت استادش علي نوشته است؛ مطلبي در نسخ شرايع به وسيله شريعت بعدي؛ حديثي در باره مسوخات؛ دو مسئله فقهي که سيف الدين ابراهيم بن حسن بن علي بن فضل از علامه حلي پرسيده است، با اين سرآغاز: بسمله. هذه مسائل الفها و جمعها الفقيه العالم الکامل الفاصل علامة الوقت سيف الدنيا و الدين ابراهيم بن حسن بن علي بن فضل رحمه الله و استفتي بها جمال الدنيا و الدين الحسن ابن المطهر فاجاب مسئلة رجل اغتصب منه ملک من الاملاک؛ مطلبي درباره ملاک در گناهان کبيره و صغيره، به نقل از قواعد شهيد؛ سواد وصيت نامچه به عربي؛ نامه منسوب به امام حسن عسکري (ع) با اين سرآغاز: قد صعدنا ذري الحقايق باقدام الفتوة و الولاية و قدرنا سبع طرايق باعلام النبوة و الهداية؛ مطلبي به نقل از شرح ابن ابي الحديد که کاتب آن را از خط شيخ الاسلام و المسلمين علي بن عبدالعالي نقل کرده است؛ کتاب امام حسن عسکري (ع) به علي بن بابويه قمي آغاز: بسمله. الحمد لله رب العالمين و الصلوة علي خير خليه محمد و آله اجمعين اما بعد اوصيک يا شيخي و معتمدي ابو الحسن علي علي بن الحسين القمي؛ چند بيت شعر فارسي احتمالاً از سعدي.