در حاشیه ثواب و خواص سور و تفسیر مختصر بعضی آیات به نقل از کتب روایی و تفسیر آمده است.در ابتدا کتاب "تجوید القرآن" تالیف محمد بن علی بن محمد الحسینی ملحق گشته و در حاشیه آن رساله مختصری در بیان ختومات سور قرآن و نیز رساله "تجوید منظوم" که به خط فضلالله الشریف النوری در تاریخ ۱۳۶۰ ق کتابت شده
و سپس جدولی در بیان تفال به کلام الله مجید و رساله "روائح الغیب" تالیف شیخ عبدالنبی در بیان استخاره و سپس رساله "تعبیرنامه در بیان احکام تعبیر خواب" و مطالبی پراکنده مانند احکام نوروز و احکام محرم و رویت هلال ماه به نقل از چهل فصل علامه مجلسی رحمهالله و پس از آنها رساله "کلمات مشکله قرآنیه " تالیف محمدجعفرو سپس رساله "شجره طیبه فی تجوید القرآن" ساخته زینالعابدین میرزایی و سپس کتاب "الحجه البالغه" تالیف محمدحسین الشهرستانی .
و جداولی درباره اسامی مبارکه ائمه اطهار علیهم السلام و نسب و اولاد ایشان و جداول مربوط به خلفای بنیامیه و سپس جدولی در بیان تفال به کلام الله مجید و رساله "روائح الغیب" تالیف شیخ عبدالنبی در بیان استخاره و سپس رساله "تعبیرنامه در بیان احکام تعبیر خواب" و مطالبی پراکنده مانند احکام نوروز و احکام محرم و رویت هلال ماه به نقل از چهل فصل علامه مجلسی رحمهالله و پس از آنها رساله "کلمات مشکله قرآنیه " تالیف محمدجعفرو سپس رساله "شجره طیبه فی تجوید القرآن" ساخته زینالعابدین میرزایی و سپس کتاب "الحجه البالغه" تالیف محمدحسین الشهرستانی . و بنیالعباس و نقاشی از حضرت ختمی مرتبت نبی اکرم صلیالله به قلم محمد صانعی فرزند فتحالله خوانساری و تصویری دیگر از حضرت امیر وسبطین علیهمالسلام توسط همان شخص و به تاریخ شهریور ۱۳۲۶شمسی و پس از آن کتاب "ضیاء العیون" تالیف میرزا مهدیخان صفوی به خط فضلالله الشریف النوری و حسبالامر آقای مشتاقی به سال ۱۳۵۸ ق آمده.
در انتها "کشفالمطالب" اعتمادالسلطنه آمده و در آخر مقدمه آن نوشته شده : کتبه العبد محمدعلی شمس و در حاشیه آن رساله مختصری در استخاره از علامه مجلسی رحمهالله کتابت شده و سپس رساله مختصر دیگری از مرحوم شهرستانی در اصول دین که تا پایان و در حاشیه ادامه دارد و سپس "کشفالآیات" که در خاتمه مقدمه آن کتابت شده در پایان این کشفالآیات نام فضلالله الشریف النوری ساکن شهر اصفهان به تاریخ ۱۳۶۱ق بار دیگر دیده میشود.
وقف بر مقبره حجتالاسلام آقای حاجی عبدالکریم، واقف علیه عالیه بانوی عسکریه عیال مرحوم حاجی غلام علی عسکریه
۱۳۶۸ق.
قرآن
. فارسی - عربی
قرآن
-- ترجمه
BP
۵۹
/
۶۶
۱۳۲۵
مدرسزاده
، محمدعلی
کاتب
ایران
کتابخانه آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام.