نسخه حاضر در كتابخانه مدرسه عالي شهيد مطهري (ره)، کتابخانه مجلس شورای اسلامی موجود است.
نسخه چاپی موجود در آستان.
آغاز (ج.۱): بسمالله ... الحمدلله الذی جعل بین العلم و اهله نزهه الرجل الکامل و اودع اهل الفهم...
انجام (ج.۱): ... و قد جف القلم من تحریر هذا التقریر و تجیر هذا التحریر فی خامس عشری محرم الحرام ... حرره محمدباقر فی یوم الثلثا شهر رمضان المبارک سنه ۱۳۰۴.
آغاز (ج.۲): بسمالله ... الحمدلله الاول بلا بدایه و الاخر بلا نهایه مثنی الخلق و التسویه بالتقدیر و الهدایه...
انجام (ج.۲): ... ماضیه فانه ولی الاعطاء و المنع و هو علی کل شی قدیر و بالاجابه جدیر و لاحول و لاقوه بالله العلی العظیم حرره محمدباقر ابن مرحمت و غفران پناه.
آغاز (ج.۳): بسمالله ... و به ثقفتی و علیه توکلی و هو جسی و نعم الوکیل و له الحمد فی السموات و الارض و هو الغنی الکفیل و صلی الله ...
انجام (ج.۳): ... و فرغ من تدوینه و تالیفه مولفه المستکین المستکیر عمبقره یوم الاحد الثانی و العشیرین من جمادی الاولی ... و لاحول و لاقوه الابالله العلی العظیم سنه ۱۳۰۵ فی ۵.
آغاز (ج.۴): بسمالله ... و به ثقفتی الحمدلله الذی هو فی مجده قدیم و فی قدمه عظیم و فی کرمه قسیم و فی قیمه حکیم ...
انجام (ج.۴): ... و اهلبیته الطاهرین الاعلام و فرغ منه مولفه الفقیر فی ثانی ذی الحجه الحرام سنه ۱۲۸۷ ست و ثمانین و ماتین و الف من الهجره المبارکه علی صادعها و آله الوف تحیه و اکرام و لا حول و لاقوه الا بالله العی العظیم.
تاریخ تالیف: ج.۱ (۱۳۰۴ق.)، ج.۳ (۱۳۰۵ق.)
نوع خط:
نوع جلد:
نوع کاغذ:
نسخ
صحافی جدید، جلد مقوایی، روکش گالینگور مشکی با عطف سبز.
فرنگی
در حاشیه تصحیح صورت گرفته با اختصار (صح) می باشد.
حاشیه کتاب در ارتباط با متن و همراه با معانی واژهها است.
حواشی زیادی با نشان « منه»، « ح ل»، «رجال النیسابوری»، «کنز»... است
دارای مهر خشتی شکل با نشان شیر و خورشید و سجع "ملاحظه شد" در صفحه ۱ جلد اول. (۲۳۵۲)
شرح حال و بيوگرافی گروهی از علما و دانشمندان شيعه و سنی را ، با عباراتی بيشتر مسجع و پيچيده بترتيب حروف تهجی از الف تا ياء آمده و چون بيست وهشت حرف تهجی وجود دارد لذا بيست وهشت باب دارد دراخر آن نيز تتمه ای در شرح حال اهل نگارش داده و در هر حرف اول علمای شيعه پس از آن عالمان سنی را مي آورد . بعضي از شرح حالها مفصل و دارای نكات و تحقيقات مفيدی می باشند . کتاب در ۴ جلد(جلد اول از باب الهمزء تا باب الجیم، جلد دوم از الحاء تا باب الضاء و جلد سوم از باب العین الی کاف و جلد چهارم از باب المیم الی یاء) نوشته و در یک مجلد چاپ شده است.